2777
2789
بنظر من نه ثروت نه تحصیلات برتری نمیارهصداقت و شرافت معیارهای بهتری هستنقضاوت اینکه کی خوبه یا کی به ...

عالی بود یاس عزیز ، با احترام به همه خانوما که تاج سر بنده هستند ، نظر یاس عزیز بهترین نظر بود ، سعی کنیم هیچ وقت خودمونو از دیگران برتر و بهتر ندونیم ، چه بسا اون پیرزن فقیر و بیسواد روستایی ، ارج و قربش پیش خدا از هممون بیشتره ، اولین مقایسه گر دنیا شیطان بود که خودش رو از آدم بالاتر دونست و تا قیامت از درگاه الهی ترد شد ، روزی چند وعده نماز و به خاک افتادن  در مقابل خالق ، برای آموزش تواضعه ، خدا خودش به صراحت در مورد ناچیز بودن انسان در قرآن فرموده:::(((

أَوَلَمْ يَرَ الْإِنْسَانُ أَنَّا خَلَقْنَاهُ مِنْ نُطْفَةٍ فَإِذَا هُوَ خَصِيمٌ مُبِينٌ ﴿۷۷﴾
آیا انسان ندانسته که ما او را از نطفه ای [پست و ناچیز] آفریده ایم و اینک ستیزه گری آشکار است؟)))::::         « پس واقعأ غرور و فخر فروشی و تکبر انسان اشتباهه »

دوستان هممون اینجا دور هم جمع شدیم تا رشد کنیم ، رشد فقط از لحاظ مالی که نمیشه ، چه خوبه که همه جور نظر و پیشنهاد رو بشنویم ، شاید کسی که این پیام رو برامون نوشته هدیه ای از جانب خداست در جهت رشد و کمال ، در این دنیا هیچ چیز اتفاقی نیست حتی یک پیام یا انتقاد یا پیشنهاد ، چون نیرویی عظیم و اراده ای فوق اراده ها داره جهان رو با نظم خاصی اداره میکنه .

از همه دوستان عذرخواهی میکنم که پیامم در راستای تاپیکتون نبود ، لطفأ منو عفو کنید چون در راستای پس انداز تجربه خاصی ندارم ولی جمعتون رو هم دوست دارم  ، ممنون از تمامی خانوم ها که تحملم میکنید. 

از همینجا از رویا جان و معصومه جان و مامان سبحان و باقی دوستان تشکر میکنم، واقعأ تاپیکتون با محتوای قشنگش نی نی سایتو قابل تحمل کرده ، ممنونم از همگی مخصوصأ معصومه عزیز هم زبان و هم استانی عزیزم که اینهمه وقت میذارند و تایپ میکنند ، واقعأ تو اینهمه مشغله کارشون بزرگ و ستودنیه ، به قول پیامبر بزرگ مسلمین : هر که مرا جمله ای بیاموزد مرا بنده ی خویش کرده است ، دست بوس همتون هستم ، ممنون که تجربه های یک عمر زندگیتون رو بی منت در اختیار دیگران قرار میدید ، در مقابل اینهمه خوبی و مهربانی شما دستم از جبران خالی و زبانم از تشکر عاجزه ، فقط بدونید که خیلی خوبید حتی برا شاگرد تنبل کلاس که نمیتونه همراه تون باشه برا پس انداز ولی ازتون درس زندگی یاد میگیره، بازم ممنون ، منو ببخشید که پستم اقتصادی نبود🙏🙏🙏🙏

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم گل قشنگمنم از معصومهمامان سبحانآبییاسی دختر مستقلمرمریو بقیه عزیزانی که حضور کمتر اما بسیار م ...

خانم شما شرایط زندگی منو میدونی ؟

با من رفت و آمد داری؟

دوستمی ؟

خواهرمی 

وقتی شرایط کسی رو نمیدونی ب چ حقی اظهار نظر میکنی

ک من تنبلم و فلان و چی 

من پیش بچه های دورهمی ام گفتم ک من خیلی دوس دارم شاغل بشم ولی شرایطش رو ندارم

این تاپیک کلا سه چهار تا کامنت نزاشتم 

چون بعضی ازشون فقط منتظرن ی حرفی بزنی زود بهت حمله کنن

شما کاشکی بتونی گلیم خودت رو از آب بکشی 

سرت تو کار خودت باشه راجب دیگران اظهار نظر نکن 

گفتی ریپ نزن ولی اینو گفتم ک انقد حرف از تحصیلات میزنی 

تحصیلات حتما گفته ک سرت تو کار خودت باشه 

شما از زندگی دیگران چیزی نمیدونی 

لطفا ریپ نزن حوصله و وقت ندارم تا بخوام خودم رو برای عده ای ک هیچ شناختی ازشون ندارم ثابت کنم 

یا حق 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

@masumehjoon سلام عزیزم‌من هیچ حرفی نمیزنم راجب‌ چرت و پرتای ک گفته شد ولی یه‌چیزی میگم‌ حالت و خوب ...

آبی جون پستت خیلی به دل نشست

راستی بگوچطورخرجی روازهمسرت گرفتی 

من میدونم خیلی بیشترمیشه باحقوق همسرم پس اندازکرد

ولخرج نیست امامیشه مدیریت کرد 

متاسفانه اصلاراضی نمیشه ودل نمیده و

دقیقا درست گفتی معصومه خیلی حق داری به گردنمون

@masumehjoon    

نری ها

بری تا تبریز میام دنبالت😁

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عالی بودتو که شاغلی باید چند مدل غذای فریزری داشته باشی که میای سریع یک برنج بذاری و مهارت آماده باش ...

قیمه یکم آب میندازه فسنجون هم همینطور اماقرمه وغذاهای نیمه آماده خوبه مثلا مایه ماکارونی،مایه قاطی پلو ها و...واقعا به دادآدم میرسه منم برنامه میریزم که مثلا فلان ماه سرم شلوغه ازاینکارهامیکنم ان شاالله اواسط شهریور هم بایدشروع کنم به نیمه اماده کردن چون واقعا فرصتم کمه برای ماه بعدش

الهی ربی ومن لی غیرک💖
امام علی(علیه‌السلام) در روایتی می‌فرمایند: برنامه‌ریزی درست، مال کم را رشد می‌دهد، یعنی رزق انسان ر ...

حضرت علی در سفارشش به امام حسن و امام حسین می فرماید شما رو سفارش می کنم به تقوا و نظم در زندگی

خداوند در قران به زمان قسم می خوره

پس زمانتون رو از دست ندید زمانتون رو سر اثبات خودتون نذارید 

فرصت ها مثل ابر بهاری زود از دست میرن ( حضرت علی) 

در ضمن جدل از ناحیه شیطان هست 

اینکه ما بحث کنیم حتی در جایی که حق کامل با ما هست به نیت اینکه در اون بحث پیروز بشیم و خودمون رو اثبات کنیم باز هم جدل هست

بحث خیلی با جدل متفاوت هست 

واقعا مایی که تو مجازی نمی تونیم از کنار بعضی صحبت ها رد بشیم و بذاریم اشخاصی که اومدن تو این تاپیک تو شرایط سخت و اوایل زندگی بار زندگیشون رو آروم آروم ببندن و رشد کنن تو این تاپیک لذت ببرن انرژی داشته باشن تو زندگی واقعی چطور هستیم؟؟؟؟

چرا وقتی می دونید یکی مثه معصومه اصلا غرور نداره بهش خود برتر بینی نسبت میدید به خدا گناه داره، اگه معصومه ذره ای خود برتر بینی داشته باشه نمیاد از این راهکارهای اقتصادی بده نمیاد بشینه واسه اینهمه آدم درصد بندی کنه نمیاد به فکر زندگی تک تک اشخاص این تاپیک باشه دار۶ با داستان های واقعی به بقیه می که اگر توی زن مدیریت نکنی دودش اول تو چشم خودت میره، حالا اکر داشت برلی مردها صحبت می کرد به مردها راهکار می داد و نمونه ی مردهای بی مبالات رو توضیح می داد، فهم این موضوع تا این حد سخته

والا این بنده ی خدا معصومه زندگی آروم و خوشی داره حالا تو هر سبکی

به جرات می گم امده تو این تاپیک نه راه رفت داره نه برگشت یه اده ی زیادی می گن بیا

یه عده قلیلی هم همش بهش خرده می گیرن

به نظرم معصومه ی بنده خدا از وقتی اومده تو این تاپیک بارها اشکش درومده

تا دیروز خیلی دوست داشتم معصومه برگرده

اما می گم خواهر من به نی نی سایت برنگرد

چه کاریه اینکه مایه بذاری برای تک تک برنامه بنویسی، از ریزترین جزییات زندگیت بنویسی  بعد زندگی آروم و قشنگ و پرانرژی خودت هم خراب بشه

به خدا خودخواهی ماست

عزیزم خواهرم یه گروه بزن خودت هم مدیریتش رو به عهده بگیر هر کسی از این پیام ها داد پیام و خودش رو حذف کن پی ویت رو هم چک نکن که مزاحمت نشن

بارها گفتم سبک زندگی من با معصومه فرق داره ولی 

این بنده ی خدا اومده

به یک عده ی بی شماری

از همین زن هایی که شماها سنگشون رو به سینه میزنید و دم از 

فمنیست می زنید ( اونوقت نمیذارید با آرامش رشد کنن پس انداز کنن با شوهرشون کیف کنن، معصومه به جز این چی گفته؟؟؟؟؟)

رو پر از انرژی و شور زندگی کنه

تا کی بی مهری???

معصومه جان

یک تنه بار این تاپیک رو به دوش کشیدی

وظیفه ی خودم دونستم

برخلاف میل واقعی خودم

اون چیزی که به نفع فقط خودت هست رو بنویسم

حیف زندگی قشنگ و افکار بلند و نوع دوستی و مهربانیت هست ....

بگذار و بگذر .....

اره دو تا دونه هم بگیم میدن ولی اینقدر بدم میاد از اینکارای خودم که بعضی وقتها وسواس میشم تو خرید کر ...

احتمالا بدون لیست خرید میکنید.شاید الان با خودت بگی من لیستم توی ذهنمه ولی بدون اشتباهه.

دفعه بعد قبل خرید قشنگ یخچال و فریزر رو چک کن

هر چی نیازه بیار روی کاغذ 

حالا پیش بسوی بازار

و فقط خرید از روی لیست😊

به همین سادگی😉

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام اینم از چالش تیر و مرداد فقط دوستان بنظرتون این تقلبی نیست؟از جایی ک قبلا طلا خریده بودم خریدم ...

مبارکتون باشه عزیزم.

من از همه این برندها که گفتی داشتم و فروختم و هیچ مشکلی هم پیش نیومد، پایتخت، کسری، ماربر، پارسیان، و چند تای دیگه که الان یادم نیست. الانم چون پول درشت فعلا برام نمیمونه بازم همین پارسیانهای زیر یک گرم میخرم، اگه از سکه فروشی بخرید نگرانی نداره، موقع فروش هم به خودشون بفروشید. 

منم چند روز پیش برای چالش مرداد ماه، یه پارسیان ۲۰۰ سوتی خریدم💞

مگه اکه پول ندی نمیتونی بری خونه ی پدرت ؟؟این چه حرفیه بچه ی خواهرتون زده🤔من بودم وقتی خودم نیاز ب ...

منم موافقم

بعد ممکنه ی دفعه کلید باغ رو بخواهید بگن نه خودمون میخواییم و یا خدای نکرده اتفاقی بیفته بگن کلید دست شما بوده وووو

همون برید و لذتشو ببرید

چهل گرم طلا رو برای خودتون ی ملک بکنید هرچند کوچیک 

سلام عزیزدلماین وام پلکانی چطورهزحمتت نیس ی توضیح بدی؟

سلام عزیزم صفحه ۱۳۱۶ یکی از دوستان زحمت کشیدن کامل در مورد ویپاد توضیح دادن .

اونجا رو بخونید سوالی بود باز خصوصی میتونید از من بپرسید .

2810