2777
2789
سلام عزیزم...یه سوال داشتم شماکه از اعتبار تارا استفاده می‌کنید آیا کارت داره؟روش گرفتن اعتبار واینک ...

نه عزیزم کارت نداره چنتا صفحه قبلم توضیح دادم اپلیکیشنو نصب کنین احراز هویت کنین بهتون اعتبار میده تو همون اپلیکیشن یا اینترنتی خرید میکنین موقع پرداخت درگاه تارا رو انتخاب کنین یا حضوری که خرید کردین به صندوق بارکدی که تو اپلیکیشن هستو نشون بدین نصب کنین متوجه میشین

خرید از اکالا رفاه دیلی مارکت سورنا جانبو  و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان سبحان جانمیشه دستگاه پوزم کارت کشیدو نقدش کرد؟ من چنروز دیش حساب مهربانی باز کردم ؛ الان برای ...

بله عزیزم میشه کارت کشید و نقدش کرد اگر جایی رو بشناسید .

بله باید برای طرح اعتبار ملی جداگانه حساب باز کنید و سپرده گذاری ، کلا ۲ تا وام جداگانه هستن . 

مرسی عزیزم،چچه خوبه که این مزایا ک ما ازش اطلاع نداریم رو میگید،یک دنیا ممنونبعد سالی چند بار میشه ا ...

بله خیلیا هنوز نمیدونن در صورتی که حقمونه خب

هر چقدر دوس داری

شما هر ماه رزرو کن👍

فقط باید سر تاریخ و ساعتی که سایت باز میشه فوری رزرو کنی تا پُر نشده

مرسی عزیزم،چچه خوبه که این مزایا ک ما ازش اطلاع نداریم رو میگید،یک دنیا ممنونبعد سالی چند بار میشه ا ...

بله خیلیا هنوز نمیدونن در صورتی که حقمونه خب

هر چقدر دوس داری

شما هر ماه رزرو کن👍

فقط باید سر تاریخ و ساعتی که سایت باز میشه فوری رزرو کنی تا پُر نشده

اگه تهران هستی و مبلغ بالا خرید داری یعنی بالای صد تومن من طلافروشی میشناسم که تا چهاردرصد یا سه درص ...

سامیه جان اصفهانم الان توی دیوار با یکی حرف زدم ۵۰ بالای تابلو میده و میاد طلافروشی و فاکتورم داره بازم خیلی استرس دارم نمیدونم چیکار کنم واقعا چون کلا وامه و کسی از این پول خبر نداره تا بفهمن کلی ناله میکنن و قرض میخوان و خرد خرد پس میدن 

رویا دوروزی ما مهمونیم اینور تا یه تاپیک برامون با تشکر ازسعه صدر وصبر دوستان

خونتونو تحویل دادیم دیگهههه دختررررر 🥴🥴🥴

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
فدات من تا بحال نخریدم یکی از دوستان گفته بود فروشش خیلی سخته عزیزم جای معتبر همون طلافروشی منظورته ...

بله یه جاهایی هم هست فقط سکه میفروشن  و مغازه هاشون کوچیکتره

ببین شما مبلغت وقتی محدوده مثال  میزنم 

قد نیم گرم میری پارسیان میخری.  هر ماه 

تو سال میشه  شش گرم 

حالا  عیدیاشو  کادوهاشو اینا رو هم ۴ گرم 

سر سال ده گرم پارسیان داری

میبری تبدیل میکنی به یه تیکه طلای شکسته 

نبود دست دوم کم اجرت

نبود یه تیکه طلا

بیست سال اینده هم با خیال راحت میفروشی و براش چیزی ک میخواد و تهیه میکنی. اما 

یه نکته ای هست 

پسرتون نباید از این موضوع خبر داشته باشه 

چون مانع تلاش کردنش میشه 

آفرین به شما مامان اینده نگر 

عزیزم خیلی ممنونم که وقت گذاشتین و انقدر عالی توضیح دادین واقعا حیرون موندم خیلی جالب بود برام کارها ...

امیدوارم به کارت بیاد عزیز  خواهش میکنم 💖💖

شمام تلاش کنی میتونی راحت با برنامه ریزی کنترل کنی یه سزی مخارح و به همه چی برسونی اینحا  حرفای خوب و اقتصادی زیاد  زده میشه 

بخون و هر کدوم ک مناسب  شرایطته با اندیشه خودت استفاده کن 💖💖

نه عزیزم چرا کم بیاد واسه من ماهی ۱۵میمونه که حدود ۶تومن واسه هزینه ها میره و ۹تومان خوراک که باز اض ...

آرشیدا جون یعنی هر روز مثلا بابت یه رب پول پیک میدی یا میتونی جمع کنی یهو بیارن؟ 

2810