2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما حالتون چطوره🌹اینم گزارش من من که به خاطر درامد کم و وام بلو و پنج گرم طلایی که با وام خ ...

به جای باشگاه رفتن می تونید تو خونه یا بیرون ورزش کنید تو اینترنت هم کلی ورزش رایگان هست 

یا سری مراکز شهرداری هستند که ورزش رایگان دارند 

دوروز گذشته پشت سر هم رفتیم فست فودی برای تنوع خوب بود.یه مدت غذای بیرون نامحسوس نمیزارم بریم.رفتیم ...

موقع کشیدن یادآوری کن چقدر میشه 

وقتی رو ترازو هست مجدد یاد آوری کن و خودت چک کن 

اگر بیشتر بود بگو کم کن 

اگر کم نگرد از مغازه بیا بیرون 

الان دیگه خیلی مغازه ها اجازه میدن خود مشتری جدا کنه 

سلام گلم ممنون از اینکه جواب دادیشمام با من هم نظری درمورد دوربین مدار بسته و دزدگیر فعلا کاری نکرد ...

دوربین هم مهمه یک سری از دوربین ها هست که می تونید تو واحد نصب کنید 

حفاظ رو همیشه قفل کنید 

سلام دوستان عزیز شبتون بخیر ما خونمون طبقه اوله خداروشکر از هر لحاظ برامون خوب بود راحت بودیم اما ای ...

قفل ها رو که صد در صد عوض کنید 

دوربین مدار بسته داخل واحد هم خوبه 

گوگل کنید برای قیمت و ....

حفاظ رو همیشه قفل کنید 

از خونه بیرون می رید حتما یک چراغ روشن بذارید 

چرا ادم‌نباید‌اینکارو‌بکنه !؟ واسم‌سوال شذ

دیگه درک این بستگی به تجربه زندگی هر فرد داره😅

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
دوربین هم مهمه یک سری از دوربین ها هست که می تونید تو واحد نصب کنید حفاظ رو همیشه قفل کنید

سلام شما با دوربین مداربسته آشنایی دارین؟ دوربین لامپی استفاده داشتین تاحالا؟ قصد دارم یکی بخرم

عزیزم درکت میکنم ولی باور کن اکثر نوجوان و جوانهای مملکت شرایطشون شبیه شماست نگای فضای مجازی و غیرهم ...

چی بگم🥲دوستام که همشون ازدواج کردن خیلی راحتن 

یا پدراشون خیلی ساپورتشون میکنن

تو تقدیر منم مستقل بودن نوشته

چاره ای نیست

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
چی بگم🥲دوستام که همشون ازدواج کردن خیلی راحتن یا پدراشون خیلی ساپورتشون میکننتو تقدیر منم مستقل بود ...

خب عزیزم اون ۹۸۰ رو که میدید به شهریه باشگاه حیفه دیگه وقتی میگی پولی برات نمی‌مونه چه اصراریه که یک تومن شهریه باشگاه بدی؟؟ اگه ورزشکار حرفیه ای هستی که هیچ اگه نه که داری اشتباه می کنی به نظرم ...‌.میتونی تو خونه ورزش کنی میتونی صبح بری پارک ورزش گروهی هم دارن بعضی جا ها اگه هم برای اینکه با دوستات باشی داری میری باشگاه که حقیقتا نمی ارزه یک تومن برای دیدن دوستات باهاشون قرار بذار بیرون ....در کل ماهی یک تومن میتونی برای خرجیت داشته باشی یا اگه این یک تومن علاوه بر خرجیه میتونی بدی سکه پارسیان بعد تبدیل کنی به طلا زینتی

سلام عزیزم خدا خیرت بده کس جوابمو نمی‌داد مرسی که شما جواب دادین.میگم معصومه جون دیگه اصلا سایت نمیا ...

خواهش میکنم 

نه عزیزم دیگه نمیان.چند روز پیش تو روبیکا باهاشون در ارتباط بودم 

خودشون گفتن که پاک کردند سایت رو و کاربریشون رو متاسفانه 

خب عزیزم اون ۹۸۰ رو که میدید به شهریه باشگاه حیفه دیگه وقتی میگی پولی برات نمی‌مونه چه اصراریه که یک ...

نه باشگاه نمیرم

به قول شما نزدیک یه تومنم میره بخوام باشگاه برم

خودم عاشق ورزش کردنم

ولی با دستگاه و توی فضای باشگاه

ولی نمیتونم فعلا تا قسطام تموم بشن

اون ۹۸۰ هم میره برای قسط بازم

یکمیش میمونه فقط اونم میره برای قبض

و اینترنتم

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
نه باشگاه نمیرمبه قول شما نزدیک یه تومنم میره بخوام باشگاه برمخودم عاشق ورزش کردنمولی با دستگاه و تو ...

آها فکر کردم ۹۸۰ هزینه باشگاهتونه ان شاالله که رزقتون بیشتر و  گشایش تو کارت ایجاد بشه دوستم

2810