2777
2789
عزیزم طول میکشه تا ۶ ماه الی یک سال باید صبر کنید و توی این مدت هم دیگه اصلا اقساط عقب مانده نداشته ...

سلام عزیزم گذشته ازش ی سالی میشه

تواین 20 سال جزاین ک اینم معلوم نیست چطوری پرونده های 20سال قبلو اوردن بالا  ولی کلی تراکنش داشتم وام های زودتسویه زودپرداخت داشتم شاغل بودم تراکنش داشتم. بخاطر ی وام ک چندقسطش پرداخت نشده بود خی عادلانه نیس

فک من برای یک میلیونوپونصدحسابمو خراب کردن

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
سلام عزیزم گذشته ازش ی سالی میشهتواین 20 سال جزاین ک اینم معلوم نیست چطوری پرونده های 20سال قبلو اور ...

عزیزم بانک مهر این کار رو میکنه و کلا سیستم وام دهی شون رو من دوست ندارم .

ولی بانک های دیگه اینطوری نیستن صرفه الان بدهی و چک برگشتی نداشته باشید وام میدن بهتون .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سکه امامیکلا پس انداز فقط سکه

ببخشید یه سوال تو خرید سکه امامی سال ضرب سکه مهمه؟همینطوری بریم تو طلا فروشی بگیم سکه تمام امامی میخوایم؟سرمون کلاه نمیزارن؟

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

سلام دوستان من همسرم نهایت ۱۳ میگیره وام هم دیگ نداریم حالا قراره خودم قرعه بزارم ۱۰ ماهه ماهی ۲ تومن ۲۰ تومن اسم خودمو ۳ تا نوشتم یعنی ۶۰ تومن خیلی دودلم بنظرتون قرعه بنویسم یاخودم پولمو هرماه بدم تیکه ی طلا نظرتون رو لطفا بگید ممنون میشم پیشنهادی چیزی هم داشتید بگید که چطور مدیریت کنم سرماه پولمون تموم نشه

برید ایستگاه و از راننده ها بپرسید بگید میخوام بخرم راننده ها راهنمایی میکنن

اطرافیان ۲نفر مینی بوس دارن.ولی با صداقت نمیگن

فقط خرابی و خرج ماشینو میگن

ممنونم میگم تحقیق کنه 

بیشترین سود دهی اول بورس بعد ربع بعد طلا و زمین بعد خونه بعد ماشین و بعد دلاره

دلیلی داره که سکه تمام نمیخرید؟گفتید فقط ربع میخرم سوال پرسیدم،سال ضرب این سکه ها آدمو گیج میکنه ،میترسیم موقع فروش ازمون خوب نخرن

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

عزیزم توی مشهد ما یک پارک ملت داریم، بزرگترین پارک شهرمون هستاونجا میز و نیمکت داره که خیلی ها میان ...

و من چه قدر از پارک ملت مشهد خاطره های خوبی از بچگی دارم .

همیشه تابستان ها میومدیم مشهد پارک ملت هم میرفتیم و بعدها دیگه میرفتیم کوهستان پارک شادی . 🥰🥰🥰🥰

عزیزم بانک مهر این کار رو میکنه و کلا سیستم وام دهی شون رو من دوست ندارم .ولی بانک های دیگه اینطوری ...

میدونم خب گرفتم همین چندوقت پیش ازهمین مهر هم گرفتم اتفاقاعالی بود تو کمتراز ی هفته کل پروسش واریزیش انجام شد

برای وام فوری بدون ضامنش میگم میزنه اعتبارم تایید بانک مرکزی نیست وگرنه همه ی وامهای با ضامن رو گرفتم کلا زندگیم با وامه

سلام دوستان من همسرم نهایت ۱۳ میگیره وام هم دیگ نداریم حالا قراره خودم قرعه بزارم ۱۰ ماهه ماهی ۲ تومن ۲۰ تومن اسم خودمو ۳ تا نوشتم یعنی ۶۰ تومن خیلی دودلم بنظرتون قرعه بنویسم یاخودم پولمو هرماه بدم تیکه ی طلا نظرتون رو لطفا بگید ممنون میشم پیشنهادی چیزی هم داشتید بگید که چطور مدیریت کنم سرماه پولمون تموم نشه

میدونم خب گرفتم همین چندوقت پیش ازهمین مهر هم گرفتم اتفاقاعالی بود تو کمتراز ی هفته کل پروسش واریزیش ...

منظورم از بد بودنش همین هست که باید بریم حضوری بانک برای بردن ضامن ، انگار تازگی ها فقط وام آنلاین گرفتم اینطوری عادت کردم . 😄😄😄😄

سلام دوستان من همسرم نهایت ۱۳ میگیره وام هم دیگ نداریم حالا قراره خودم قرعه بزارم ۱۰ ماهه ماهی ۲ توم ...

من جات باشم شده ماهانه سکه پارسیان خریدم ولی پولمونمیخوابونم اگ بعد دو سال نوبتت بشه اون پول بی ارزشه

میتونی تا50تومن رو از اسنپ پی وام بگیری

سلام عزیزمما جز اولین مسکن ملی ها بودیمتحویل هم گرفتیمفروختیم...تمام...خیلیم خونه قشنگی بودویلایی بو ...

چه خوب خدا رو شکر بلاخره یک نفر دیدم که تحویل گرفته ببخشید عزیزم  یه چند تا سوال داشتم  چند وقت طول کشید پرداخت و تحویل خونه؟ و چه سالی تحویل گرفتین؟ و چند وقت یک بار چقدر واریز کردین؟

2810