2777
2789
سلام خانما😍 من امروز یه انگشتر اماراتی دو گرم و صد و پنجاه سوتی خریدم عیار ۲۱😍و یه دستبند طلای دو ...

سلام عزیزم ، مبارکتون باشه ، بله خیلی خوب حساب کرده حدود ۷ درصد براتون حساب کرده . 😍😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خواهرا   

سکه های وی کلاب ویپادم به ۴۵۰۰ رسید و وام ۱۰ میلیونی فعال شده. توروخدا بگید که اگه ۱۰ میلیونو بگیرم همه سکه هام میپره؟؟؟  میتونم ۱۰ میلیونو نگیرم و تعداد سکه هامو ببرم بالا به قصد وام های مبلغ بالاتر؟؟   

سلام دوست عزیز شما پست قبلیتون گفتید یه کسبو کاری راه انداختید میشه بگید کسبو کارتون چیه اگه امکانش ...

آره عزیزم چرا که نه

فقط قصه ش مفصله

هفده سالم که بود به کامپیوتر خیلی علاقه داشتم.اون زمان همه میگفتن بچه تنبلا میرن فنی و حرفه ای ولی من با اینکه معدلم بالا بود دوست داشتم برم رشته نرم افزار

خیلی هم استعداد داشتم کلاس هم یه سه ماهی رفته بودم.

رفتم رشته نرم افزارو دقیقا همون سال

اومدم پول تو جیبی هامو جمع کردم شد صد تومن.

پنجره اتاقمو که قدیما اگر یادتون باشه خونه هامون تو شیراز پنجره بزرگ داشت مثل در بود ولی میله میله ای. 

جوشکار آوردم میله ها رو برید. شد دستمزدش هشتاد تومن. بیست تومن هم رفتم کافی نت کاغذ چاپ کردم پخش کردم تو محل که من کامپیوتر یاد میدم به بچه ها و افراد سالمند هم یاد میدم به کم سواد هم یاد میدم‌ خلاصه نشون دادم حوصله زیاد دارم.

تو سه ماه یک میلیون تومن اون زمان کار کردم.

خیلی حس خوبی داشت

یادمه داداشم میگفت یه تومن حقوق یه کارمنده.

اومدم یه قرعه نوشتم سه تومن(وامش سه تومن بود عددا مال زمان قدیمه) تدریسم هم تو خونه ادامه دادم. تاااا قرعه به نام من درومد رفتم ثبت شرکت و شرکت به نام خودمو مادرم ثبت کردم.

سه تومن هم دادم پول پیش یه اتاق از یه واحد قدیمی مرکز شهر.

هیچی بلد نبودم اما شروع کردم سرتو درد نیارم

الان انیمیشن میسازم و آموزش میدم

فیلم نامه مینویسم برای کارای کوتاه

کارای تبلیغاتی دوبعدی و سه بعدی انجام میدم

و بیست تا نرم افزار گرافیکی بلدم

پونزده سالی ازون زمان میگذره

درست ترین کار ممکن رو کردم.

توروخدا بچه هاتون رو مجبور نکنید برن پزشک بشن بزارید برن دنبال علاقشون. تو این سالها به حدی سختی کشیدم که اگر بگم کتاب میشه ولی چون به کارم علاقه داشتم کرونا شد موندم. اقتصاد بهم ریخت موندم. ف..یلتر شد موندم. هرچی شد دووم آوردم. الانم درآمدم بد نیست میانگین در ماه بین ۳۰ تا ۵۰ت هست

زیاد نیست کم هم نیست الهی شکر راضیم به رضای خودش

(الان آشناها میشناسن منو؟:)) سلام آشناها)

سلام خانما😍 من امروز یه انگشتر اماراتی دو گرم و صد و پنجاه سوتی خریدم عیار ۲۱😍و یه دستبند طلای دو ...

اینم عکساش🥰

و انگشتر اماراتی

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
کاش عکس هم بگذارید ما هم کیف کنیم . 🥰🥰🥰

خوش قلب جان مرسی😍گذاشتم

«زیبایی»مجموعه‏ ای از اجزاییه که آنچنان با هم هماهنگ هستن که نیازی نیست چیزی دیگه ‏ای بهشون اضافه بشه، برداشته بشه و یا جایگزین بشه و این چیزیه که تو هستی؛ تو زیبایی🧡
آره عزیزم چرا که نهفقط قصه ش مفصله هفده سالم که بود به کامپیوتر خیلی علاقه داشتم.اون زمان همه میگفتن ...

چقدر عالی موفق باشی،منم خیلی دنبال کسبو کارم نمیدونم چه کاری میتونم انجام بدم  دوست دارم موفق بشم ولی اصلانمیدونم به چی علاقه دارم تو سی سالکی با یه بچه😢

شما که کار کامپیوتر میکنی بنظرت برنامه نویسی خوبه؟یکی دوتا دوره دیدم با پایتون خیلی برام جالب بود و دوست داشتم و عاشق حل مسئله و این جور چیزام

انقدر حسرت گذشته رو میخورم دارم دق میکنم😞😞😞ایکاش که پدرمادرها بچه هارو انقدر محدود نکنند و اعتماد بنفسشون رو پایین نیارن مثل من

آره عزیزم چرا که نهفقط قصه ش مفصله هفده سالم که بود به کامپیوتر خیلی علاقه داشتم.اون زمان همه میگفتن ...

آفرین چقدر عالی لذت بردم 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

بچه ها

خیلی دلم گرفته. به ناچار ساکن یک محله بی فرهنگم. دارم عذاب میکشم. از صبح تا شب تمام زن و مردهای جوان و مسن داخل کوچه و خیابانا وا رفته اند. خیلی زل میزنند. خیلی خجالت میکشم. روانی شدم از دست رفتارهای کنجکاوانه شون... هرچی دوست دارند میپرسن ... عقلشون خیلی کمه. چه حوصله ای دارند اخبار محل رو دنبال میکنن.

توروخدا شمام توی دلتون دعا کنید زودتر کارامون جور شه پولامون جمع شه تا از اینجا بریم.

خیلی حس بدی دارم. همش توی خونه خودمو زندانی کردم تا هیچکدومشونو نبینم. حال بهم زنهای کوچه نشین.. بی فرهنگا

سلام و صد سلام❤️❤️❤️❤️❤️❤️

پس انداز از عید تا الان فقط ۷۰۰ تومن عیار😅.

در عوضش ۱۲ میلیون بدهکاری بالا آوردم🤕🤕🤕

ولی کارهایی که کردم رفتم ثبت نام کردن برای ادامه تحصیل رشته کامپیوتر پیریو معرکه  گیری😅😆😊😊😆 تازه موقع کلاس رفتن بیشتر راه ها رو پیاده میرم پول تاکسی ندم هم لاغر میشم هم ...

هفته دیگه دوتا امتحان دارم، برای تحصیل تا اینجا ۱۳ تومن خرج کردم یه لپ تاپ هم لازم دارم نمیدونم از کجا ولی باید بخرم

پسرا رو بردم متخصص غدد برای کوتاهی قدشون هزینه هاش برای من فوقالعاده سر سام آور ولی واجبه فعلا قرص امپول داده یه روز در میون باید تزریق کنم

قرعه کشیم دوماه دیگه تمام  میشه نمیدونم دوباره صندوق بزارم یا نه 

از همه مهم تر همچنان باشگاه و رژیمم رو دارم😍😍😍😍

گوش شیطون کررررر از یه ادم تنبل وبی اراده‌ تبدیل شدم به به آدم به روز و فعال

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
چقدر عالی موفق باشی،منم خیلی دنبال کسبو کارم نمیدونم چه کاری میتونم انجام بدم دوست دارم موفق بشم ول ...

آره عزیزم همه شاخه های کامپیوتر درآمد متوسط رو به بالایی داره.

گذشته ها گذشته

شروع کن موفق میشی

طراحی سایت هم خیلی خوبه

فقط ابتدای کار توقع آنچنانی نداشته باش. خودتو مقایسه نکن

بزار نمونه کار حتی رایگان بزن

کم کم که پیشرفت کردی نرخ رو ببر بالا

آموزش اصولی ببین پراکنده و اینها فایده نداره.

و از همه مهمتر امید.

چیزی که معصومه به هممون تو این تاپیک داد چی بود؟

اومد بهمون طلا داد؟ نه

خونه داد؟ نه

ماشین داد؟ معلومه که نه

فقط امید تو دلمون روشن شد.

تو این گرونی و اینکه فکر میکردیم نمیشه یهو یه معصومه نامی داد زد که میشه میشه ببینید من تونستم اینطوری اونطوری

هممون جمع شدیم اینجا و دیدیم ااا آره داره میشه.

پس امیدوار باش

دیگه چه فایده داره کسی رو مقصر بدونیم؟

یاعلی بگو

2810