2777
2789

سلام خانم گلا

دوتا از کاربرا در مورد وانت پرسیده بودن ما یکی از آشناهامون سواری داشت فروخت وانت گرفت که به درامد بیشتری برسه اولش آورد سیب زمینی و پیاز فروخت بد نبود ولی خودش راضی نبود(راستشو هیچ وقت نمیگفت) بعد رفت تو باربری از اونجام راضی نبود میگفت بهم بار نمیدن بار رو به قدیمی ها میدن 

ی چیز دیگه هم در مورد خرید وانت دقت کنین پلاک زرد نباشه این آشنامون نمیدونست خرید الان نمیتونه تعویض پلاک کنه باید گواهینامش عوض کنه تو اسنپ هم قبولش نمیکنن پلیس هم ببینه جریمه میکنه ماشین همینجوری مونده رو دستش

روکین جان درآمد ماهم مثل شماست شوهرم اسنپ کار میکنه منم اولش مدیرت خیلی سخت بود بعد اومدم ی مبلغ مشخص گذاشتم واسه خرجی بعد اونو هفتگی تقسیم کردم اینجوری راحتر میتونم مدیریت کنم تو این مدت هم هر چی پول بیاد دستم جدا میکنم باز واسه ماه بعد انشالله تونسته باشم ی کمکی کرده باشم

سلام دوستان . من دخترم ۱۴۰۱ دنیا اومده . میتونم طرح مادران شرکت کنم برای خودرو؟؟ میگفتن باید پول بزارین بانک من ندارم . ولی شنیدم تو تاپیک کع پولی نمیخواد و بعد اینکه اسمم در بیاد باید واریز کنم درسته؟؟ میخوام بفروشم حوالمو اگه اینجوریه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان صبحتون بخیر

میشه لطفا راهنمایی کنید

اگر وام برآیند فعال شده باشه و میزانش و اقساطش از توانایی خارج باشه کجا میتونیم میزان وام کم کنیم.؟

تو قسمت ماشین حساب فقط تعداد سکه و وام رو راهنمایی میکنه.

خودم ویپاد زیر و رو کردم چیزی دستگیرم نشد.

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
تروخدا خانما جوابمو بدین ما دارو ندار زندگیمون ۷۰۰ میلیونع ک اونم نصفش وامه ۱۰۴۰۰ قسط میدیم با حقوق ...

اگر قولنامه های پشت در پشتش موجود باشه و گد رهگیریش ثبت بشه و حتما پلاک ثبتی از روی سند مادر داشته باشه مشکلی وجود نداره.۹۰ درصد خونه های مشهد قولنامه ایه و با این روش خرید و فروش میشه

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
دوستان عزیز معذرت از دوستانی که میگن ددمورد وام سوال نپرسید من یه وام بلو بانک ۱۰ تومنی میخوام برد ...

الان تو قسمت بلو کلاب برای معدل حساب برات تیک خورده یا نه؟

سلام دوستان . من دخترم ۱۴۰۱ دنیا اومده . میتونم طرح مادران شرکت کنم برای خودرو؟؟ میگفتن باید پول بزا ...

عزیزم برای سهام دخترت هم پیگیری کن‌.اون شب ما کافینت بودیم یه خانومه پرسید گفتش به متولدین ۱۴۰۱ به بعد سهام تعلق میگیره

40 تومن داشتیم رفتیم واس خرید طلا.همیشه ما  بدون اجرت 5 درصد می‌گرفتیم بار قبل طلای شکسته 2 درصد گرفتیم.ایندفعه با کمی جست و جو یکی پیدا کردیم النگو شکسته رو 1.5 درصد داد.حدود 13 گرم شد حدود 4۶.اولش شوهرم گفت ۶ تومن ندارم منم گفتم دیگه گذاشتن رو ترازو بزار بدن. اونم قبول کرد.این شش تومن هم احتمالا سر ماه میزاشتیم واس پس انداز زودتر گذاشتیم.حالا دوتا چک هم داریم واس سرماه شوهرم کم کم میخواد اونو نده.اما من با حساب کتاب سر ماه شاید بتونم بخشی اش بگیرم.این ماه به عنوان جایزه به شدت زیاد خرج کردیم. اما یه پنج روزی کمتر خرج کنیم .لیست نوشتم گفتم طبق لیست فقط. بستنی هم دیروز سر طلا فروشی به پیشنهاد من گرفتیم خوردیم.اعتقاد دارم شده یه چیز کوچک خوردن باهم با خانواده باعث میشه لحظات خوشی تجربه بشن.

من برنامه بلوک کردن ۲۳۰ هم مطرح کردم به شوهرم برای ثبت نام ماشین که از طلاهای زینتی هم بفروشیم و این چهل بزاریم که موافقت نکرد گفت شانسمون کمه.بزار سال دیگه ثبت نام کن با طلا شکسته ها.زینتی ها حیفه.من میتونستم با جدیت باعث بشم ثبت نام کنیم ولی این مدت آنقدر فشارها کشیدم که تنهایی نمیتونستم فشار تحمل کنم.

اما همین مطرح کردن باعث شد برگه برنده من بشه و دفعه بعد نه نیاره و تلاشش رو بکنه

یه قرضی گرفتیم از کسی ۲۰ تومن خودش گفته ۱۰ تومن آخر مرداد ماه بدم و دوتا ۵ تومن رو آخر شهریور و آخر مهر.که ایشالا این ماه اول باید ۱۰ تومن اونو بزاریم کنار.چون شهریور می‌خوایم بریم سفر.میخوام شهریور رو با مدیریت برم جلو.چون مرداد پر خرج ترین بود.

هدف گذاشتم تااخر اسفند ۱۰۰ گرم طلا بخرم که خداروشکر الان حدود ۱۶ گرمش را گرفتیم.

40 تومن داشتیم رفتیم واس خرید طلا.همیشه ما بدون اجرت 5 درصد می‌گرفتیم بار قبل طلای شکسته 2 درصد گرف ...

مبارک باشه عزیزم پربرکت باشید

دوستم بنظرت منم جای بدون اجرت ۷ درصدکه همیشه میگیرم طلای شکسته بگیرم ؟ حس میکنم اعصابم خورد میشه طلای شکسته توجعبه طلاهام باشه🤪 میترسم اخر ببرم تعویض کنم😁البته من هدفم استفاده نیست و صرفا پس اندازه ولی بنظرم خیلی بصرفه تره، شما النگوهایی که گرفتین کاملا شکسته س؟موقع فروش طلا شکسته چقدر زیر تابلو برمیدارن؟ 

مبارک باشه عزیزم پربرکت باشیددوستم بنظرت منم جای بدون اجرت ۷ درصدکه همیشه میگیرم طلای شکسته بگیرم ؟ ...

چند برابرش ایشالا قسمت شما و دوستان 

دفعه قبل حال منم بد شد یک تیکه النگو شکسته که فروشنده مچاله کرد اومدیم خونه گفتیم چه اشتباهی کردیم به خاطر ظاهرش.ایندفعه اما سه تا النگو که فقط قیچی شدن و همان شکل النگو دارن .به صرفه اس از نظرم اگر فقط برای پس انداز هست شکسته تهیه کنید 

مبارک باشه عزیزم پربرکت باشیددوستم بنظرت منم جای بدون اجرت ۷ درصدکه همیشه میگیرم طلای شکسته بگیرم ؟ ...

از فروشنده قبلی و فعلی در مورد فروشش پرسیدم هیچ فرقی با طلای نو و بدون اجرت ندارن موقع فروش.درضمن میتونیم به همون که ازش خریدیم به همون بفروشیم چون اینم من ازشون میپرسم میگن بله میخریم ازتون.

سکه های ویپادم هم به ۳هزار رسیده و هدفم ۴۵ هزارتاست که بتونم وام ۵۰ تومنیش رو بگیرم.در حال جمع سکه هستم همچنان.فعلا لاک پشتی دارم میرم جلو ۵۰ تا روزی.تا ببینم سر ماه میتونم یکم پول از شوهرم بگیرم و بخشی از خرجی بریزم تو ویپادم و کم کم آزاد کنم و تو کارت خرجی بریزم.

2810