2777
2789
معصومه جانم یه راهنمایی میدی ما برای انجام یک کار باید بیش از توانمون قسط بدیم ک همسرم میگه من با اض ...

انشالله عزیزم ❤️ چرااا که نه فدات شم 

صدرصد قبول میکردم ...ببین هلن جان ...دوست من ❤️ پیشرفت و موفقیت به راحتی به دست نمیاد 

اکه دلت پیشرفت میخواد حتما باید ریسک پذیر باشی و شرایط های سخت رو قبول کنی 

هیچ موفقیتی هم به راحتی به دست نمیاد 👌

من تا حالا از کسی نشنیدم که بیاد بگه ما ماشین گرفتیم ...خونه گرفتیم عین آب خوردن پولشو داشتیم رفتیم کارت کشیدیم ...خریدیم و اومدیم خونه 😊

مطمین باش چه قبل از گرفتنش ..چه بعد گرفتنش سالها تلاش و سختی کشیده که تونسته حرکت رو بزنه 👌

خودت میدونی عزیزم با حلوا حلوا گفتن هم دهن کسی شیرین نمیشه 

👌

باید سخت تلااااااش کنی 👌

سخت کوشش کنی 👌

سخت خودت. و بکشونی به چالش 👌

هدفمند و جهت دار حرکت کنی که بتونی تبدیل به طلاش کنی 😍

اینم بگم عزیزم ❤️ یه زمون آدم به راحتی می‌تونه یه قدمی برای زندگیش برداره 👌

یه زمون به بعد پیشرفت کند میشه ...گرونی میشه رفته رفته 

شرایط سال به سال سختر میشه 👌

بچه ها بزرگ تر میشه ...خرج ها زیاد تر میشه 👌 سنمون می‌ره بالا ...صحت بدن سال های اول ازدواج رو دیگه نداریم 👌

کلا سختتر میشه 👌

پس سعی کن تا فرصت هست ...بچسبی به هدفت 👌 

چند سال دیگه خیالت راحت از زندگی ♥️

الان خود ما .....عزیزان ...یه زمونی سختی کشیدیم 

به خودمون سخت گزروندیم ...تا الان راحت بدون دغدغه ی اجاره و ...آینده ی بچه ها داریم ..زندگی میکنیم ♥️

بیکار ننشتیم ...دست رو دست نداشتیم ...بازم تلاش میکنیم

ولی اونطوری که باید همش به فکر اسباب کشی سر سال باشیم  بالا رفتن رهن خونه باشیم 

بالا رفتن اجاره خونه ها باشیم ...به فکر ماشین باشیم که پامون رو زمین نمونه ...نیستیم دیگه الحمدالله راحتیم ♥️

ولی جاری ام ...دیشب شام مهمون اشون بودیم ...از خونه زندگیش نفرت داشت ...همش سر بچه هاش و همسرش غر میزد 🙁

می‌گفت جونم در اومد تو خونه ۴۵متری چهار نفره گزروندم 🤦

جونم در اومد ملک مردم رو اونقدر خرج گذاشتم 🤦

جونم در اومد اونقدر به شیرآلات خونه رسیدم 

جونمون در میاد انقدر اجاره خونه میدیم 👌 

( سانجی دولموشدی قارننا )دیشب می‌گفت از فکر و خیال خوابم نمیبره ...اونقدر دغدغه ی فکر بالا رفتن اجاره خونه رو دارم که خوابم نمیبره شبها 🙁

شهریور ماه .صاحب خونمون حتما میگه در بیایید ...یا انقدرررر بکشین روش 

سه سال هم بعد من عروسی کرده ...از لحاظ سن هم از من بزرگتر 

ولی چون  به وقتش ...به خیالش نبوده ...ریسک نکرده ...تلاش نکرده ...به خودش سخت نگرفته ..اقتدار همسرش رو شکونده 

اعتماد نکرده ...به همسرش ....به همسرش پر و بال نداده 🙁

مونده ...الان و کاسه ی چه کنم چه کنم به دست گرفته 

.الان که الان سالها از ازدواحش میگذره...یه سر پناه نداره ...یه ماشین ندارن 

دودش تو چشم کی رفته ؟ خودش و خودش 

پس خود کرده رو تدبیر نیست عزیزان 

آخر جمله ...نترس و اقدام کن گلم ...خیلی خوب که همسرت خودت بهت پیشنهاد پیشرفت داده ♥️

واسه ما هم خبرهایی انشالله واسه امسال ...برای آذر و دی  ماه یه تصمیم هایی دارم ...😍

مامان سبحان عزیز من امشب نوبت وام دو‌تومنی ویپادم رسید اونم زدمبعد تو دیج ی پی که میخاستم برداشت بزن ...

به پشتیبانیش یه زنگ یا پیام بفرستین

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز دلم ❤️ قربونت برم حتما در آمد خودت تبدیل کن قاطی خرج خونه نکن یا از طلاسی و میلی سوتی طلا ...

معصومه جان یه سوال من و همسرم  طبعمون فرق داره اون گرمایی من سزمایی

بخاطر همین زمستون و تابستون مشکل داریم وهمیشه اون یه جا دیگه میخوابه من و دخترم جای دیگه 

اگر من برم پیش اون ازسرما تا صبح خودمو ودخترم داغون میشیم 

اون بیاد گرمشه 

زمستون همینطور

چه پیشنهادی دارید

معصومه جان یه سوال من و همسرم طبعمون فرق داره اون گرمایی من سزماییبخاطر همین زمستون و تابستون مشکل ...

تحت هیچ شرایطی جامو از کنار همسرم جدا نمیکنم ♥️

شده چند تا لحاف می‌اندازم روم ولی کنار همسرم می‌خوابم 

باران سنگ هم بیاد ...کنارش هستم ....♥️

نامادری ام بهمون میگه هیچ شبی بدون همسرتون نخوابین 

که هر شب بدون همسر خوابیدن مساوی ..یه تشک هر روز ازش دور شدن و فاصله گرفتن ♥️محبت کمتر میشه ...بهونه ها زیاد میشه 

آغوش یار یه چیز دیگه است 😍 حتما وفق بده عزیزم با شرایطت 

انشالله عزیزم ❤️ چرااا که نه فدات شم صدرصد قبول میکردم ...ببین هلن جان ...دوست من ❤️ پیشرفت و موفقیت ...

سلام معصومه عزیز و دوست داشتنی باجی نبودیاااااا دل تنگ شدیم شدیددددددددد

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

معصومه جونم من هر کاری کردم خرج خونه دستم بیاد نشده که نشده کلن بی خیالش شدم

شوهرم هم از فروردین تا الان سرکار نمیره و من دو هفته ست متوجه شدم خون خونم رو میخوره و اعصاب ندارم ماشین داریم میگم برو اسنپ نمیره میگم بفروش وانت بخر میگه من پیمانکارم برم کارگری قبول نمیکنه و خدا خونه هم که میبینی کمر شکنه

میگم یارانه رو بده من هر ماه یه پارسیان بخرم برای پیری و نداری میگه می یام دنبالت سرکار فک کن اسنپ می یاد دنبالت هر روز پول کرایه ها رو بده منن یارانه رو بدم چی بهش، بگم من ؟؟؟؟ میگم ماهی من یه دونه پارسیان میخرم ماهی تو ۱ دونه

۳ نفریم میگم یارانه خودم رو بده که نمیده

یه چیز دیگه معصومه جون من الان عصرا میرم سرکار صبن تا بیدار میشم صبحونه و پختن ناهار و کار خونه یهووو ۳ میشه که من باید برم سرکار میشه یه برنامه برای زندگیم بگی صبحا کی بیدار بشم کی غذا بپزم چون اینجوری انگار خم تایم زیاد دارم هم کم زود بیدار بشم خوابم می،یاد دیر بیدار بشم همه کارام می مونه

تازه کارای هنری هم وقت نمیشه انجام بدم

میشه هم لیست غذا بگی هم اینم بگم شبا خسته ام واقعا نای،شستن ظرف ها رو هم ندارم

تو فکرمه

شوهرم فرش یاد بگیره اما نمیدونم چ کار کنم سردرگمم

دیر بیدار میشم میگم وای الان معصومه صبحونه خورده ناهار هم خورده فرش هم ۳ رج بافته من اندر خم کوچه اولم هنوز

ببخشید خیلی حرف زدممممم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
معصومه جان یه سوال من و همسرم طبعمون فرق داره اون گرمایی من سزماییبخاطر همین زمستون و تابستون مشکل ...

سلام عزیزم من جاتون باشم میرم طب سنتی اصلاح سبک زندگی و طبع بدن مثلا سردتون میشه گرایشات بخورید همسرتون سردیجات شما فلفل  بریز توی غذاها چای زنجبیل بخور همسرتون ماست خیار دوغ عرق کاسنی 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام عزیزان نادیده من💗بالاخره رسیدم به صد صفحه پایانی و دیگه دلم نیومد ننویسم.احساس دِین کردم بهتون ...

خیلی خوش اومدی بازم بیا سر بزن و از تجربه هات بگو

یه نکته دوستان ببینید کسی که بخواد قشنگ میشینه نکات رو از لابه لای پستها پیدا میکنه

این خانم مثل خیلیای دیگه که خاموش میخونن از رو پستها متوجه ویپاد شده و تمام سوال و جوابهارو خونده و یاد گرفته مراحل رو 

واقعا خیلی سادست ...نه گیج کننده است نه نیاز به توضیح زیاد داره 

کافیه اپلیکیشن رو نصب کنید بقیه مراحل واضحه

راستی خانوما طرح اقساطی اسنپ هم خوب چیزیه ها

دکتر گفتار درمانی پسرم برای لکنتش یک شربت گفته بود که ۸۰۰و خورده ای بود

برامون زیاد بود یکجا ۸۰۰تومن‌دادن

ک یهویی یاد اسنپ افتادم ،سرچ کردم و یافتنش😁

خیلی ذوق زده شدم و خداروشکر کردم بابت این امکانات 

چون واقعا بدردم خورد.

شربت رو‌ آوردن صحیح و سالم 

۴تا قسط ۲۰۰تومنی

حالا هم می‌خوام برای پسرم و دخترام و خودم کتاب سفارش بدم+قرصای مکمل خودم و مکمل دخترا 

این چه حرفیه .؟روش رو برگردوند اونطرف ...چشماش رو ازم دزدید 🙁بلند شدم از کمد کیفم رو در آوردم پولها ...

سلام معصومه جون خداروشکر هزار مرتبه شکر که حال همسرتون خوبه 

نه ما هدف هامون یادمون نرفته 

اتفاقا مند خواهرم هر کار می‌کنیم میگیم ب قول معصومه جان 

سلام عزیزم شرمنده یه سوال داشتم من ۲۹ خرداد ماه وام امتیازی مهر گرفتم خب بعد حالا میخوام دوباره معدل ...

عزیزم فکر میکنم از وام قبلی باید سه ما بگذره 

من فروردین وام گرفتم تا سه ماه میزد معدل حساب ندارید،

بعد از سه ماه اوکی شد و دوباره معدل حسابمو میزنه

عزیزم برا همین تو ایتا گروه زدیم که هم قابلیت حذف کردن پیام داره هم سرچ و سنجاق کردن😅به آیدی تو ایت ...

چطور میشه تو ایتا آیدی پیدا کرد؟؟؟

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر  
2810