سلام عزیزانم دوستان نادیده من🌸💗
اومدم یه گزارش بهتون بدم.
خب همونجور که قبلا گفتم من با این سبک زندگی معصومه جون کاملا بیگانه بودم و هیچی بلد نبودم (بار قبلی که اومدم تعریف کردم یکی از دوستان گفته بود من سبک زندگیتو نمیپسندم کلی خندم گرفت آخه من با هزار ضرب و زور و تلاش و کوشش دارم این مدلی میشم هنوز به سبک نرسیدم قربونتون برم😀)
دیگه منم نیومدم بنویسم گفتم فعلا باید رو خودم کار کنم. خلاصه با همون فرمون معصومه وار و صد البته با عشق و به زیبایی پیش میرفتم. واقعا لذت بخش بود وقتی میدیدم همسر به شدت روحیه گرفته و همه چیز داره بهتر میشه. امید به زندگیمون اومده. نعمات خدا به بهترین شکل استفاده میشه. خب البته گاف هم زیاد دادم ولی به نسبت بریز بپاش قبل واااااقعا تغییر قابل ملاحظه بود.
تااا امروز که روحیم واقعا پایین بود همش میگفتم وای خدایا دیگه صبر ندارم یه پیشرفت میخوام حتی کوچیک. به شدت نیاز به دوپامین و یه حس لذت واقعی داشتم.
ازون طرف همسر هنوز حقوق نگرفته.🚫
ما حدود دوازده و نیم بلکه بیشتر قسط داریم🚫
که با مکافات دیروز که تعطیل بود اومدم سر کار گفتم برای بقیه تعطیله برای تو که قسط داری نه. دیگه قراردادی بستم و جور شد.
خب حالا قسط ها میلیمتری جور شده و جا برای هیچ خرجی ندارم.
یهو گفتم بزار ببینم این همه بچه ها میگن اسنپ پی. چی هست
رفتم دیدم دو تومن اعتبار دارم. گفتم خدایا چی بخرم چی نخرم. پول اولیه رو ندارم.
اول رفتم سراغ ظرف ها(آخه ظرف درست حسابی برای مهمان ندارم)
بعد دیدم یه سرویس شش نفره که خیلی کمه بالای دو تومن هست منم نرفتم بازار ببینم قیمتا چجوریه که بدونم بالاست پایینه
بیخیال شدم گفتم حالا ظرف رو حضوری بخری بهتره
رفتم تو طلا دیدم وای خیلی اجرت دارن اصلا نمیشه سمتشون رفت
یهو چشمم به شمش افتاد
اول رفتم سرچ زدم و حسابی راجع به شمش ها خوندم و خوندم
دیدم نه چیز خوبیه انگار
جهانی هست
همه جا اعتبار داره
سود پایین تری داره به نسبت و امکان تقلبی بودن هم نداره اصلا چون فاکتور رسمی و کد میخوره
یه شمش نیم گرمی خریدم
گفت حالا باید ۹۸۰ت بدی پیش
یه تخف*یف داد که صد تومن کم کرد شد ۸۸۰
خب دیگه اینجا گفتم وقت چالشه
تا دهم که موعد واریز اقساط هست پنج روز مونده
اینو از پول قسط ها برداشتم
توکل به خدا قبض برق هم داده بودم گفتم سر جمع ۱ت باید جور کنم تا دهم که به امید خدا و انرژی شما دوستان میشه.
بچه ها انقدر خوشحال شدم از این خریدم که انگار بنز خریدم😀😀
نمیدونم شما هم حس و حالتون بعد خرید این مدلی هست؟ قطعا درک میکنید.
دوستتون دارم. بای بای🌸💗