2777
2789
ما به تفاوتش هرچقدر بود طلا میخریم ولی اصلا نمیدونم مابه تفاوتش چقدر میشه چون پراید معلوم نیست چه مد ...

پس عزیزم ضرری نکردی

اما نذار حتی هزار تومن پول جایی جز خرید طلا صرف بشه.

دوما خرج قطعات و تعمیرات پراید از تیبا کمتره. وقتی خونه خریدین برنامه بعدی ماشین بهتر باشه. به این فکر کن که چندماه زودتر میری خونه خودت و از دست اجاره نشینی خلاص میشی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
هلن جون ❤️ دوست خوب من شما لطف داری به من خودتون میدونی که چقدرررر دوستت دارم خاطرت برام عزیز ...

معصومه جون خواهشا دوباره تنهامون نزار حتی اگه یه نفر با حرفاتون پیشرفت کنه خیلی خوبه.

خود من هروقت پست های شمارو میخونم حالم عالی میشه بعد ناخودآگاه روی تصمیمام اثر میزاری.

من پست های شما در رابطه با همسرداری رو خیلی وقت گوش دادم باور کن قبلا نمیدونستم چطوری باید با همسرم برخورد کنم درمورد هر چیزی بحث میکردم الان انقد باهم خوبیم که دخترمم تازه متوجه شده میگه مامان قبلا انقد با بابا دوست نبودید.

وقتی من باهاش خوبم رفته رفته متوجه شدم که چقدر همسرم باهام عالی شده، الان طوری شده که تو هر چیزی میگه فقط اول مامان تون مهمه برام.

اینارو کلا مدیون توام عزیزم🥰🥰😍 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم حساب میشه اما یهو همه رو باید یکجا پرداخت کنیمن از سال ۹۷ دارم و هفته دیگه میخوام ۱۱ تومن ...

خیلی ممنون دوستم مال منم ازسال۹۸بعد چند سال چقد میتونم وام بگیرم واینکه چند درصده ضامنم میخواد

۲۰ تا صحفه رفته جلو ۱۵ تا آیه برا هم ردیف کردین 

تاپیک از مسیر منحرف کردین 

خوب حوصلتون میشه بخدا دلیل برهان بیارین برا نوشته های هم دیگه 

((((((  مگه براتون دعوت نامه فرستادن که بیاین کامنتای خلاف میلتون جواب بدیدن ریپ بزنین  علت معلوم مجهول بچنین براش

۲۰ تا صحفه رفته جلو ۱۵ تا آیه برا هم ردیف کردین تاپیک از مسیر منحرف کردین خوب حوصلتون میشه بخدا دلیل ...

ماندانا جون خیلی خندیدم با پستت

من معذرت میخوام عزیزم

من هم مقصر بودم که ادامه دادم.

اگر ناراحتتون کردم حلال کنید.

نتونستم تحمل کنم کخ کسی گه برای داشته هاش خوشحاله و بهشون میباله رو سرکوفت بزنن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
ماندانا جون خیلی خندیدم با پستتمن معذرت میخوام عزیزممن هم مقصر بودم که ادامه دادم.اگر ناراحتتون کردم ...

نه من منظورم ابدا با شما نبود با اون خانمی بود که بحث باز کرد اول 

به کاربریشم اصلأ توجه نکردم 

@masumehjoon   سلام عزیزم‌

من هیچ حرفی نمیزنم راجب‌ چرت و پرتای ک گفته شد 

ولی یه‌چیزی میگم‌ حالت و خوب کنه من‌ پنج سال و چند ماهه ازدواج کردم با یه نامزدی طولانی 

قناعتم کردم از خودمم گذشتم اژ یه قرون پولی ک دستم میرسید هم میگذشتم. یهروز گذری به پیامت رسیدم ک گفتی از وقتی ک تازه عروس بودی از اینکه گفتی پول کارکردت چ تبدیل میکنی همیشه پنح میلیون  نقدینگی داری تو کارتت من یکی به خودم اومدم گفتم خجالت بکش همسن معصومه ای بچه نداری پس خرجت کمتره  ولی هنوز اندر خم یه کوچه ای همون موقه رفتم شرو کردم به کار کردن 

ببین همسر من خوب کار میکنه ماشالله هر سالم یه پولی و پس انداز میکنه و تبدیل میکنه 

ولی همیشه از نقدینگی ما صفر بودیم  ینی امان از اینکع من بخوام بیرون برم نقد باشه 

ولی الان ۱۲ میلیون نقد تو کارتم پول هست 

هفت تومن میگیرم برای خرجی خونه به غیر از گوشت و مرغ و برنج نصف بیشترشو مخفیانه پس انداز میکنم 

همسرم گفت دوست دارم بریم سفر پول نیست 

گفتم من وام میگیرم  از ویپاد بریم 

گفت نه حیفه من بهت بدهکارم 

ببین من با اموزشای تو ده هیچ از جاریمو مادرشوهرمو  و تمام فک و فامیلای شوهرم زدم جلو 

یه حوری شذه شوهری م توعقد هزااااااار تومن توجیب من نمیذاشت الان  میگم پول میگه غمت نباشه جورش میکنم

حرفای ک به من یکی تاثیر داشت مادرم ک عزیز دلمه بهم نزد 

مادرشوهرم ک ادعاش میشه خوشبختی مارو میخواد نزد

خواهر ندارم خواهر شوهرم ندارم 

دوستامم ک  انقد درگیر چشم و هم چشمین ک حد نداره

من نمیگم ناراحت نشو من خودم بودم .... میدادم دروغ ندارم بگم حتی به قیمت  تعلیق

به قولی اینجا کسی نون ادمو نمیده 

هنوز یه‌عده به اصلاح با فرهنگ و فرهیخته یاد نگرفتن بخونن خوششون نیومد رد بشن بااااااید حتما نظر بدن 

تو اینستا امثال اینا زیاده هرحا اپلیکشنی باشه  بشه  کامنت گذاشتن اینا هستن  

من خودم کمتر میام چون جو تاپیک و دیگه دوست ندارم 

فقط میگم دمتتتتتتت گرم 

خدا هرچی دوست داری تو مسیرت قرار بده درسته هنوز خیلی چیزا مونده باد بگیرم از شما و بقیه    ولی میگم دست مریزاد به همه اونایی ک بدون چشم داشتی چیزی یاد کسی میدن 

ماچ فرق سر همتون 💋💋💋💋💋

@masumehjoon سلام عزیزم‌من هیچ حرفی نمیزنم راجب‌ چرت و پرتای ک گفته شد ولی یه‌چیزی میگم‌ حالت و خوب ...

آبی جان لطفا بیشتر بیا گزارش بده

من همیشه پست های تو رو خیلی دوست داشتم

البته قصد دخالت ندارم فقط گفتم جای خالیت رو حس میکنم 😍

سلام خانم ها من نمیدونم چرا گاهی اوقات وسواس پیدا میکنم توی خرید کردنم مثلا میرم فروشگاه مواد غذایی بخرم از هر چیزی دو مدل برمیدارم یا هر خوراکی جدیدی میاد میخرم امتحانش میکنم امشبم دو مدل سوسیس گرفتم ۴۰۰ هزار تومن بعد پشبمون شدم . نکات صرفه جویی رو بلدم اینجا هم از شما یه چیزایی یاد گرفتم ولی نمیدونم چرا موقع خرید یهویی اینطوری میشه و پولام خیلی میره  تازه من خودم به بقیه میگن پولتون الکی حروم نکنین درست خرج کنید واقعا دلم میسوزه ولی نمبفهمم چرا خودم انجام نمیدم پولام بعضی وقتها یهویی خرج میکنم بعد پشیمون میشم 

سلام خانم ها من نمیدونم چرا گاهی اوقات وسواس پیدا میکنم توی خرید کردنم مثلا میرم فروشگاه مواد غذایی ...

۴۰۰ برا سوسیس خوب دلت اومده دادی خواهر 

اون موقع بگو با خودت ۴۰۰ چن کیلو مرغ میشع 

مثلاً  ۶۰۰ گرم گوسفندی مثال میشه  میدونم چیم میخورم 

ایجور خودت قانع کن  با خودت تو ذهنت مذاکره کن 

چقدر بدم اومد از سرزنش کردن دیگران.اصن خوشم نیومد ازین حرکت.اینکه در سختی بیایم تقصیر بندازیم گردن ف ...

عزیزم اینجا فضای عمومی هست و آدمایی مثل معصومه شهامت دارن میان از ریز تجربه هاشون مینویسن

به عنوان کسی که از معصومه بزرگترها میگم خیلی ازش درس گرفتم...

بهتره به جای قضاوت در مورد کسی که نمیشناسیش اگه از مطالبش چیزی یاد گرفتی چه بهتر اگه نه نیاز نیست حسمون رو بگیم و تاپیک رو جنجالی کنیم...

قرار نیست همدیگه رو تایید یا رد کنیم...

نی نی سایت پر از تاپیکه باید حس خودمون رو تو همه شون منتقل کنیم

گذر کردن و رد شدن بهترین کاره

معصومه اینجا تو فضای مجازی از درونی ترین حساش میگه و ما حق نداریم قضاوتش کنیم...

2810