2777
2789
مامان سبحان عزیزممن همیشه آموزش وام گرفتن تو رو میخونمو خیلی ازت یاد گرفتمبعد هرچی اینجا گرفتم رو خی ...

بله عزیزم واقعا دختر زرنگی مثل شما حتما میتونه از راه های حلال زیادی درآمد داشته باشه . 😍😍😍😍😍

سلام خانوما روزتون بخیر همسرم ۲۵ تومن پول گذاشته کنار میگه ۱۰ تومنش یه گوشی بخر ۱۵ تومنش یه گوشواره 

منم درخواستش قبول نکردم راستش من هر ۵با۶ سال یکبار گوشی میخرم الان گوشیم a10 واقعا از کیفیت افتاده  گوشی خوبم a55 هست که ۲۰ تومنه همسرم میگه خودت میدونی خواستی این گوشی رو بگیری دیگه گوشواره خبری نیست 

نظرتون دراین باره چیه

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانما من امروز یه انگشتر حلقه ریز گرفتم ۹،۷۰سوت دست دوم هست ۳۶۸۰تومن شد بنظرتون خوب حساب کرده؟ف ...

گلم خرید طلا دست دوم زیر ۷ درصد باید باشه

الان فرمول کلی رو میگم هم برای نو هم دست دوم بهت که خودت حساب کمی همونجا یک موقع کسی سرت کلاه نذاره

قیمت لحظه طلا × گرم طلا × ۱ ممیز کارمزد طلا = قیمت خرید شما

مثلا من الان بخوام یک انگشتر بخرم که قیمتش دو و نیم گرم هست و هفت درصد سود بگیره اینطوری حساب میشه

۳۵۰۰۰۰۰× ۲.۵ × ۱.۰۷ = ۹۳۶۲۵۰۰ تومان

فقط ممکنه بعضی طلا فروش های زرنگ بگن ما فقط ۵ درصد سود میگیریم یا کارها بدون اجرت هست که کارهاشون ارزون به نظر برسه

اما نمیگن چند درصد مالیات میگیرن یا کارهای بدون اجرتشون چند درصد سود داره که ممکنه تا ۱۵ درصد هم حساب کنن

برای همین زمان خرید با تاکید بپرس پول مالیات و اجرت و سود و همه درصدها با هم میشه ۷ درصد یا نه؟

و خودتم همونجا با گوشیت با همین فرمول حساب کن.

اگه دیدی کلاه برداری میکنه نخر. چیزی که زیاده آدم منصف و خدا ترس

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچها من برای خودم‌هدف گذاشته بودم تابستون ۳۰ گرم طلا بخرم

اما فقط ۲گرم تونستم بخرم😟

خیلی ناامیدم چجور زیادش کنم دنبال وامم ،وام از کجا بگیرم

هم بلو هم ویپاد هرکدوم ۱۰ تومن گرفتم

جای دیگه هست وام بده این اپلیکیشنها؟؟؟؟

سلام خانوما روزتون بخیر همسرم ۲۵ تومن پول گذاشته کنار میگه ۱۰ تومنش یه گوشی بخر ۱۵ تومنش یه گوشواره ...

سلام عزیزم به نظرم همین گوشی a55 رو بخرید ، گوشی خوبی هم هست .

بعد دوباره پول جمع کنید گوشواره بخرید . 

سلام ایام به‌کامتون جیباتون پر پول صندوقچه هاتون پر سکه و طلاگزارش ک چ عرض کنم یکم صحبت کنم. برم عا ...

عزیزم به نرخ طلا کاملا درست حساب کردی

به نظر من برای اونها یک سکه ۱۰۰ یا ۱۵۰ سوتی بخر تا همسرت متوجه نشه چقدر میخوای هزینه کنی و بگو ما سکه طلا میدیم😂😂😂😂

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
سلام عزیزم به نظرم همین گوشی a55 رو بخرید ، گوشی خوبی هم هست .بعد دوباره پول جمع کنید گوشواره بخرید ...

ممنون از نظرت مامان سبحان جان خیلی دوست دارم این کارو کنم گوشی خوب حداقل تا ۵سال آینده برام کافیه ولی مطمعن نیستم میگم نکنه اشتباه کنم 

بقیه دوستان هم ممنون میشم نظر بدید 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
من یادمه یبار هم در مورد مشکلات زندگیم تو دورهمی صحبت کردم شما خیلی خوب منو درک کردید❤❤من فکر میکردم ...

یاسی جان

نبودی دلتنگت شدم

من شما رو دوس‌دارم

اگه میشه بمون دوس دارن از نظرات و تجربیااتت استفاده کنیم

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
یاسی جاننبودی دلتنگت شدممن شما رو دوس‌دارماگه میشه بمون دوس دارن از نظرات و تجربیااتت استفاده کنیم

منم همتون رو خیلی دوست دارم اتفاقا  یکی دو هفته پیش رفته بودم اپال واسه خودم لباسای خوشگل خریدم هی میخواستم با ذوق بیام بهتون بگم ولی نمیتونستم غصم گرفته بود😅❤❤❤❤

مرمری جان شما بودی تازگی ایفون خریده بودی؟ منم ۵۰ وام ویپاد گرفتم با ۱۰ تومن وام بلو میخوام برم ۱۵ پرو بخرم پشیمونم زودتر نخریدم چون گوشی ایفون هم مثل طلا و سکه سرمایه گذاریه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام خانوما روزتون بخیر همسرم ۲۵ تومن پول گذاشته کنار میگه ۱۰ تومنش یه گوشی بخر ۱۵ تومنش یه گوشواره ...

منم تو همین شرایطم میخوام گوشی بخرم a55 

خیلی سرچ نکردم ولی تو میان رده ها جدید اومده

اول دنبال ایفون بودم بعد سری s سامسونگ اخرش رسیدم به سری A

قصد دارم قسطی بخرم از دی جی یا هر جا که بشه

اگه امکانشو داری شما همین کارو بکن

بقیه هم طلا بگیر 

منم تو همین شرایطم میخوام گوشی بخرم a55 خیلی سرچ نکردم ولی تو میان رده ها جدید اومدهاول دنبال ایفون ...

گوشی خوبی هست ، من خودم نزدیک ۳ سال هست a52 دارم و از د ی ج ی کالا هم خریدم و واقعا گوشی خوب و کار راه اندازی هست . 

سلام دوستان و معصومه جان میشه منو راهنمایی کنید بنظرتون طلا و ماشین بفروشیم ی خونه نقلی در حد ۶۰ یا ...

به نظر من خونه بخرید و یک ماشین ارزون و کم خرج مثل پی کی. که بخاریش سالم باشه برای زمستون

توی مشهد پی کی حدودا ۷۰ ۸۰ تومن ارزش داره

در کرج هم همین حدود هست احتمالا

باز طلا و سرمایه جمع کنید و برای سال آینده پراید بخرید انشالله

ارزش خونتون بیشتر از ماشینی هست که به احتمال ۲۰ درصد به نامتون در بیاد

منم همتون رو خیلی دوست دارم اتفاقا یکی دو هفته پیش رفته بودم اپال واسه خودم لباسای خوشگل خریدم هی م ...

اره عزیزم من بودم

من ۱۳ ساده خریدم

دوسش دارم

حس لوکسی و شیک بودن میده

بخر زودتر بنظرم

از مهر همه چی گرون میشه

بعدم دقیقا ایفون همیشه پول نقده 

پیشاپیش مبارکت باشه❤️😍

لطفا من را در تاپیک های اقتصادی تگ کنید  .
2810