2777
2789
از شرایط رزرو رشت براتون عکس گرفتم بقیه شهرها هم فکر کنم همین باشهولی باید تک تک شهرها رو چک کنیدمن ...

سلام عزیزم چ کسایی میتونن استفاده کنن از خانه کارگر من شوهرم تامین اجتماعیه میشه؟؟

خب گزارش ماه هم ک با مبالغ کم باکس هامو شارژ کردم 🌷پول 52 هفته این ماه رو از صندوق طلا خرید زدم 🌷 ...

ریحانه جان لیزر الی رفتی راضی بودی؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزانم دوستان نادیده من🌸💗

اومدم یه گزارش بهتون بدم.

خب همونجور که قبلا گفتم من با این سبک زندگی معصومه جون کاملا بیگانه بودم و هیچی بلد نبودم (بار قبلی که اومدم تعریف کردم یکی از دوستان گفته بود من سبک زندگیتو نمیپسندم کلی خندم گرفت آخه من با هزار ضرب و زور و تلاش و کوشش دارم این مدلی میشم هنوز به سبک نرسیدم قربونتون برم😀)

دیگه منم نیومدم بنویسم گفتم فعلا باید رو خودم کار کنم. خلاصه با همون فرمون معصومه وار و صد البته با عشق و به زیبایی پیش میرفتم. واقعا لذت بخش بود وقتی میدیدم همسر به شدت روحیه گرفته و همه چیز داره بهتر میشه. امید به زندگیمون اومده. نعمات خدا به بهترین شکل استفاده میشه. خب البته گاف هم زیاد دادم ولی به نسبت بریز بپاش قبل واااااقعا تغییر قابل ملاحظه بود.

تااا امروز که روحیم واقعا پایین بود همش میگفتم وای خدایا دیگه صبر ندارم یه پیشرفت میخوام حتی کوچیک. به شدت نیاز به دوپامین و یه حس لذت واقعی داشتم.

ازون طرف همسر هنوز حقوق نگرفته.🚫

ما حدود دوازده و نیم بلکه بیشتر قسط داریم🚫

که با مکافات دیروز که تعطیل بود اومدم سر کار گفتم برای بقیه تعطیله برای تو که قسط داری نه. دیگه قراردادی بستم و جور شد.

خب حالا قسط ها میلیمتری جور شده و جا برای هیچ خرجی ندارم.

یهو گفتم بزار ببینم این همه بچه ها میگن اسنپ پی. چی هست

رفتم دیدم دو تومن اعتبار دارم. گفتم خدایا چی بخرم چی نخرم. پول اولیه رو ندارم.

اول رفتم سراغ ظرف ها(آخه ظرف درست حسابی برای مهمان ندارم)

بعد دیدم یه سرویس شش نفره که خیلی کمه بالای دو تومن هست منم نرفتم بازار ببینم قیمتا چجوریه که بدونم بالاست پایینه

بیخیال شدم گفتم حالا ظرف رو حضوری بخری بهتره

رفتم تو طلا دیدم وای خیلی اجرت دارن اصلا نمیشه سمتشون رفت

یهو چشمم به شمش افتاد

اول رفتم سرچ زدم و حسابی راجع به شمش ها خوندم و خوندم

دیدم نه چیز خوبیه انگار

جهانی هست

همه جا اعتبار داره

سود پایین تری داره به نسبت و امکان تقلبی بودن هم نداره اصلا چون فاکتور رسمی و کد میخوره

یه شمش نیم گرمی خریدم

گفت حالا باید ۹۸۰ت بدی پیش

یه تخف*یف داد که صد تومن کم کرد شد ۸۸۰

خب دیگه اینجا گفتم وقت چالشه

تا دهم که موعد واریز اقساط هست پنج روز مونده

اینو از پول قسط ها برداشتم

توکل به خدا قبض برق هم داده بودم گفتم سر جمع ۱ت باید جور کنم تا دهم که به امید خدا و انرژی شما دوستان میشه.

بچه ها انقدر خوشحال شدم از این خریدم که انگار بنز خریدم😀😀

نمیدونم شما هم حس و حالتون بعد خرید این مدلی هست؟ قطعا درک میکنید.

دوستتون دارم. بای بای🌸💗

خانمها ببخشید 

شاید سوالم بی ربط،باشه 

ولی چون اینجا خانمها بیشتر سرشون تووحساب کتابه می پرسم 

ما مقدار زیادی سبوس برنج قهوه ای داریم .

می خوام اینا رو تو وزن های یک و نیم کیلویی بسته بندی کنم و بفروشم . ولی قیمت ندارم ! 

قیمت بالا هم نمی خوام بدم . 

به نظرتون چند بدم ؟؟ 

اره واقعا کلا بازار این فروشگاهای محلی رو هم کساد کردن الکی الکی تخفیف هم فقط شامل جنس های نزدیک به ...

وقتی جنس نزدیک به انقضا به دستتون رسید با پشتیبانی تماس بگیرین کل هزینه رو بهتون پس میدن اون کالا رو هم میگن اگه دوس داری استفاده کن اگر نه دور ریز کنین

واسه من خیلی پیش میاد 

من یبار دو تا گالن ۴لیتری مایع ظرفشویی خاکستر گلیسیرین سفارش دادم واسم خاکستر معمولی فرستادن

تماس گرفتم هزینه ی دوتا گالن رو ریختن به حساب

اون دوتا رو هم گفت استفاده کن

بستنی خریدم یکم نرم شده بود هزینشو ریختن

ماست دبه ای خریدم ۵روز انقضاش مونده بود باز پولشو ریختن

ماستم تو ۵روز خوردیم😅

این قانونه فروشگاهه که باید جنس تازه بفرسته و الا هزینشو باید عودت بده

سلام خانم ها امروز بدترین روز زندگیمه کابوس بد ظهر یه پیام به گوشیم امد که ازت شکایت شده منم واقعیتش ...

ای وااای 

اینهمه میگن رو لینک ناشناس نزنین

مخصوصا که با شماره شخصی بهتون پیام میدن

تماس بگیر با فتا شکایتتو ثبت کن

شماره ی فتا رو از ۱۱۰ بگیر

خونتونو تحویل دادیم دیگهههه دختررررر 🥴🥴🥴

سلام عزیزم

بعد ۶سال متاهلی با قرض و وام و طلا یه زمین بدون مجوز گرفتیم ولی جاش خوبه پارک و مدرسه و همه چی نزدیکشه

نصف وامو تاحالا دادیم ماهی ۵تومن هم قسط میدیم

طلاهامو دوباره با وامو یکم خورده ریزه گرفتیم ولی شوهرم میگه برا خرید ماشین بفروشیم من میگم یه تیکه زمین تو همین روستایی که هستیم بگیرم . به نظرتون کدومش بهتره؟

و اینکه من اصلا نمیتونم پس انداز کنم خییلیی ول خرجم 

خرج الکی 

مثلا یخچالم حتما باید همیشه مرع و ماهی و میوه باشه 

لباس زیاد نمیگیرم فوقش سالی دو بار

برا بچم ولی لباس زیاد میگیرم

بعد حقوق شوهرم که برا خرجی بهم میده تو کارت خودشه هر خریدی کنم براش اس ام اس میره

چطوری پس انداز کنم؟ خونه دارم 

البته قبلا سر کار بودم از وقتی بچم به دنیا اومده نتونستم برم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
سلام عزیزان متاسفانه یا خوشبختانه باید بگم هیچ ربطی نداره این تجربه خودمه. یک بار من رفتم هایپر فامی ...

سلام همگی 

منم دارم اعتمادمو به ویپاد از دست میدم کم کم داره خدماتشو کم میکنه میترسم فردا پولامونم بخوره 

کسی نظری راجع به این که وام ها ۱۲ ماهه شده نداره؟؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
ببخشید یه سوال دارم به نظرتون خرید خونه نقلی تو شیراز تو شهرک‌های قدیمی برای زندگی خوبه یا نه جاهایی ...

عزیزم خودتون شیراز هستید یا واسه سرمایه گذاری میخواید؟

شهرک سعدی قیمتش نسبت به خونه هاش که خیلی قدیمیه بالاست ولی اگه میخواید اجاره بدید خوب اجارشون میکنن کلا واسه اجاره حتی خونه های داغونش هم رو دست میبرن

@masumehjoon    

سلام خانمها و معصومه جون خوبید 

یک سفره پنج شیش روزه احتمالا بریم سمت مشهد یا شهرهای شمالی چندتا غذا میگید که تو سفر درست کنم که به صرفه باشه و راحت باشه و اینکه من و همسرم هستیم و دوستامون که زن و شوهرن بدون بچه قراره با ماشین ما بریم و اونا ماشین نیارن و خرج ماشین رو چطوری حساب کنیم؟ توی مسهد زائرسرای قیمت مناسب جایی میشناسید 

ریحانه جان لیزر الی رفتی راضی بودی؟

جلسه دوم قراره برم. 

دست و پام در نیومده یا تک و توک دراومده ولی بکینی و زیر بغلم 80درصد دراومده  

از نظر محیط و تنیزی و برخورد خوب و عالی هستن اما نوبتت ذو ب هیچ وجه جا ب جا نمیکنن  

صد تومن برا بیعانه میگیرن همش تهدید میکنه اگر نوبتت رو جاب جا کنی بیعانه تت سوخت میشه😂 

چون من امروز پریود بودم نمیخاسم فردا برم گف نه بیا بیکینی رو سری بعد بیا بزن 

پلاژن هم زدم تغییرش شاید ده درصد بود مث تبلیغاتی ک میکنن نبود اما گفتم چن جلسه برم حداقل 3 جلسه ببینم چی میشه

2810