2777
2789
جلسه دوم قراره برم. دست و پام در نیومده یا تک و توک دراومده ولی بکینی و زیر بغلم 80درصد دراومده از ...

منم واسه امروز بعدازظهر وقت دارم البته قبلا لیزر کردم الان واسه شارژ میخوام برم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانومای مقتصد 

من سر دو راهی گیر کردم 

میشه راهنماییم کنید 

تو شهریور ماه ۳تا عروسی داریم 

و من دوست دارم موهامو بالیاژ کنم ،زنگ زدم آرایشگاهم گفت حدود ۳تومن

اگه الیزابت پارسال بود می‌گفت باشه

ولی امسال موندم.با خودم گفتم پولشو بگیرم از شوهرم و موهامو رنگ نکنم

چیکار کنم بنظرتون؟

سلام دوستان این خانه ی کارگر که گفتید بازنشستگان تامین اجتماعی هم میتونن استفاده کنن؟ من پدرشوهرم ب ...

بله می تونید ولی حتما صاحب کارت عضویت یعنی پدرشوهرت  باید همراهتون باشه 

تاپینگ پنیر پیتزا یعنی کم چرب

خیر عزیزم اینو تو سایت خود پنیر کالین گذاشتن👇

یکی از اصلی‌ترین تفاوت‌ها بین پنیر تاپینگ و سایر پنیرهای پیتزا در فرمول و مواد اولیه مورد استفاده است. استفاده از روغن‌های گیاهی در فرآیند پخت پنیر تاپینگ، آن را از سایر پنیرهای پیتزا متمایز می‌کند. این امر علاوه بر تأثیر در طعم و بافت پنیر، در کیفیت و مشخصات پنیر نیز تاثیرگذار است.

تفاوت دیگر پنیر تاپینگ پیتزا با پنیرهای معمولی پیتزا این است که پنیر تاپینگ پیتزا بعضی از مواد مغذی و ویتامین‌هایی که در پنیرهای معمولی وجود دارد را ندارد. این مسئله ممکن است باعث ارزان‌تر شدن پنیر تاپینگ نسبت به دیگر محصولات شود.

اگرچه برخی افراد تصور می‌کنند که پنیر تاپینگ پیتزا به دلیل داشتن روغن گیاهی، کالری کمتری دارد، اما باید توجه داشت که این نوع پنیر مواد مغذی و ویتامین‌های موجود در شیر حیوانی را ندارد و به همین دلیل مواد مغذی کمتری به بدن می‌رساند.

اصلا من روشونم خوندم پنیر پیتزا رو نوشته دلمه شیر ولی تاپینگو نوشته روغن گیاهی.که مارگارین من استفاده نمیکنم.

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
سلام خانومای مقتصد من سر دو راهی گیر کردم میشه راهنماییم کنید تو شهریور ماه ۳تا عروسی داریم و من دوس ...

منم دوهفته دیگه عروسی دعوتم الان تاپیک زدم

من تا حالا موهامو رنگ نکردم و فعلا هم قصدی ندارم

ولی اگه دلم میخواست حتما اینکارو میکردم به پولش فکر نمیکردم

لباس مجلسی با موی رنگ کرده و میکاپ به چشم میاد

موی رنگ شده هم واسه شینیون قشنگ تر میشه

البته سنو میبره بالا

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام دوستان برای مسکن ملی یا زمین که به طرح جوانی جمعیت به مادران سه فرزند میدن بازم شرط نداشتن ملک یا همون فرم ج برقراره؟؟ یا برای مادران این شرط نیست؟؟ 🧐 

لطفا هرکی میدونه کمکم کنه 🌹 

الهی زندگی هاتون پر از نور و برکت و سلامتی😘😍

بچه ها گوشوار حلقه ای اگ داشته باشیم هم میتونیم باسمه پارسیانی ک دارید تبدیلش کنید ب گوشوار سکه ای ....زن داداشم یک زنجیر با ی مشت سکه پارسیان داشت ی دور گردنی زیبا ازش درست کرد بعد بین هرسکه هم مهره قرمز گذاشت خیلی نماداره وزیباست

سلام خانومای مقتصد من سر دو راهی گیر کردم میشه راهنماییم کنید تو شهریور ماه ۳تا عروسی داریم و من دوس ...

عزیزم اگر مراسم عروسی ها از اقوام نزدیک هس هزینه کن ک تو سه تا عروسی موهات قشنگ باشه یکیش رو خودت جمع کن ی محلس اتو کن ی محلسم فر کن 

چون بالیاژ خیلی قشنگه دیگه رنگ کردی نمیخاد شنیون کنی 

اگرم مجلس اقوام نزدیک نیس ی رنگ ساده بزن موهات مرتب باشه و حتما پول رو تبدیل ب طلا کن

عزیزم در کنار پس انداز،رسیدگی به خودمون یادمون نره.

اگر الان پول رو بگیری و رنگ نکنی صد در صد در چشم شوهرت یک زن خسیس به حساب میای.

دوستان یه همفکری میخواستم

یه دوره ای هست که من میتونم با اموزشش درامد کسب کنم البته الان هم کاراموز واسه اموزشش دارم

نصف دوره رو بلدم و کتابش رو هم خریدم که بتونم بقیه اش رو هم یاد بگیرم

الان دیدم تو اینستا این دوره مجازی از دو یا سه دیگه برگزار میشه هفته ای یک جلسه و قیمتش ۳۹۰۰

بنظرتون با توجه به پیش زمینه ای که دارم خودم تو خونه بخونم؟؟؟

البته با توجه به اینکه کاراموز دارم دو سه هفته دیر هست و باید خودم هم خودخوان کار کنم

2810