سلام به همه دوستان
امیدوارم که جیب هاتون پر پول باشه
پریشب داشتم یخچال رو نگاه می کردم دیدم همسرم گل کلم خریده که کوکو گل کلم درست کنه چون خودش خیلی دوست داره دیگه فرصت نشده دیدم بمونه کپک میزنه نگاه کردم دیدم هویج و گوجه هم زیاد. دارم رفتم یه کم کرفس و فلفل خریدم
همه رو خورد کردم برای ترشی سالاد فصل
سرکه هم تو خونه داشتم
دیگه تا چند وقت کنار غذامون سالاد یا همون ترشی آماده داریم هم تو هزینه ها صرفه جویی میشه هم تو وقت که راحتم سالاد درست نمی کنم
چون ما حتما باید کنار غذامون سالاد باشه
دیروز هم همسرم گفت شام بریم بیرون اول خواستم بگم نه غذا داریم بعد گفتم غذا رو میزارم برای فردا ناهار
البته خودش گفت بریم جاده چالوس که اونجا می رفتیم یک و دویست سیصد خرج شاممون میشد من گفتم کار دارم هم باید کار ترشی رو تموم کنم هم باید بشینم سوال طرح کنم
رفتیم نزدیک خونمون جا همه خالی سوخاری و پیتزا خوردیم کلا شد ۶۵۰ تومن همسرم هم گفت چقدر ارزون شد چون خیلی غذا گرفتیم
گفتم می رفتیم جاده دو برابر این میشد پس یه بار دیگه هم شام ما رو تو این ماه بیار بیرون 😂😂😂😂
اومدم ترشی رو کامل درست کردم
امروز هم خونه رو تمیز کردیم
دیشب ساعت ده هم شاگردم زنگ زد که صبح بیام برای کلاس گفتم نیستم هر چی اصرار کرد گفتم نه نیستم
گفتم هر بار لحظه آخر زنگ میزنه کلاس هماهنگ می کنه فکر می کنه من بیکارم منتظر اینم بهم زنگ بزنه
یه موقع هایی باید برای کار کلاس هم گذاشت اون موقع ارزش کار آدم رو بیشتر میدونن
صبح هم تا الان کارهای خونه رو کردم شب هم جایی دعوت هستیم دیگه زود باید آماده بشیم بریم
الان عکس ترشی رو هم براتون میزارم