2777
2789
نمیدونم چرا ما عادت داریم هی تو سر خودمون بزنیم بله در شرایط مشابه یکی از دیگری تونسته بالاتر بره اف ...

بنظر من نه ثروت نه تحصیلات برتری نمیاره

صداقت و شرافت معیارهای بهتری هستن

قضاوت اینکه کی خوبه یا کی بهتره به عهده ما نیست

پول یه روز هست یه روز نیست

یکی شرایط داشته درس بخونه یکی نه

اینا که معیار نیست زهراجون

یعنی یکی کارگره من که پرستارم ازش بالاترم؟ من دارم دکتری میرم کانادا از یکی که تو ایران درس خوندم بالاترم؟ خیلی مقایسه اشتباهیه❤

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
ولی من این حس گرفتم که تمام ماهایی که اینجا داریم با اینجور آقایون زندگی میکنیم ما مقصر تمام مشکلات ...

زن ستیزی وقتی هست که من بگم همه زنها فلانن. مثلا بگم همه زنها کم هوشن. همه زنها باید تو آشپزخونه باشن

اما اگه از یک شخص خاص صحبت کنیم و بگیم مثلا فلانی خانم زندگیش رو جمع نکرده این زن ستیزی نیست. این رو با توجه با کارها و رفتار و اخلاقیات و سوابق اون زن میگیم.

مثلا اینکه بگیم پسرها پرنسس شدن این اسمش مرد ستیزی هست. اما اگه بگیم فلانی خیلی لوس بود این مرد ستیزی نیست.

همه زنها ذاتا مدیر و مدبر نیستن. همه زنها به فکر پیشرفت نیستن. یک عده هستن یک عده نه.شاید واقعا خواهرشوهرش از دسته مدیران نیست.

در عوض شاید آشپزیش خوبه. شاید نقاشیش خوبه. اما اینجا تاپیک اقتصادیه. معصومه نمیاد از نقاشی اون خانم بگه

نمیدونم تونستم منظور رو برسونم یا نه.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظر من نه ثروت نه تحصیلات برتری نمیارهصداقت و شرافت معیارهای بهتری هستنقضاوت اینکه کی خوبه یا کی به ...

خداوند گفته ملاک برتری هست. حرف من نیست

منم اسمی از ثروت نیاوردم

گفتم در شرایط برابر

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
بنظر من نه ثروت نه تحصیلات برتری نمیارهصداقت و شرافت معیارهای بهتری هستنقضاوت اینکه کی خوبه یا کی به ...

👏👏👏👏👏👏👏👏 خیلی ممنون از پستت 

اگه من نوعی ام یکم آزادی عمل داده بودن الان یکی از شاخه های کادر درمان بودم 

وقتی دستت رو میبندن

وقتی ی دختر ۱۷ ساله رو کاری میکنن حسرت ب گور برن اون دنیا 💔💔💔💔💔💔

معلومه ی عده ک ی مدرک تحصیلی میگیرن میتونن توهین و مقایسه کننن 

ووووووووووووو

هنوز ی عده یاد نگرفتن ک ی پیامی ک بخونن رد شن 

دنبال زیر بغل مار می‌گردن 

وقتی پیام معصومه جان بالای ۱۰۰ تا لایک داره برای سرگذشت این افراد لطفا اگه باب میلتون نیست رد شید 

سخته واقعا سخته 

بابد هر سری شونصد تا پیام اینچنی ببینیم 

کم اعصاب خوردی داریم تو این کشور باید 

تو این فضام اعصابمون خورد شد 

لطفا ریپ نزنیددددددددددددددد 

پیر شدیم وسط روز هایی ک جونی حقمون بود 

زن ستیزی وقتی هست که من بگم همه زنها فلانن. مثلا بگم همه زنها کم هوشن. همه زنها باید تو آشپزخونه باش ...

نمیدونم ولی کلا من حس خوبی از مقایسه ش نگرفتم.برای همه هم احترام قائلم بالاخره تو هر سری یه عقلی هست💚

و فقط دیدگاهمو گفتم.

و دیدگاه من دیدگاه بقیه رو نقض نمیکنه و بالعکس خوب شماهم دیدگاه خودتو داری چون با دید من فرق داره لزوما غلط یا درست نیس🌹

إِنَّ أَکْرَمَکُمْ عِنْدَ اللَّهِ أَتْقَاکُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِیمٌ خَبِیرٌ😊

دقیقا درسته

کسانی که دین می آموزند هم گفتم در پست قبلی

حالا ولش کن تاپیک اقتصادیه

خداوند گفته ملاک برتری هست. حرف من نیستمنم اسمی از ثروت نیاوردمگفتم در شرایط برابر

خداوند گفته ملاک برتری تقواس.نه این غرور و بالا دونستن خود.

اینکه تو خودتو بالاتر ببینی یعنی تقوا نداری پس پایینتری

خداوند گفته ملاک برتری تقواس.نه این غرور و بالا دونستن خود.اینکه تو خودتو بالاتر ببینی یعنی تقوا ندا ...

الان آیه اش رو میذارم

قُلْ هَلْ یَسْتَوِی الَّذینَ یَعْلَمُونَ وَ الَّذینَ لا یَعْلَمُونَ

سوره زمر آیه ۹

منم گفتم صرفا مدرک تحصیلی ملاک نیست. مهم یادگیری هست.

حتی در آشپزی هم کسی حرفی برای گفتن داشته باشه یا خیاطی هم از خیلی های دیگه بالاتره 

معصومه مدرک تحصیلی بالایی نداره. اما یاد گرفته.

ملاک اینه.

ملاک یادگیری و تقواست که گفتم.

دیگه حالا هرکی اینها رو دوست نداره مشکلش رو خدا حل کنه. من نگفتم اینها رو.

فکر کنم دیگه بحث بسته شه بهتره. ممنون از همه 

الان آیه اش رو میذارمقُلْ هَلْ یَسْتَوِی الَّذینَ یَعْلَمُونَ وَ الَّذینَ لا یَعْلَمُونَسوره زمر آیه ...

عزیزم قران برام نفرست این ایت هم ناقصه یا نفرست یا کامل بفرست.منظور از انها که می دانند و نمی دانند با تقوا و دین هست.نه اشپزی 😂

ولی من این حس گرفتم که تمام ماهایی که اینجا داریم با اینجور آقایون زندگی میکنیم ما مقصر تمام مشکلات ...

عزیزم واقعا فضای مجازی طوری هست که آدم خیلی میتونه برداشت اشتباه داشته باشه ، اصلا اینطور نیست اتفاقا معصومه جون دارن میگن زنها این قدر توانایی بالایی دارن که میتونن یک زندگی رو که از لحاظ مالی وضعیت مناسبی نداره به راحتی درستش کنند . 

تو مرام بعضی خانوم ها فقط زن ها مقصرنمرد بدباشه زن مقصره آدمش نکردهمرد کار نکنه و تنبل باشه زن مقصره ...

به منم چند روز پیش یکی از کاربرای اینجا گفت خودت مشکل داشتی که رابطت با شوهرت خوب نیست و اینا خیلی ها هم لایکش کردن

نمیدونم حلال نکنم؟ بگم ایشالا سر خودش بیاد؟😅 واکنش ندادن بهترین راه حله بعضیا درکشون در همین حده

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
به منم چند روز پیش یکی از کاربرای اینجا گفت خودت مشکل داشتی که رابطت با شوهرت خوب نیست و اینا خیلی ه ...

حالا من اعتقاد دارم ۸۰ درصد مردا مقصرن.چون زنا زندگی کردن و خوشبخت شدن خیلی دوست دارن.

امام علی(علیه‌السلام) در روایتی می‌فرمایند: برنامه‌ریزی درست، مال کم را رشد می‌دهد، یعنی رزق انسان را زیاد می‌کند و بی‌برنامگی و اسراف هم مال را -هر قدر هم زیاد باشد- از بین می‌برد.(غرر الحکم و درر الکلم، ص۳۴۵.)

2810