2777
2789

قبلش بگم اینا در کل با هم فامیلت اما ن فامیل درجه یک

پارسال دعوا شد بر اثر نادونی چند تا بچه دعوای بزرگی شد دو نفر کشته شدن اون دوتا پسر عمه هام بودن

ک پسر دایم زده بودنشون با تفنگ

یکی به پسر داییم گفته بود آره بیا ک اونا دارن پدرتو میزنن اون احمقم اومد صحنه یجوری بود ک انگار واقعا زدن پدرشو بدون اینکه بپرسه چی شده شروع کرد ب تیر اندازی ک دو نفر کشته شدن اون میگه هر دوتا رو من زدم اما اینا میخوان دو نفر اعدام بشن یکی بی گناه داداشش منظورشونه اون طفلی هم از پارسال زندانه میگه من نزدم اینا میگم ن تو زدی حالا شاهد خواسته هیچکس حاضر نمیشه بره قصم بخوره بعد دیروز بابام رفته بود دادگاه چون خواسته بودنش 

اونم رفته اما شهادت دروغ نداده

حالا داییم بهم پیام داده ک بابات رفته شهادت دروغ داده اگه این بچم بیگناه اعدام بشه من فلان میکنم بهمان میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتم شاید لر یا عرب زبانید. فکرشم ادمو به وحشت میندازه، حالا چرا بابات رفته شهادت دروغ داده نمیشد نر ...

شهادت دروغ نداده گلم فقط ب عنوان کسی ک تیر خورده وجلوی خونش تیر اندازی شده رفته ک شرح بده قضیه رو