2777
2789
یعنی دوبرابر قیمت اصلی پاتون در اومده تقریبا

بله ارزش واقعیش۸۰۰ تومن میشد یکوپونصد پول دادم

حالا زنجیر۲۴ درصدیو با حساب کتاب خریدم ولی پلاکو از رو حرصم خریدم

چون مدام طلا میرفت بالا منم با خرید لوازم ارایشی بهداشتی کلی ضرر  کردم و انگاری یه تومن پولو ریخته بودم سطل زباله

گفتم کاچی به از هیچی چشم بازارو دراوردم و اون پلاکو خریدم.😆😆😆

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
سلام دوستان خوبین؟من ی ادم بسیار شکمو و هوسی هستم و تنبلخیلی از روزا حال غذا درست کردن ندارم فورا می ...

عزیزم منم خیلی از بیرون غذا میگرفتم

الان سعی میکنم فریزرم پر باشه از چیزایی که دوست داریم و خصوصا سوسیس کالباس خونگی میخرم

هر وقت هوس کنیم ازونا میخوریم

البته هنوز غذای بیرون میگیریم ولی خیلی کمتر شده 

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی بنظر شما طلا قسطی : فروشگاهی اسنپ خوب نیس بخریم درسته ؟

اره من دیگه نمیخرم اگر هم بخرم  برای بلند مدت میشینم حساب کتاب میکنم که دیگه ۲۰ درصد به بالا سود و اجرت ندم،اگر همچین طلایی داشته باشن..

الان ترجیح میدم پول جمع کنم یه چیز بهتر و درشتتر بخرم.طلای ریز  معمولا اجرتشون بالاتر

دوستان وام پلکانی ویپاد چطوره؟میتونیم خرید و اینا کنیم ولی کارت به کارت نمیشه درسته؟

میگن پله اولش که ۱ تومنه ۵۰۰ تومنش رو نگه میداره؟

اقساطش به چه صورته

ممنون میشم راهنمایی کنید

خانمای گل ما تا حالا بیمه نداشتیم ۳۵ و ۳۶سالمونه دیر نیست؟؟ میخوام شنبه برم بیمه کنم کجا برم ؟؟ چه ...

برلی مردها بیمه تامین اجتماعی ۱۸ درصد خوبه که بازنشستگی و دفتر چه درمان هم میتونی بکیری(ماهی یک و سیصد و سی) که برای هر فردی از خانواده که دفترچه ی بیمه میکیرید باید ماهی ۱۶۰ تومن بدی  برای هر فرد 

برلی خانم خونه میتونید ۱۲ درصد یا ۱۴ درصد بکنی که خدمات درمانی نداره 

اگه هم یک نفر خانم یا اقا میخواد بیمه بشید توصیه میشه اقای خونه بیمه بشه  به خاطر بحث ارث و.. که نثلا بعد فوت اقا به خانم بیمه میرسه ولی بعد فوت خانم اینجوری نیست

باز بری سازمان تامین اجتماعی شهرتون اونحا کارشناسها برای شما کامل توضیح میدن

یه سری ۷۰۰ داشتم پیام گذاشتم برا طلافروشی گفتم برا من چن سوت اندازه ۷۰۰ بزار گفت ندارم طلا ۷۰۰ تومن ...

اگر نمیتونی پول نگه داری حسابی طلافروشای اسنپ پی رو بگرد و ازشون خرید کن.اسنپ پی خودشم تخفیف اینا میده یا بعضی هاشون ارسال رایگان دارن بگرد چیز خوبو مناسب بخر

سلام خانمای مقتصد

گزارش امروزم اینکه دیروز یارانه دادن همسرم ۶۰۰ زد به حسابم

گفتم بریم تره بار ولی ما تره بار نداریم فقط یه جاس که عمده و سبدی میده.

رفتیم یه چرخی زدیم یه خیابونی پیدا کردیم که سر تا تهش کلی وانتی بودن قیمت مناسب.قبلا ما میرفتیم یه هایپر و اونجا میوه و.. میخریدیم اصلا قیمتشو نمیپرسیدیم.بعد دیدم اینا سیب زمینی رو میدن ۱۰ ولی از هایپره پرسیدم ۲۱🙄باور کنید همون سیب زمینیا بود

میوه و خیار و کاهو خریدم،۳ تا بادمجون دلمه ای که یه وعده تو هفته درست کنم.لوبیا سبز ۲۰ میداد یک کیلو گرفتم فردا فریز کنم.

تو راه دیدیم هویج دارن ریز بود ولی کیلو ۷ منم ۳ کیلو خریدم برای کنار لوبیا سبزا فریز میکنم،یه کمی برای سوپ بچم و بقیشم آب بگیریم.

دو بوته سیر برای فلافل که این گرون بود کیلو ۳۵۰ ولی نیاز داشتم،گفتم که نخود اضافه ها رو خیسوندم.حالا در یک حرکت اقتصادی مدتها بود لپه باقلا زرد داشتم و همسرم اصلا دمپخت نمیخوره.یکی از آشناها که فلافلی داشت گفت اونا رم چرخ کن تو فلافل که اینجوری از شرش راحت شدم😁👌

امروز چند بار وسوسه شدم از بیرون فلافل بخرم با اینکه موادشو تو خونه داشتم ولی نخریدم.برای منی که خیلی غذای بیرون میخوردم سخت بود امیدوارم بتونم تا تهش ادامه بدم

کل خرج میوه و سیفی جات شد ۳۷۸ که برای ۱۰ روزمون کافیه بجز گوجه و خیار و کاهو که دوباره میخرم.

یه پارسیان ۳۰۰ سوت از اسنپ خریده بودم که امروز رسید.

فعلا موجودی ۲۲۷ تومن که ۳۰ باید شیر بخریم میمونه حدود۲۰۰ تا حقوقامونو بدن.

راستی معصومه جون چرا نمیای? @masumehjoon    

الهام هستم ،مامانِ سوگل.
یه موضوع دیگه من حدود ۳۰۰ گرم طلا دارمخیلی دلم میخواد با طلاها و یه وام مسکن زوجین و رهن کاملش،یه وا ...

عزیزم حتما برو تو کارش هفت هشت ماه چیزی نیست

کاری که مطمئنی سود میده نترس و بزن به دلش

الان برا سیصد گرم طلا اطمینان خاطرت چقدره بااین کارت این اطمینانت چندین برابر میشه

ممنون عزیزم وای همسرمم بیمه نداره میخواستیم از طریق همسر بگیرم‌ نمیدونستم چه بیمه ای

من همسرتون رو نمی‌دونم باید چه بیمه ای بشن،ولی برا خودتون بیمه زنان خانه دار اگه دفتر چه ندارید باید شما ۱۸درصد بزنید فک کنم یک میلیون پونصد و اینا باشه

سلام خانمهای باهوش و آینده نگر منم اومدم با خریدم ،، البته مال خودم نیست،، پسرم ۸ سالشه چند وقت پی ...

افرین عزیزم شاید خیلیا سرزنشت کنن بگن برای بچش اسبابازی نمیخره ولی من میدونم چ حالی داره ادم وقتی خونه پر اسبابازی که بچه فقط یساعت بازیشون داده و انداخته کنار انقدرم زیاده دیگه به چشم بچه نمیاد

اسباب بازیاشو تقسیم بندی کنن سری به سری پنهانو اشکار کن بزار براش جدید بنظر بیان من اینکارو میکنم

باورت میشه برای پسرم دوتا حباب ساز خریدیم که خراب کرد شکوند و ابش ریخت زمین بعدش دوباره میخواست منم نخریدم براش...تااینکه بعد چند ماه که چندبار خواست خریدم باورم نمیشد نیم ساعتم بازی نداد همونجور انداخته مونده کنار

نباید عقلمونو بدیم دست بچه ها...حالا یه بچه در حسرت یه تفنگه ولی یه بچه ده تا تفنگ داره یازدهمی میخواد این دیگه حسرت نمیشه زیاده خواهیه...

اگر باهاش حرف بزنید حتما درک میکنه و یاد میگیره

هدفهاشو مدت دار کنید.مثلا هدفونم بزارید داخل هدفهاش،بگید سه تا سکه بخریم بعد هدفون میخریم یا بگو شاید برات جایزه خریدم مثلا وقتی فلان کار درستو خوبو کرد.

منم قبل عید قلک پسرمو باز کردم و بدون مشورت همسرم بردم یه گوشواره خریدم طلا یه تومن بود اون موقع

اگه به همسرم میگفتم اجازه نمیداد میگفت ول کن حالا بزار زیاد شه میخری،گوشواره رو هم نگه داشتم برای خودش انشالله آینده لازمش میشه

نه من روم نمیشه سریع توی روی طرف بگم ندارم ولی دیگه میخوام رو خودم کار کنم به خودم قول دادم از این م ...

عزیزم منم با مادرشوهر زندگی میکنم یه روششم اینه توام بری ازش بگیری

هرچی داره تو چش نگه دار برو بگو فلانی بده اونو ببین میده یا نه.اگر داد که ببینه توام در عوض هرچی که میخواد چیزی میخوای اونم نمیاد دیگه

اگرم نداد بیشتر پند میگیری که فلانی چ آدمیه و هروقت بیاد دنبال چیزی میگی ندارم

2810