سلام عزیزان
امید وارم صندوقچه تون پر طلا و جیباتون پر پول و یخچالتون پر موادغذایی باشه.
منم انشالله از هفته ی بعد شروع میکنم به خونه تکونی چون دم عید هیچوقت خونه تکونی اساسی نمیکنم و وقت ندارم
و هرسال مهرماه خونه رو تمیز میکنم چون پاییز زمستون فصل تمیزی هستش و درپنجره ها بستست و خونه تمیز میمونه و گردوخاک کمتره.
خورد و خورد و کم کم تمیز کاری میکنم که خسته نشم
دوستان من سنم کمه اما خیلی بیشتر از توانم کار کردم خودمو خیلی خسته کردم برای اینکه به چشم خانواده شوهر بیام یا دوستم داشته باشن بعدا فهمیدم اشتباه محضه هیچ کس بهم مدال نمیده و خانواده شوهر هیچوقت قلبا از ادم احساس رضایت نمیکنن چون همه آدما اخلاق و رفتار مختلف دارن که به مزاج همه خوش نمیاد و این ناخوش ها همیشه برای مادرشوهر و بقیه اشون پررنگ تره...
پس قدر خودمو بیشتر دونستمو مراقب سلامتیم هستم.
اینکه وام مارو واریز کردن ماشین که نتونستیم ثبت نام کنیم میگیم طلای مستعمل یا آب شده بخریم سکه تا حالا نخریدیم و حقیقتش میترسم از حبابش و این چیزاش...دعا کنید مام بعد چند سال زندگی یه حرکت مثبت و رو به جلویی داشته باشیم.البته تو این چند سال حداقل های زندگیو داریم اما من یه نارضایتی هایی هم دارم که امید وارم خدا بهم نظر کنه بتونم از ته دل خوشحال باشم ولی باز هم شکر بخاطر سلامتی خودمو و خانواده هامون
و اینکه نمیدونم چطور شده همسرم خیلی ببشتر قدر دان پول شده چون اصلا اینطور نبود ولی الان میگه پس انداز کنیم بتونیم حرکتی بزنیم باهاش
خداروشکر🤲
اگر تونستین منو برای ۱۵۰ الی ۱۸۰ تومن نقدینگیم راهنمایی کنید
خیلی دوست داشتم طلای مستعمل قابل استفاده بخرم ولی اونم چیز خوب بدون درصد به پستم نمیخوره.همسرمم میگه آب شده بهتره