2777
2789
دوستان کسی آنالیز طلا بلده می دونه چطور تو این یه ماه تغییر می کنه من می خوام گرم بالا بخرم الان بخر ...

بنظر من بزار هفته بعدی

ببینیم چی میشه

فعلا یکمی جنگ اروم شده

شاید یکمیییییی ارزون شه

ولی مدت طولانی منتظر نمون

خیلی ریسکه

میگن ابان میره بالا ولی بنظر من همیشه زودتر از پیشبینی میره بالا و همه سورپرایز میشن

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
قربونت عزیزم شماهم خیلی زحمت میکشی کلی ازسوالهای بانکی ومربوط به وام جواب میدیی منم این کالاکارت بام ...

منظورتون از کالا کارت همون کارت اعتباری هست؟ اگر جدا هست کدوم قسمت نرم افزاره؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور دعوا درگیری هست بیام 🚶‍♀️

سلام یاسی جون دخترم دانشگاه قبول شده  الان مردد هستم بفرستم شهر دیگه یا شهر خودمون بمونه  یه عده میگن خیلی باعث رشد فکری و کسب تجربه میشه یه عده میگن باعث تروما و آسیب میشه یه عده میگن فرق نمیکنه کدوم دانشگاه ،مادرا و دوستای خوبم اگه تجربه زندگی تو خوابگاه داشتین لطفا کمکم کنید تا فردا وقت دارم تاثیر داره تو تصمیمم، رویا جان ببخش اینجا طرح کردم چون وقت کمی دارم. سپاس 

سلام یاسی جون دخترم دانشگاه قبول شده الان مردد هستم بفرستم شهر دیگه یا شهر خودمون بمونه یه عده میگ ...

سلام افاق جان

به به چه خبر خوبی بسلامتی تبریک میگم بهتون

خودتون کدوم شهر هستین؟ یعنی مثلا از شهر کوچیکتر بره شهرای بزرگتر مثل مرکز استان یا تهران؟

یا خودتون شهری بزرگی هستید بره شهر کوچک تر واسه رشته ی بهتر؟

در هر صورت بنظر من خوابگاه واقعا تجربه خوبیه استقلال شخصیت آدمو شکل میده، مدیریت پول یاد میگیره، یاد میگیره حواسش به تغذیه و سلامتیش باشه،چجوری با ادما معاشرت کنه، حقشو بگیره و ... در کل من نظرم خیلی مثبته

خودش چی میگه دوست داره بره یا نه به خانواده وابستست؟ البته اولش ترس طبیعیه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

من خیلی مشتاق بودم معصومه جان هم در مورد رتبه و انتخاب رشته دخترشون بنویسن

دوستان خیلی تگشون کردن که برگردن حالا منم دوباره ازشون خواهش میکنم بیان شاید روی منو زمین ننداختن🙈

@masumehjoon    

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
بنظر من بزار هفته بعدیببینیم چی میشهفعلا یکمی جنگ اروم شدهشاید یکمیییییی ارزون شهولی مدت طولانی منتظ ...

عزیزم نظرت در مورد ملک چیه؟ به نظرت امسالم راکده یا افزایش قیمت داریم؟ 

تیکر تولد 
عزیزم نظرت در مورد ملک چیه؟ به نظرت امسالم راکده یا افزایش قیمت داریم؟

همین مرداد بیشترین افزایش و ت و رم  مال ملک بود 

اگه پول داری ملک بخر قطعا

همیشه بالا میره ولی یواش یواش

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .

سلام دوستان عزیز شبتون بخیر 

ما خونمون طبقه اوله خداروشکر از هر لحاظ برامون خوب بود راحت بودیم اما این که میگفتن دزدی طبقه اول زیاده برامون روشن شد

متاسفانه چند روز پیش دوچرخه دخترم رو از جلوی درب واحدمون دزد اومده برده 

بر ایمنی شدن خونمون چه راهکار هایی دارید 

از اون روز همش استرس این رو داریم که دوباره دزد نیاد 

مشکل اینجاس کلید واحدمون پشت صندوق دوچرخه دخترم رفته 

خودم فکرم اینه باید قفل درب واحد عوض بشه دیگه چه کارهایی میشه کرد 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
عزیزم برا برند گاز و سینک من نمی دونم چه برندی خوبه،ولی برا سینک،سینک استیل عمرش از گرانیتی بهتره،ول ...

قربونت برم عزیزم ممنونم که وقت گذاشتی و کامل و جامع توضیح دادی.امیدوارم خدا بهترین ها رو نصیبت کنه .توضیحاتت عالی بود اصن چیزایی بود که خیلییی بهم کمک میکنه توی انتخاب

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
سلام افاق جانبه به چه خبر خوبی بسلامتی تبریک میگم بهتونخودتون کدوم شهر هستین؟ یعنی مثلا از شهر کوچیک ...

فدات که وقت گذاشتی از شهر کوچیک میخواد بره دانشگاه تبریز حقوق بخونه  ،مشاورش میگه حقوق تبریز قابل قیاس نیست با شهر خودمون یه عده هم میگن نه یکیه تقریبا   ، راستش وابستگی بیمار گونه اصلا نداریم به هم فقط خودش یه کم وسواس تمیزی داره  این وسواس ترسوندتش  ،نظرت خیلی کمک کننده ست عزیزم ممنونم بابت تبریک   

سلام یاسی جون دخترم دانشگاه قبول شده الان مردد هستم بفرستم شهر دیگه یا شهر خودمون بمونه یه عده میگ ...

عزیزم تجربه کنکور واقعا فرسایشی و آزار دهنده ست . اگ رشته دانشگاهش رو دوست داره بزار بره . دوستم دخترش رو فرستاد دانشگاه مشهد خودشون شهرستان هستن . هفته ای یکبار میاد دخترش رو میبینه بهش میرسه هواشو داره .دخترش الان یکساله میاد چند تا هنر یاد گرفته ، تتو و بافت مو و... کار میکنه طلا میخره برا خودش خیلی مستقل و خانم شده

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

همین مرداد بیشترین افزایش و ت و رم مال ملک بود اگه پول داری ملک بخر قطعاهمیشه بالا میره ولی یواش یو ...

قصدشو داریم ولی داریم می گردیم مورد مناسبی پیدا کنیم. می ترسم یهو بکشه بالا . از این بابت پرسیدم

تیکر تولد 
عزیزم تجربه کنکور واقعا فرسایشی و آزار دهنده ست . اگ رشته دانشگاهش رو دوست داره بزار بره . دوستم دخت ...

سلام ممنون جواب دادین ایشالا که اینطور باشه  احتمالا مسافت شهر دوستتون با مشهد زیاد نیست که هفته ای یه بار میتونه سر بزنه ،راستش برای ما مسافت زیاد حدودا ۸ساعت

2810