بچه ها یه استاد داشتم خیلی خیلی پیگیره درس بچه ها بود
چون کلاسای کنکوری هم یجوریه میبینی بعضیا یه سال صبح تا شب با استاد تو یه کلاس درس میخونن دیگ مث خانواده میشن از بس ک نون و نمک یجا خورده میشه ؛ خلاصه این استاد هرکی نمی اومد سریع پیگیر میشد میگفت باید بیای تا اینجا این همه خوندی حیفه ول کنی ولی خب من یه مدت نرفتم اصلا ب کتفشم نبود حتی دوباره ک بعدش رفتم نپرسید چرا نبودی اصن ببین واقعأ عجیب بود! چون همه میدونن چقد آدم پیگیریه آخه خودش هم استادمون هم یجورایی مشاور و پشتیبانمون.. خلاصه گذشت گذشت سره هرچی بهم اخم میکرد و بی محلی ؛ مثلا سئوال میپرسیدم تو تلگرام جوابمو نمیداد ولی ب بقیه ی بچه ها جواب میداد یا ب من جوابای خیلی کوتاه میداد یه کلمه ای !!! ولی خب هروقت کلاسش بودم همش زیر زیرکی نگام میکرد منم بدم می اومد ک انقد حواسش هس یا همش میگفت خوبی
منم چون ازش رفتارای متعارض میدیدم فراری بودم ازش تایم های آنتراکت سعی میکردم جلو چشش نباشم
خلاصه الان یکی دو ماهه نمیرم دیگ اونجا
تنها تو یه کانال عضوم ک اونم زمانی ک میرفتم کاناله کاربرد داشت واسمون دیگ لفت ندادم واسه همین مونده تو گوشیم
اما خب متأسفانه میاد یچیزایی میذاره ک همش حرصم بگیره
آخه آخرین بار ک رفتم با همین استاد یکم حرفم شد یه موضوعی پیش اومد دیگ نرفتم
اون روز تو کانال یه عکس از کلاسمون گذاشته دقیقا همون آخرین روزی ک من اونجا بودم تو عکس خیلی کج و کوله و مسخره و کور افتادم همه خوب افتادن زیرشم ایموجی خنده گذاشته و نوشته بعضیا چ خوشگل افتادن🫥🫥🫥
فقط من کج افتادم تو اون عکس و آخرین روزی ک اونجا بودم اون عکس گرفته شده
بنظرتون دلیل این کارا چیه؟
اصن لزومی نداشت بعده ۲ ماه تو اون کانال متروکه ک دیگ ب دردی هم نمیخوره عکس آخرین روزی ک من اونجا بودم رو بذاره اینو بنویسه زیرش