بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چرا عزیزم اتفاقا آدما یه شبه معتاد میشن یه شب نشینی و دور همی با رفقا میتونه ازت یه معتاد شیشه ای بس ...
خب یچیزی باعث شده طرف قبول کنه دیگه.حالا یا استرس داره....هزار تا چیز دیگه.حتی اگه اون پدر بعد بچه دار شدن هم معتاد شده باشه.من معتقدم از قبل بارداری خانومش یه رفتارهای بدی داشته.که زن نادیده گرفته اون رفتار حرکات
دوستم دکتره میگفت انقدر کشنده هست که حتی شیشه ی خالیشم بچه رو میتونه بکشه
ولی اگه زود به بیمارستان برسن یه دارویی هست که تو کمتر از یه دقیقه خوبشون میکنن...
من اینو از یه پزشک شنیدم
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
بی احتیاطی و بی مسئولیتی و همهچیز را ساده گرفتن همیشه نتیجهی خوبی نداره.
پسر خانواده سم را در ظرف شربت سرماخوردگی در یخچال قرار میده، پدر احساس گلو درد میکنه و ظرف شربت را به خیال دارو سرماخوردگی برمیداره و میخوره. به همین سادگی پدر خانواده فوت شد.