2777
2789
منم عاشق خونه ویلایی ام😍یه خونه دوبلکس با یه تراس بزرگ یه حیاط بزرگ پر از درخت و گل های رز که وقتی ...

عزیزم گیلان با این قسمت نمی تونید سند دار واحد ۵۰ متری بگیرید 

برای یک ملک قابل قبول سند دار ۵۰ متری باید حدود ۲۵۰۰ داشته باشید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم گیلان با این قسمت نمی تونید سند دار واحد ۵۰ متری بگیرید برای یک ملک قابل قبول سند دار ۵۰ متری ...

دقیقا مازندران هم همین

یه اپارتمان دلخواه هم نمیشه پیدا کرد چه برسه به خانه حیاط دار حتی توی روستا

عزیزم ایده هات خیلی خوبه هیچ وقت خودت رو دست کم نگیر💖

قربونت برم عزیزم 😍

مرسی که بهم انگیزه میدین🥹😘

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر میدونستید ۹۰درصدِ آدمای دورتون از خوشحالی و موفقیتتون خوشحال نمیشن، هیچوقت چیزی که صددرصد قطعی نشده رو به هیچکس نمیگفتید‌ 😊

سلام به همه دوستان 

امیدوارم که جیب هاتون‌ پر پول باشه 

پریشب داشتم یخچال رو نگاه می کردم دیدم همسرم گل کلم خریده که کوکو گل کلم درست کنه چون خودش خیلی دوست داره دیگه فرصت نشده دیدم بمونه کپک میزنه نگاه کردم دیدم هویج و گوجه هم زیاد. دارم رفتم یه کم کرفس و فلفل خریدم 

همه رو خورد کردم برای ترشی سالاد فصل 

سرکه هم تو خونه داشتم 

دیگه تا چند وقت کنار غذامون سالاد یا همون ترشی آماده داریم هم تو هزینه ها صرفه جویی میشه هم تو وقت که راحتم سالاد درست نمی کنم 

چون ما حتما باید کنار غذامون سالاد باشه 

دیروز هم همسرم گفت شام بریم بیرون اول خواستم بگم نه غذا داریم بعد گفتم غذا رو میزارم برای فردا ناهار 

البته خودش گفت بریم جاده چالوس که اونجا می رفتیم یک و دویست سیصد خرج شاممون می‌شد من گفتم کار دارم هم باید کار ترشی رو تموم کنم هم باید بشینم سوال طرح کنم 

رفتیم نزدیک خونمون جا همه خالی سوخاری و پیتزا خوردیم کلا شد ۶۵۰ تومن همسرم هم گفت چقدر ارزون شد چون خیلی غذا گرفتیم 

گفتم می رفتیم جاده دو برابر این می‌شد پس یه بار دیگه هم شام ما رو تو این ماه بیار بیرون 😂😂😂😂

اومدم ترشی رو کامل درست کردم 

امروز هم خونه رو تمیز کردیم 

دیشب ساعت ده هم شاگردم زنگ زد که صبح بیام برای کلاس گفتم نیستم هر چی اصرار کرد گفتم نه نیستم 

گفتم هر بار لحظه آخر زنگ میزنه کلاس هماهنگ می کنه فکر می کنه من بیکارم منتظر اینم بهم زنگ بزنه 

یه موقع هایی باید برای کار کلاس هم گذاشت اون موقع ارزش کار آدم رو بیشتر میدونن 

صبح هم تا الان کارهای خونه رو کردم شب هم جایی دعوت هستیم دیگه زود باید آماده بشیم بریم 

الان عکس ترشی رو هم براتون میزارم 

سلام دوستان اینارو خریدم ۲۹۵۰۰وزنش ۶.۳۰طلاگرمی۴۵۵۰بود

مبارکتون باشه. چه خوب گرفتین، کمتر از سه درصد باهاتون حساب کرده

يا وَصِيَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقائِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللهِ يا حُجَّةَ اللهِ عَلى خَلْقِهِ  يا سَيِّدَنا وَمَوْلانا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللهِ اِشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللهِ
منم عاشق خونه ویلایی ام😍یه خونه دوبلکس با یه تراس بزرگ یه حیاط بزرگ پر از درخت و گل های رز که وقتی ...

عزیزدلم اصلا کوتاه نیا مطمئن باش که با این قیمت هم میتونین خونه پیداکنید.دست از تلاش نکش هرروز به شوهرت یادآوری کن که میتونیم خونه بخریم هر چند هم کوچیک باشه ،بازم میارزه.

برنامه دیوار رو در حضور همسرت باز کن.خونه هارو نشونش بده بذار ترغیب بشه، شک نکن اثر داره.🥰

من خودم با همین ترفندها شوهرم رو راضی کردم😉 همین وام زوجین رو گرفتیم خونه خریدیم خداروشکر.

بله گفت اون فرق میکرده ،ربطی به هم ندارنگفت این وام رو هر چند بار بخوای میتونی بگیری ،ولی برای خونه ...

یعنی وام قبلی هم مسکن زوجین بوده؟؟

ولی من شنیدم که یا وام زوجین قبلی رو باید تسویه کنی یا انتقالش بدی به خونه ی جدید. اینطور نیست؟

2810