2777
2789
چطور میشه تو ایتا آیدی پیدا کرد؟؟؟

همون آیدی روکپی کنید توی فضای شخصی یامثلا برای یکی بفرستید)خواهر،مادر بچه اتون ...)که ایتا داره 

اونوقت لینک آبی میشه وقتی بزنیدروی لینک به پی وی اون ایدی میرسید ومیتونیدباهاش صحبت کنید

الهی ربی ومن لی غیرک💖
ممنون از نظرت مامان سبحان جان خیلی دوست دارم این کارو کنم گوشی خوب حداقل تا ۵سال آینده برام کافیه ول ...

شاپرکیم ❤️

من نیز با نظر مامان سبحان موافقم.

همیشه وقتی نیت کنم برای خرید و مسیر بازار در پیش بگیرم، این نقل قول رو آویزه ی گوشم میکنم که میگه: « هنوز اونقدر پول دار نشدم که جنس ارزون بخرم » 

تمام تلاشم رو میکنم، چیزی که میخرم، مرغوب ترین باشه، با کیفیت و اعلاء 👌

اگر بودجه ام به وسیله ام نرسه، چندوقتی حتی شده چند ماه دندان به سر جگرم میگیرم  🥰 تا بتونم بهترین کیفیت رو بخرم. تا حتی بعد از چندسال از دیدنش و استفاده اش، همچنان حال دلم باهاش خوب باشه. 

حتی توی خرید لباس و وسایل خونه و حتی طلای زینتی هم این رو رعایت میکنم. 

انشالله که بهترین انتخاب رو داشته باشی و خداوند روزی رسان، پول خریدش رو سهم و روزیت کنه به زودی، و انشالله تماس ها و پیام های شادمانه و خوش خبری باهاش داشته باشی. الهی آمین. 🙏❤️

یه تفکر دیگه ای هم دارم، از چیزی هم که به ناگهان، فراوانیش توی جامعه زیاد میشه گریزون هستم، 

برای همین سال هاست که سمت مد و رنگ سال و .... نمیرم

دنیا با تفاوت های بنیادینش زیباست، آسمون آبیش قشنگه، جنگل سبزینگیش، و خاک، خاکی بودنش. 

من تفاوت هارو دوست دارم، چون بهتر میشه شناخت، بیشتر میشه شناخت، اون وقت جان و جهان آدم ها واقعی تر و دلنشین تر خواهد بود،  

پوراندخت باید اصل و فابریک خودش باشه، همونطور که اثر انگشت من منحصر به فرد هست و خاصه خودم هست، جان من و تمام متعلقات من هم باید خاصه خودم باشه، امضای خودم باشه، یه دونه باشه.

مدتی هست که بسیار دیدم، حتی گلدون های توی خونه هامون شبیه هم شده، طرح و رنگ و لعاب خاص و جلوه گری که داره، جوری هست که دیگه اون گیاه داخلش هیچ جوره به چشم نمیاد و اون گلدون های پایه دار  سفید دور طلایی بیشتر از گل داخلش خودنمایی میکنه، در صورتی که، زنده، اون گل هست، زندگی، اون گل هست، زیبایی،  تماما اون گل هست، نباید خود زیبایی، اصل زیبایی،  زیرمجموعه بشه، گل باید به چشم بیاد نه گلدون، و متاسفانه این دقیقا اتفاقی ست که برای دنیای ما افتاده 💔

اینها شعار نیست، حقیقتا تفکر و تربیت من این هست که باورها و حرف هامو زندگی کنم و زندگیم و حال و احوال زندگیم، دقیقا خود حرف هام و تفکراتم باشه. و البته اینها فقط نظرات خودم هست و نسخه ی زندگی خودم، پوراندخت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاپرکیم ❤️من نیز با نظر مامان سبحان موافقم. همیشه وقتی نیت کنم برای خرید و مسیر بازار در پیش بگیرم، ...

آنچه که من برای دنیایم میکنم تا زیباتر ببینمش، امن تر ببینمش، و دانستم که به عمل کار برآید، به سخندانی نیست. 

پوراندخت، خود، بسیار اهل گل هست ❤️

در اولین سال ازدواجم چند گل کوچک خریدم، و در تمام این سال ها بزرگشون کردم، قلمه زدم، تکثیرشون کردم،

و الان پنج گلدان سانسوریای ده ساله دارم که قدشون بیش از یک و نیم متر هست، و سن و سالشون دقیقا همسن ازدواجم هستن، گل های ده ساله ی من، که همچو جان عزیزشان داشتم ❤️

آنها برکت و سبزینگی خانه و اهل آن هستن، برای همین بسیار گرامی داشتمشان، و‌دقیقا به همین دلیل در پنج گلدان سفید و ساده و گرد، گذاشتمشان، و تمام گل های دیگری که در این سال ها خریدم، همینگونه بود، کوچک، نهال، نحیف، و بزرگشان کردم، 

هروقت که میهمانان عزیزم قدم به چشم من میگذارن و به کاشونه ی من میان، بیشتر از اینکه مبل و چوب و وسایل خونه به چشمشون بیاد، اول و آخر، گل هام به چشم میان، به دل میان، 

میگن پوراندخت، گل هایی که توی این خونه ی صدمتری بزرگ کردی و داری، حتی توی بازار باغ گل نمیتونیم ببینیم و پیدا کنیم، 

وقتی عکس یادگاری رو دوست دارن کنار گل هام بگیرن، اون وقت خوشحال ترین میشم که این گل ها که مثل من زنده هستن، نفس میکشن، به واقع با ارزش تر از تلویزیون ۵۰ اینچ و برند مبل و وسایل خونه هستن که شاید اینها آدم هارو از هم دور کنه، ولی این گل ها منو به دل میهمانانم نزدیک تر کرد ❤️

برای همین هیچ وقت اونها رو در گلدان بزرگتر و پر زرق و برق تر از خودشون نذاشتم. تا زیبایی، تماما سهم خودشون باشه، 

یه اصطلاحی چند سالی باب شده، به اسم محبوب ترین ها، پرفروش ترین ها، یعنی برای خرید، من سلیقه ی دیگری میشوم، محبوب دیگری، پسند دیگری،

لزوما این ، برای من هم خوب نیست ،

چون هرکاری شناسنامه ای دارد، و مشخصاتی، و بعد هم میزنم به دل بازار و محبوب و پسند خودم رو میخرم که برای من و استفاده ی من شرایط مناسبی و آپشن های مناسبی داشته باشه. و عموما هرچیزی که بخوام بخرم فقط از بورسش میخرم، از مرکزش میخرم، که هم خوش قیمت هست و هم اصل. 

البته که در دنیای دیجیتال هر روز مدل ها متنوع میشه و آدمی همیشه از سرعت تغییر و تحولات دیجیتال و الکترونیک عقب میمونه، ولی باز هم بهترین انتخاب رو داشته باشیم که آپشن های بیشتری داشته باشه، موقع استفاده راضی تر و راحت تر هستیم.

این مساله توی زندگی هامون زیاد شده، توی تمام زمینه های زندگی داره مثل قارچ رشد میکنه😔

حتی برای نامگذاری اسم فرزندشون، دلبندشون، گوگل میکنن و سرچ میکنن کدوم نام دختر یا پسر، اسم سال شده، یا .... 

نام فرزند باید از دل بیاد، از جان بیاد، اون اسم رو یا چشم، توی شاهنامه دیده، یا توی غزل حافظ به دلت نشسته، یا گوش، از کلام قرآن با اون اسم نوازش شده ❤️ یا توی کودکی، دوستی داشتی که تورا چون جانش دوست داشته و تصمیم میگیری نام فرزندت هم نام دوستت باشد ❤️

یا مادربزرگ را دوست داریم و نامش را جاودانه تر میکنیم 🥹 یا نام گلی برمیگزینیم، و ..... 

و آنوقت اسم های بچه های دهه ۹۰ و ۱۴۰۰ زیباترین اسم های تاریخ میشد، و بسیار حیف ... 🥹

سلام دوستان گلم،ممنون میشم از کنار پستم راحت رد نشوید و جوابم را بدهید چون به راهنمایی تون نیاز دارم

ما 200تومن پول داریم که برای آخر شهریور یا حداکثر اوایل مهر چون زمین خریدیم به این پول نیاز داریم

از طرفی ماشین هم نداریم من دوست دارم برای ماشین های ایران خودرو ثبت نام کنم

حالاچندتا سؤال دارم

1)همسر من سال 1401یه ماشین داشت که فروخت پلاک به نامش بود آیا با این شرایط ما می تونیم برای ماشین ثبت نام کنیم

2)اگه بر فرض ماشین به ناممون درآمد باید چقدر پول را مثلا برای سورن پرداخت کنم،من هرچی سایت را می خونم متوجه نمی شم که آیا ایران خودرو فقط 230تومن را برمی داره بقیه پول ماشین را کی باید پرداخت بشه

3)ما یه خانواده 4نفره هستیم کدوم ماشین برای استفاده بهتره

4)آیا برای ثبت نام ماشین داشتن گواهی نامه الزامی هست،اگر گواهی نامه نخواهد من می تونم به نام مادرم ثبت نام کنم؟

یه ماشین مدل 76فعلا داریم که خرابه و به نام خودم هست

به نام خودم نمی تونم ثبت نام کنم

همسرم کربلا هست و همه کارها را به عهده خودم گذاشته

بازهم پیشاپیش از راهنمایی و کمکتون ممنون هستم

طلاهم مقداری دارم ولی فعلا صلاح نمی دونم بفروشم میگم اولا ضرر می کنم،ثانیا سرمایه گذاری روی طلا بهتر از ماشین هست

آنچه که من برای دنیایم میکنم تا زیباتر ببینمش، امن تر ببینمش، و دانستم که به عمل کار برآید، به سخندا ...

اینها که گفتم، بخش زیادی دل گویه، بود، دوست داشتم، در دهه ی سی زندگی ام، دنیای بسیار خوب تری میدیدم، امن تر، اصیل تر، عادلانه تر، مهربان تر ❤️

اینها که گفتم، بخش زیادی دل گویه، بود، دوست داشتم، در دهه ی سی زندگی ام، دنیای بسیار خوب تری میدیدم، امن تر، اصیل تر، عادلانه تر، مهربان تر،

و اینکه زندگی یک مسابقه نیست، زندگی یک سفر است، پس تو آن مسافری باش که در هرگامش، ترنم خوش لحظه ها جاریست. ❤️

آرام باش خوبه من ❤️

با همه ی قلبم دوستتان دارم ❤️

سلام دوستان گلم،ممنون میشم از کنار پستم راحت رد نشوید و جوابم را بدهید چون به راهنمایی تون نیاز دارم ...

سوال اول اتون عزیزم 48 ماه از خرید و فروش اتون باید گذشته باشه

سوال دوم تا جایی که من میدونم اگر به اسم تون در بیاد تو مدت یک هفته باید کلن پول ماشین رو واریز کنید 

سوال بعدی توی ماشین های  اعلام شده 207 از همه بیشتره خواستار داره، ولی برای شما به نظرم سمند سورن هم خوب باشه اگر دنا هم جز ماشین ها هست اون هم عالیه

مادرتون نمیتونن ثبت نام کنم چون داشتن گواهینامه برای طرح عادی اجباری هست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستان گلم،ممنون میشم از کنار پستم راحت رد نشوید و جوابم را بدهید چون به راهنمایی تون نیاز دارم ...

عزیزم مورد اول رو دقیق نگفتم 

همسرتون باید 48 ماه از آخرین خرید اش از ایران خودرو یا سایپا گذشته باشه یعنی اگر قبلا ماشین ثبت نام کردید و به اسم تون در اومده 48 ماه باید گذشته باشه از اون ماشین عادی فک کنم مشکلی ندارع  فقط استعلام میگیرن که پلاک فعال نداشته باشید الان

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم برای ماشین فرسوده میتونید ثبت‌نام کنید،به اسم خودتون ک ماشین بنامتون هست.به اسم شوهرتون هم میتونید ثبت‌نام کنید نیاز داره ۲۳۰تومن بلوکه شده.ولی طرح فرسوده نیازی به بلوکه کردن پول نداره

آنچه که من برای دنیایم میکنم تا زیباتر ببینمش، امن تر ببینمش، و دانستم که به عمل کار برآید، به سخندا ...

نظراتت خیلی حکیمانه و تلنگری طور هست عالی بود  هم در مورد مد و تقلید کورکورانه و هم اسم بجه ها   ،پایدار باشی پوران 

عزیزم برای ماشین فرسوده میتونید ثبت‌نام کنید،به اسم خودتون ک ماشین بنامتون هست.به اسم شوهرتون هم میت ...

سلام خوبید اگه کسی دوتا ماشین داشته باشه یکیش فرسوده باشه هم میتونه ثبت نام کنه؟؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
راستی خانوما طرح اقساطی اسنپ هم خوب چیزیه هادکتر گفتار درمانی پسرم برای لکنتش یک شربت گفته بود که ۸۰ ...

سلام عزیزم 

خود برنامه اسنپ رو میگید که داروخانه و سوپرمارکت اینا داره ؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
عزیزم برای ماشین فرسوده میتونید ثبت‌نام کنید،به اسم خودتون ک ماشین بنامتون هست.به اسم شوهرتون هم میت ...

ببخشید ،من خودم گواهی نامه ندارم،بعد ارزش ماشین خودمون 170تومن هست با این شرایط باز می تونم طرح خودروهای فرسوده ثبت نام کنم ممنون

سلام خانوما کسی از بیمه تکمیلی سر درمیاره من زنگ زدم بیمه سامان میخوام خودمو تک نفره بیمه کنم هزینه ...

بله همه هزینه رو نمیدن سقف داره

در ضمن برای عمل باید چند ماه از بیمه تکمیلیت گذشته باشه

نمیتونی الان ثبت نام کنی و فردا عمل کنی

اینها که گفتم، بخش زیادی دل گویه، بود، دوست داشتم، در دهه ی سی زندگی ام، دنیای بسیار خوب تری میدیدم، ...

سلام ببخشید یه سوال،شما نویسنده هستید؟حس و حال نوشتنتون  یه حس و حال عجیبه ،همه حرفاتون قابل تصوره ،دوست داشتم شغلتونو بدونم.😅

از خوش بو ترین چیزا تو دنیا ،بوی سرسم تو دلال ماست😍

2810