2777
2789
عزیزم حتما راه های قانونی دیگه ای وجود داره مثل صلح عمری یا وکالت تام بلاعزلحتما با یک وکیل حقوقی مش ...

وکالت بلاعزل بعد از فوت باطل میشه و برای صلح عمری هم قانون جدید یه مقدار مالیات میگیره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرمایشات شما صحیحخداروشکر هم تو این تاپیک هیچ کس با مردایی که غریبه پرستن و دست بزن دارن و ... برخور ...

بله دوست عزیز حرفاتون کاملا درسته من در مورد مردای عادی گفتم چون ۱۰ ساله همسایه هستیم کاملا همو میشناسیم 

من دقیییقا خودم گیر همچین مردی افتادم 

متعصب و ولخرج و مهر طلب  

نباید از حق بگذرم متعهد و کاری و چشم پاک ولی گرفتار یه فامیل 

اگه نمیجنگیدم ،به هر طریقی تلاش نمی‌کردم ،مدیریت نمی‌کردم 

دنبال وام و .....نبودم 

الان مثل همون خانوما شده بودم  با این تفاوت که همسر های اونا اصلا و ابدا متعصب و سختگیر نیستن و گیر خانواده شوهر هم نیستن 

مشکلات زندگی تقصیر خانوم خونه نیست. 

ولی خانوما خییییلی توانمند ن و مدیریت قوی دارن  

اینا رو با شناخت ۱۰ ساله نوشتم 

خییییلی مثال میتونم بزنم که از حوصله خارجه 

بله خود من قربانی تعصب همسرم شدم مثل خیلی های دیگه 

لیسانس دارم ولی همینجا متوقف شدم اجازه تحصیل و کار نداشتم  

ولی نهایت تلاشمو کردم با هزار ترفند مختلف که کیفیت زندگیم بالا بره ،حس سر خوردگیم کم بشه 

در حد خودمون سرمایه گذاری کردم با سختی زیاد  

با بچه شیر خواره از صبح تا بعد از ظهر تو گرما واسه ثبت نام مسکن مهر وایسادم هر دو هلاک شده بودیم  

همسرم ماشین خارجی زیر پاش بود ولی تکون نمی‌خورد  

ماشینی که با وام ازدواج و طلاهای من گرفته بودیم  

تازه دو قورت و نیمش باقی بود که کجا رفته بودی که اینقدر طول کشید؟هزار تا جواب باید میدادم 

همون مسکن مهر رو از دیوار کابینت قیمت مناسب از تولیدی پیدا کردم،رفتم بازار حریر ساده که ته طاقه بود و ارزونتر خریدم واسه پرده اتاق،پرده دکوری نو که مغازه ها ارزون گذاشتن خریدم واسه پذیرایی ،بارقیمت مناسب تجهیز کردیم و گذاشتم واسه فروش  

طلاهامو فروختم ،وام گرفتیم و ویلا خریدیم افتادیم تو قسط شدید اونجا رو هم با سختی مثل آپارتمان قبلی کم کم کامل کردیم هممممه فکر خودم بود البته که همسرم کاری یه ولی فکر اقتصادی صفر  

واسه همون خانوما هم مثل معصومه خانوم خییییلی کمک فکری دادم تلاش کردم که یاد بگیرن. 

دوست عزیز من نمی‌خواستم مسائل شخصیمو بنویسم ریپ زدی تو ضیح دادم 

ما چن خط از خودمون مینویسیم ولی هزار تا قصه و غصه پشت این زندگی یا هست 

از اول تاپیک هم اینجا بودم هیچ کسی رو قضاوت نکردم  

از نوشته ها گذشتم. 

شما هم ریپ نزن 

عزیزم با همسرتون مطرح کنین خرج خونه رو بدن به شما تا وقتی خودتون به عهده نگیرین درست نخواهد شد این و ...

معصومه جان و دوستان گل می خوام گزارشی از دو سه ماه گذشته و تغییراتی که به لطف راهنمایی های شما در زندگیم بوجود اوردم،  براتون بگم..

نوشته بودم که همسرم درآمد نسبتا خوبی داره ولی خیللی ولخرجه و با پس انداز میانه خوبی نداره..حواسش به خرج های اساسی نیست و هر زمان پول لازم باشیم اون هیچ پولی نداره و یا از من (خودم شاغلم) پول میگیره یا قرض میکنه..

منم مجبورم قرض و بدهی و قبض ها و بیمه رو پرداخت کنم و قسمتی از خرج بچه ها مثل کلاس های آموزشی و پوشاک با خودمه... 

تعطیلات عید امسال بدلیل برخی هزینه ها مثل کاغذ دیواری و خریدای عید و مهمانی بشدت دستمون خالی شد. همزمان همسرم بیمار شد و مجبور شدیم پول قرض کنیم..😔

همین تلنگری شد برام(این همون قسمتی هست که نقش زن در مدیریت که معصومه جان در مورد خواهرشوهرشون گفتن  تایید میکنه).

بفکر افتادم که نباید همسرمو به حال خودش رها کنم. عضو گروه شدم و مشکلمو مطرح کردم.. قبلش تاپیکای ۱ و ۲ رو خونده بودم.. الحمدلله زهرا جان مهربان و معصومه ی عزیز پاسخ دادند و من آستین بالا زدم و شروع کردم..

برای همسر من از ۴ راهکار معصومه جان "زور" جواب داد و از آن موقع من همسرم را ملزم کردم هفته ای ۱ میلیون برای خرج خودم و بچه ها بده.. که همشون پس انداز میشن.. 

دیگه حقوقمو وسط نمیارم.. ۱۰ میلیون  حقوقمو هر ماه پس انداز میکنم.. بقیه حقوقمو بیمه پرداخت میکنم و در طلاسی طلا میخرم..برای بچه هام در زیپاد و بلو حساب باز کردم و هر هفته پول تو جیبی میریزم و قلک هاشونو برای خرید مدرسه پر میکنم...

۱۲ گرم طلا فیزیکی خریدم و بازم خواهم خرید.. ویپاد خودمو همسرمو فعال کردم و سکه جمع کردم و الان دنبال وام خانگی و وام های دیگر هستم... راستش قبلا میانه ای با وام نداشتم و فکر میکردم چرا باید استرس و فشار روانی و سختی بکشم، بهتره خودم جمع کنم بدون سود و کارمزد ولی خب متاسفانه هیچوقت جمع نمی کردم.. 

الان اگر همسرم یک روز دیرتر مبلغ هفتگی رو پرداخت کنه من اعتراض میکنم و به زور پولو میگیرم..

این رویه هیچ فشاری به زندگیم وارد نکرده بلکه از لحاظ روحی خیلی بهتر شدم و به زندگیم مسلط هستم... کم کم مبلغ ۱ میلیونو بدلیل بالا رفتن قیمت ها بیشتر میکنم😉

خانما این گروه برای اونایی که دنبال تغییر هستن توصیه میشه.. حتما پست ها رو با تامل بخونید.. حتی پست های تکراری ویپاد،  پست های طلاسی..  پست وام های مختلف ، پست مخارج و باکس بندی و غیره اینا همشون نکته های مهم دارن..

خواهرم اگر این پست ها برای شما تکراری هستن برای من و دیگران درس زندگی هستن..لطفا تحمل کنید و اعتراض نکنید🙏

خانوما اینم اولین تجربه من از خرید پارسیان که برای ۱۳ صفر از طلای حقانی خریدم و همین الان به دستم رس ...

مبارکتون باشه شما خودتون مال مشهد هستید؟یا خرید غیر حضوری میکنید از حقانی

بعد حقانی اجرت طلاهاش رو چطوری حساب میکنه ؟کلن چند درصد بالای تابلو میگیره برا طلای زینتی؟

بله دوست عزیز حرفاتون کاملا درسته من در مورد مردای عادی گفتم چون ۱۰ ساله همسایه هستیم کاملا همو میشن ...

دقیقا درسته درنا جان اینجا همه میدونیم شرایط هرکس فرق میکنه و بعضی ها دستشون بازتره واسه پس انداز کردن 

حرف شما و دوستانه دیگه اینه که هر کس نسبت به شرایط خودش سعی کنه تا اونجایی که میتونه پس انداز کنه واسه یه روزی که دستش جلو کسی دراز نباشه ، که کاملا درسته

وگرنه همه در اطرافیان دیدیم مردایی که به هیچ صراطی مستقیم نیستن 

پستای شما خیلی به دل میشینه 

پروفایلتونو میبینم یادم می‌افته به یه پستتون که نوشته بودین با دختر گلتون پر میکشین سمت خونه

همیشه موفق باشی عزیزم🍀

عزیزم گولت نزده خوب دیگه طلای نو با ده درصد اجرت خوبهولی شما که هدف داری هدفتم پس اندازه از این به ب ...

ممنون عزیزم من وقتی میرم خرید مغزم قفل میکنه وقتی میام خونه تازه میفهمم چکار کردم 

مبارکتون باشه شما خودتون مال مشهد هستید؟یا خرید غیر حضوری میکنید از حقانیبعد حقانی اجرت طلاهاش رو چط ...

من تهرانم بهارجون کلا طلا زینتی نمیخرم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
اره باید هر چی میخوام بنوبسم حساسم نشم که از دو مارک بخرم . الانم عابربانک ها تا یک میلیون پول میدن ...

میتونم بگم کلا نرو فروشگاه😅سوپر مارکت اینا سعی کن نری یه مدت هی رفتی سبدتو پر کردی باز خالی کن.عجله نکن لیست بنویس.ولی یه مدت نری خوب میشه.یا چیزی نخری کلا.من در مورد لباس اینجوری بودم.دیگه الان میرم فقط یه چرخی میزنم میام فکرامو میکنم بعدش میرم خرید

2810