حضرت علی در سفارشش به امام حسن و امام حسین می فرماید شما رو سفارش می کنم به تقوا و نظم در زندگی
خداوند در قران به زمان قسم می خوره
پس زمانتون رو از دست ندید زمانتون رو سر اثبات خودتون نذارید
فرصت ها مثل ابر بهاری زود از دست میرن ( حضرت علی)
در ضمن جدل از ناحیه شیطان هست
اینکه ما بحث کنیم حتی در جایی که حق کامل با ما هست به نیت اینکه در اون بحث پیروز بشیم و خودمون رو اثبات کنیم باز هم جدل هست
بحث خیلی با جدل متفاوت هست
واقعا مایی که تو مجازی نمی تونیم از کنار بعضی صحبت ها رد بشیم و بذاریم اشخاصی که اومدن تو این تاپیک تو شرایط سخت و اوایل زندگی بار زندگیشون رو آروم آروم ببندن و رشد کنن تو این تاپیک لذت ببرن انرژی داشته باشن تو زندگی واقعی چطور هستیم؟؟؟؟
چرا وقتی می دونید یکی مثه معصومه اصلا غرور نداره بهش خود برتر بینی نسبت میدید به خدا گناه داره، اگه معصومه ذره ای خود برتر بینی داشته باشه نمیاد از این راهکارهای اقتصادی بده نمیاد بشینه واسه اینهمه آدم درصد بندی کنه نمیاد به فکر زندگی تک تک اشخاص این تاپیک باشه دار۶ با داستان های واقعی به بقیه می که اگر توی زن مدیریت نکنی دودش اول تو چشم خودت میره، حالا اکر داشت برلی مردها صحبت می کرد به مردها راهکار می داد و نمونه ی مردهای بی مبالات رو توضیح می داد، فهم این موضوع تا این حد سخته
والا این بنده ی خدا معصومه زندگی آروم و خوشی داره حالا تو هر سبکی
به جرات می گم امده تو این تاپیک نه راه رفت داره نه برگشت یه اده ی زیادی می گن بیا
یه عده قلیلی هم همش بهش خرده می گیرن
به نظرم معصومه ی بنده خدا از وقتی اومده تو این تاپیک بارها اشکش درومده
تا دیروز خیلی دوست داشتم معصومه برگرده
اما می گم خواهر من به نی نی سایت برنگرد
چه کاریه اینکه مایه بذاری برای تک تک برنامه بنویسی، از ریزترین جزییات زندگیت بنویسی بعد زندگی آروم و قشنگ و پرانرژی خودت هم خراب بشه
به خدا خودخواهی ماست
عزیزم خواهرم یه گروه بزن خودت هم مدیریتش رو به عهده بگیر هر کسی از این پیام ها داد پیام و خودش رو حذف کن پی ویت رو هم چک نکن که مزاحمت نشن
بارها گفتم سبک زندگی من با معصومه فرق داره ولی
این بنده ی خدا اومده
به یک عده ی بی شماری
از همین زن هایی که شماها سنگشون رو به سینه میزنید و دم از
فمنیست می زنید ( اونوقت نمیذارید با آرامش رشد کنن پس انداز کنن با شوهرشون کیف کنن، معصومه به جز این چی گفته؟؟؟؟؟)
رو پر از انرژی و شور زندگی کنه
تا کی بی مهری???
معصومه جان
یک تنه بار این تاپیک رو به دوش کشیدی
وظیفه ی خودم دونستم
برخلاف میل واقعی خودم
اون چیزی که به نفع فقط خودت هست رو بنویسم
حیف زندگی قشنگ و افکار بلند و نوع دوستی و مهربانیت هست ....
بگذار و بگذر .....