2777
2789
اینونمیدونم گلم

آگرین جان شما بودی دوستان تو دورهمی گفتن از دست من ناراحتین؟

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

سلام خانومای گل🥰

من قبلا درمورد خرید طلا از سایت میلی گلد پرسیدم کسی جواب نداد متاسفانه ، دلو به دریا زدم و خورد خورد خرید کردم تا شد پنج گرم ، امروز رفتم حضوری تحویل گرفتم😍

خلاصه بگم که امنه و خیلی راحت میتونید حتی با پول خورداتون هی طلا بخرین تا بشه پنج گرم ، و بعد تحویل بگیرین ، چون همه شمشاشون پنج گرمی بسته بندی کردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الوعده وفااومدم با اولین تجربه گویییکی بود یکی نبود یه خانوم نویسنده بود از دوستان من.این خانم خیلی ...

سلام دوست عزیز شما پست قبلیتون گفتید یه کسبو کاری راه انداختید میشه بگید کسبو کارتون چیه اگه امکانش هس

سلام خانومای گل🥰من قبلا درمورد خرید طلا از سایت میلی گلد پرسیدم کسی جواب نداد متاسفانه ، دلو به دری ...

خیلی مبارکه

تهران حضوری بایدتحویل گرفت؟

منم قلقلک میزنیدخریدکنم😁

الهی ربی ومن لی غیرک💖
نه عزیزدلممن هییییچ ناراحتی ازشماندارم😍نمیدونم کی بودن

خب خداروشکر❤

مثل اینکه یبار تو تاپیک آگرین نام خانومی پرسیده بودن چقدر از همسرتون پول میگیرید و من گفته بودم چون شاغلم از شوهرم پول نمیگیرم دیگه تعبیر به فخر فروشی و حق الناس و اینا شده بود

البته بحث خیلی قدیمیه ولی چند روز پیش تو دورهمی مطرح شد فکر کنم اکثر اعضای تاپیک بدونن من خیلی وقته سرکار نمیرم و وابسته به جیب همسر شدم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
خیلی مبارکهتهران حضوری بایدتحویل گرفت؟منم قلقلک میزنیدخریدکنم😁

مرسی عزیزمممم😘

آره قربونت ، تو بازاره ناصر خسرو باید بری تحویل بگیری ، واقعا عالیه ، موقع فروش هم به خودش میفروشی هیچ ضرری نداره

برای من خوبیش این بود که میتونستم خورد خورد خرید بزنم ، یهو ممکنه تا پول جمع بشه هی طلا بکشه بالا ولی اینطوری هر موقع دستت اومد میخری

سلام خانما😍 من امروز یه انگشتر اماراتی دو گرم و صد و پنجاه سوتی خریدم عیار ۲۱😍

و یه دستبند طلای دو گرم و هشتصد و هفتاد سوت خریدم

عیارشم هجده  

به نظرتون خوب دراومد برام؟

کلا شد پنج گرم طلا

دو گرم و هشتصد و هفتاد سوت دستبند

ده میلیون و چهارصد شد 

انگشتر اماراتی عیار بیست و یک هم دو گرم و صد و‌سی سوت بود شد نه میلیون و دویست

چطوره؟؟؟

مامان سبحانم لطفا نظر بده حتمااا 😌😘

درسته که شش ماه باید قسط ب‌لو بانک بدم ولی

پنج گرم شد حد اقل میمونه برام …

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
2810