خب گزارش ماه هم ک با مبالغ کم باکس هامو شارژ کردم 🌷
پول 52 هفته این ماه رو از صندوق طلا خرید زدم 🌷
برنامه غذایی هفته رو نوشتم 🌷
قسطارو پرداخت کردم 🌷
و با مایحتاج خانه باید بگذرونم و البته اسنپ رفتن همسرم😍
همین ک رو نظم باشه همه چی نصف مدیریت انجام شده❤️
برا فردا نوبت لیزر دارم 🌷
قرعه های وام خونگی ک نوشتم بحسابم واریز شده ک گذاشتم تو ویپا. ده میلیونه وهماهنگ کردم برا اینکه باهاش در کمدددیواری بزنم. 🌷
امروز جشن کلاسه پسرم هس و باید 200 نومن میدادیم ک اینم از باکس پیش امد واریز کردم ک ب بچم خوش بگذره🤩
اها دیشبم همسرم گف بریم یکم مراسم
منم سریع چن تا ناگت داشتم سرخ کردم با گوجه و سس و کاهو ک همشو داشتم و نون اماده کردم ک بچه ها و خودمون شام بخوریم مجبور نشیم دست تو بقیه باکس ها کنیم برا شام بیرون. یکم موندیم و شام خوردیم اونجا دمنوش و چای و حلوا
سویق پفکی برا بچه ها و شله زرد هم میدادن گرفتیم و یکم موندیم و بعد اومدیم خونه 🥰
میدونید ک شام بیرون چقدر هزینه بر هس و بعضا هم بی کیفیت
خیارشور هم نداشتم ولی نخریدم و همونجور خوردیم و ازشکمم فرار نکرد 😊
بعضی وقتا ادم مجبوره یکم قناعت کنه ولی وقتی هدف داشته باشی ناامید نمیشی🤩
میتونسم این ماه پول 52 هفته رو بزارم براخرجی و پس انداز نکنم اما از هدفم جا میموندم یکم قناعت یکم اسنپ رفتن همسر این ماه هم میگذره انشالله ❤️
ولی جشن کلاس پسرمو واجب دونستم چون وقتی پسرم خوشحاله خودمو همسرمم خوشحال میشیم 😍
در کنارش یخچال گوشت و مرغ و پیاز و سیب زمینی و این چیزایی ک داماد خواهرم اورد تو خونه هست برنج چ روغن و... هم هست پس میگذره انشالله🌷
اینجا ی ایراد ب من هست ماه قبل نزدیک شش تومن برا خرج ماه گذاشتم و کم اومد هی رفتیم بیرون غذا خوردیم و اسباب بازی زیاد گرفتم برا بچمو و...
من ک میدونسم این ماه تو مضیقه میافتم باید یکم برا این ماه کنار میذاشتم تو باکسش اما نتونسم
پس الان باید جبران کنم 😑 و صبر کنم. این عادت نتونستن پول نقد نگه بدارم و باید بذارم کنار.
ی ساله تو این تایپیکم و باگ هامو زود پیدا میکنم اما رفع کردنش زمانبر هس
انشالله ک بشه انچه باید بشه🤲🥳