2777
2789
عزیزم منم دقیقا مثل شما تو همین مرحلم و دقیقا مثل شما پول و طلا و ماشین رو میخوام بفروشم ماشین رو عو ...

ممنونم عزیزم انشالله که هر چی خیره براتون همون بشه و این سری برنده بشی

عزیزم میدونید حدودی چقد باید پیش بدید برا یه ماشین قسطی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم انشالله که هر چی خیره براتون همون بشه و این سری برنده بشیعزیزم میدونید حدودی چقد باید پ ...

عزیزم بستگی داره مثلا کرمان موتور برای مرداد طرح فروش گذاشت اون موقع من گفتم اگه بشه جک j4 رو بخرم طرح قبلیش 450 میخواست بعد هم قسطی ماهی 13 ولی ا

مرداد گفته بود 400 و قسطی 21 می‌شست برام که برام سخت بود الان هم طرح فروش برای 18 هم داره که A5و T9 رو طرح فروش داره ولی یک میلیارد باید پیش بدی و با اقساط ماهی 20 یا 30 که باز برای من وسعم نمی‌رسه ولی خوب باز هم طرح فروش می‌ذاره 

مدیران خودرو هم طرحش متنوع هست میتونی 50 یا 60 یا 70 درصد از قیمت ماشین رو بدی بقیشه قسطی دیگه دست خودته که قسط بیشتر میتونی بدی یا پول پیش بیشتر  مثلا x33اتومات رو بخوای قسطی بخری 60 درصد پیش بخوای بدی  یعنی633 باید بدی بعد اقساطش هم دست خودت که چند ماهه باشه مثلا 60 ماهه انتخاب کنی ماهی 11900 باید قسطش بدی

یک سوال کدومو انجام میدین؟ اگه جای من بودین:۱_ حدود ۶۰۰ میلیون پول نقد رو میزفتین یک خونه نقلی ویلا ...

اگر میتونین خونه ویلایی گیر بیارین حتما اقدام کنید چون خیلی زود بعد خونه شرایط برای ماشین و ...جور میشه اما با آپارتمانی زیاد اوکی نیستم فکر میکنم خونه آپارتمانی مثل ویلایی رشد نمیکنه اگر آگاهی الان رو داشتم حتما به جای خونه ای ک ۱۱ سال پیش خریدم توی طبقه ۷،روی زمین یا ویلایی ی خیابون پرت تر،سود بیشتری میکردم البته اون زمان پولم با وام اوراق صاحبخانه جور شد ویکجا کامل نبود.همش میگم آپارتمانی که به ۳۰ و ۴۰ سال عمر میرسند باهاشون چکار میکنند؟چطور اون همه واحد باهم هماهنگ میشن برای کوبیدن و از نو ساختن.واقعا دغدغه شده تعویض این آپارتمان برام ولی اینو بگم ک واقعا بودنش خیلی کمکم کرده توی زندگی،خیلی هلم داده و خدا رو واقعا شاکرم بابت اون تصمیم.ک بجای مهمونی دادن و تولد گرفتن برای دوستان وخرج دورهمی ها و...خودمو تو قسط انداختم وخریدمش.سه چهار سال بعد خریدش بعد کم شدن اقساط با پول رهن ماشین هم خریدم.نه دوستی موند و نه ...فقط سال به سال پول رهن و کرایه خونه توی این تورم به خودمو و خانواده ام کمک می‌کنه. دوستان خوبم از خرید ملک توی جای خوب هیچکس ضرر نمیکنه.

ممنونم عزیزم انشالله که هر چی خیره براتون همون بشه و این سری برنده بشیعزیزم میدونید حدودی چقد باید پ ...

پادرجون ماشینی که تو اطرافیان و محله تو چشم بیای نخر عزیزم (کاری با فروش سخت و تحویل های دیر و قیمت بالای قطعات ماشین چینی ندارم)

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
2810