2777
2789

[QUOTE=337467441]دوستان یه مشورت لازمم، شوهرم میگه به حقوقت کاری ندارم، اما میدونم تعارف میکنه، منم گفتم سیب زمینی،

اره عزیز وسیله خونه بگیر به چشم میاد

فاکتور وسیله رو هم به اسم خودت بزن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من شنیدم این هتلا فقط واسه بازنشستای تامین اجتماعیه!من بیمه ی تامین اجتماعی دارم ولی هنوز مشغو ...

بله میتونین

ربطی به بازنشستگی نداره

چون همسرمنم از ۱۰ سال پیش که ۲۸ سالش بود عضو شده و ما ده ساله استفاده میکنیم

بله میتونینربطی به بازنشستگی ندارهچون همسرمنم از ۱۰ سال پیش که ۲۸ سالش بود عضو شده و ما ده ساله استف ...

عزیزم ثبتنام بصورت غیرحضوری هم داره؟ و اسم جایی که حضوری مراجعه میشه چیه؟

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

عزیزان وقت همگی بخیر باشه

کسی جدیدا وام مسکن زوجین گرفته؟

مبلغ این ‌‌‌‌‌‌وام زوجین بعلاوه وام جعاله برا شهرستان چند هستش؟

امسال مبلغش بیشتر نشده ؟

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)

❌❌❌❌❌❌

سلام دوستان شبتون بخیر 

چند ساعت پیش اومدم تاپیک و گفتم که از افق کوروش خرید کردم و به خیال خودم چقدر خرید خوبی بخاطر تخفیفات فروشگاه انجام داده بودم 

بچه ها اینها همه ک ل ا ه بردار و دزد هستن من خیلی اشتباه کردم لیستی که داده بودم رو خودم حساب نکردم و همه رو با تخفیف 30یا 40درصدی خریدم  نه تنها تخفیف ندادن بلکه از قیمتی که روش درج شده گرونتر حساب کردن

خرید من کلا بدون تخفیف دقت کنید بدون یک ریال تخفیف، شده 470 ولی اینها از من 526گرفتن اگه با تخفیفی که گفته بودن خیلی کمتر هم میشد 

خیلی ناراحتم ولی فقط چون از طریق تارا قسطی شده یکم آرومم می‌کنه و خوبه که خرید زیادی انجام ندادم

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

خواستم بگم اگه هم خواستید خرید کنید  قبل ثبت سفارشتون خودتون اول حساب کنید  

پیش به سوی موفقیت و روزهای خوبی که در انتظارمونه 😍😍🥰🥰 خدایا شکرت برای همه چیز 🙏🙏🙏

امشب رفته بودم داروخونه

یه خانوم و اقایی با اپتیما اومدن

خانومه بدحال بود

کل امپولاش شد ۴۰ هزارتومن

مرده پرسید بیمه زدین؟ داروخونه گفت نه سیستم قطعه با بیمه میشه ۱۷ هزارتومن

مرده هم با تشر گفت میرم یجای دیگه

خیلی دلم سوخت

ادم اسیر گرگ بیابون بشه اسیر اینجور آدما نشه

البته خانومه خودش کارتشو داد حساب کرد دلم خنک شد

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
❌❌❌❌❌❌سلام دوستان شبتون بخیر چند ساعت پیش اومدم تاپیک و گفتم که از افق کوروش خرید کردم و به خیال خود ...

عزیزم ما هم تو ی شهرستان خیلی کوچیکیم واز همون اول افتتاح هم کوروش هم رفاه برامون روشد ک گران حساب میکنن

عزیزم ما هم تو ی شهرستان خیلی کوچیکیم واز همون اول افتتاح هم کوروش هم رفاه برامون روشد ک گران حساب م ...

اره واقعا کلا بازار این فروشگاهای محلی رو هم کساد کردن الکی الکی  تخفیف هم فقط شامل جنس های نزدیک به انقضا میزارن بیشتر هم نوشابه و نوشیدنی  برنج هاشون که اصلا به درد نمیخوره 

❌❌❌❌❌❌سلام دوستان شبتون بخیر چند ساعت پیش اومدم تاپیک و گفتم که از افق کوروش خرید کردم و به خیال خود ...

ببین بعضی از کالای افق کوروش تخفیف داره ولی وزنش کمتره. خودم ریکا پرسیل خریدم اوردم خونه درب پلمبش باز بود و خالی شده بود. بعضی از کالاهاش از سوپرمارکت ارزونتر و بصرفه تره.

عزیزم ما هم تو ی شهرستان خیلی کوچیکیم واز همون اول افتتاح هم کوروش هم رفاه برامون روشد ک گران حساب م ...

خوب شد تو اولین خریدم متوجه شدم از زندگیم حذفشون کردم😅😅

2810