2777
2789
خانما وامی که دیج ی کالا تا ۴۰ تومن مییده رو باید حتما کالا بخریم؟من الان دیدم با سفته و چک هست کسی ...

بله عزیزم حتما باید کالا از د ی ج ی کالا بخرید ولی میشه سکه هم خرید از همون د ی ج ی کالا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم با راهنمایی شما من وام دی جی کالا رو. گرفتم و دو تا ربع سکه سفارش دادم البته همسرم بهم چک ...

عزمزمه این وام رو باید حتما باهاش کالا بخریم تو دی جی کالا؟واینکه سفته اینترنتی امضا میکنیم ؟ممنون میشم مراحل رو بگی

سلام دوستان عزیز شبتون بخیر ما خونمون طبقه اوله خداروشکر از هر لحاظ برامون خوب بود راحت بودیم اما ای ...

عزیزم اول هر چه سریعتر قفل هارو عوض کنید

دوم برا درب ورودی حفاظ بگیرید

سوماینکه حتما دزدگیر نصب کنید

سوم اگه پنجره هاتون همش شیشه و میله فلزیش کمه براش بزنید جوری که کسی نتونه رد شه

البته دو تا اولی از همشون واجب تره،اون یکی هام اگه پول داشته باشید حتما انجام بدید

خانما وامی که دیج ی کالا تا ۴۰ تومن مییده رو باید حتما کالا بخریم؟من الان دیدم با سفته و چک هست کسی ...

بله ، باید کالا بخرید 

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
عزیزم اول هر چه سریعتر قفل هارو عوض کنیددوم برا درب ورودی حفاظ بگیریدسوماینکه حتما دزدگیر نصب کنیدسو ...

سلام گلم ممنون از اینکه جواب دادی

شمام با من هم نظری 

درمورد دوربین مدار بسته 

و دزدگیر فعلا کاری نکردیم ولی فکر کنم همینا از واجباته

همسرم میگه دست و بالم خالیه فعلا 

راستش تراس رو  که به باغچه را داره کلا حفاظ کشی کردیم

جلوی درب واحد رو هم حفاظ زدیم ولی هر روز قفلش نمی‌کنیم فقط جایی رفتنی یا مسافرت 

منم در مورد عوض کردن قفل واحد  به همسرم گفتم انشاالله هر چه زودترباید عوضش کنیم

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سلام عزیزم وام مسکن زوجین اصلا سخت نمیگیرن برا ضامن،ما چند بار گرفتیم همسرم شده ضامن با اینکه همسرم ...

درمورد وام مسکن زوجین ممکنه راهنمایی بفرمایید 🌹

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
سلام وقت همگی بخیر و خوشی.دوستان تا حالا کسی از قسمت وام و اعتبار برنامه آپ استفاده کرده ؟؟ اطلاعاتی ...

سلام 

کدوم قسمته آپ هست؟

2810