2777
2789

@masumehjoon    

اول شهریور که بیاد شوهر من( حقوق +یارانه =21میلیون )دریافتی داره.

حالا اینم قسط و قرض و چکامون

۹٫۵۰۰قسط معوقه بانکی ماه مرداد

۷تومن قسط بانکی شهریور 

۳ تومن چک لپ‌تاپ همسرم

۸ تومن قرض مامانم 

۵تومن قرض دوست شوهرم

من فعلا خرج‌خونه هیچی در نظر نمی‌گیرم ،چون یک فکری باید به حالش بکنیم.ولی الان نه

حالا بنظر شما اولویت من کدوم یک از این بدهی ها باشه؟؟

کمک کن که بدجور گیرم.

راستی از وام ویپاد که گرفتم حدود ۲۸مونده که دوست دارم النگو برای خودم بگیرم.بنظرت کارم درسته ؟

خود شوهرم فعلا مخالفتی نکرده

خانما به نظرتون کدوم یکی از ماشین‌ها برا ثبت نام بهتره ۲۰۷ یا سورن یا تارا؟هم برا مصرف شخصی هم برا ف ...

۲۰۷ متقاضیش زیاد و بازار فروشش خیلی خوبه ، سودش هم خوبه 

سورن برا استفاده خوب نیست اگه موتور جدید باشه ،  بازار فروشش هم بد نیست الان حواله ش حدود ۷۰ تا ۸۵ خرید فروش میشه، تفاوت قیمتش با بازار هم ۱۳۰ تومنه ...

تارا هم میگن بدنه ش ضعیف و در کل بدک نیست ، بازار فروشش دقیققق نمیدونم ولی تفاوت قیمت تارا دستی با بازار حداکثر ۱۵۰ تومن و حواله ش فک کنم بالای ۱۵۰ فروشش باشه 

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۲۰۷ متقاضیش زیاد و بازار فروشش خیلی خوبه ، سودش هم خوبه سورن برا استفاده خوب نیست اگه موتور جدید باش ...

* به جای ‌واژه ی حداقل ، اشتباهی نوشتم حداکثر ،منظورم حداقل ۱۵۰ تومن .....

خدایا نگهدار همسر و فرزندانم باش🙏🙏
کار خیلی خوبی کردی همین حرفا بهشون قوت قلب میدهطلایی که از زحمت خودشون بوده بخواد ارامششون رو صلب کن ...

اره واقعا جمع میکنیم که بعدا ارامش داشته باشیم نه اینکه ازجوونی لذت نبریم وپیرم شیم دیگه توانی نمونه

لطفالایک نکنین. 
اگه اشتباه نکنم ۲۳۰ برای طرح مادران گفتن احتیاجی نیستاصن سر درنمیارم🥲 ینی اسمم در بیاد باید تو دیوا ...

برای طرح مادران چه جوریه ثبت نامش ۲۳۰ تومن لازم نیست یعنی؟ما مس خواستیم ثبت نام کنیم پولمون جور نبود

سلام دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید همکار همسرم بهشون گفتن ب خانمت بگو طرح مادران ایران خودرو ثبت ن ...

شما ثبت نام کنید چون طرح مادران هست اصلا پول نمیخاد که بزارید بانک

بعدش به امید خدا ماشین که دراومد سریع از چند تا بورسی بپرسید قیمتش رو و حواله را بفروشید هر ماشینی بنویسید مطمئن باشید حوالش خیلی بیشتر از ۵۰ میلیون ازتون میخرند

به همکار شوهرتون بگید ما می خواهیم بنویسیم و حوالش را به قیمت بازار بفروشیم

ایشون واقعا می خواهند یا توی رودربایسی بیفتیدویا یه جور سو استفاده کنند از نا آگاهی شما

یه نکته این بار شانس مادرانی که ۲۴ ماه گذشته ماشینی به اسمشون درنیومده بسیار بالاست

دوستان برای ثبت نام ماشین داشتن گواهینامه الزامیه؟چون من گواهینامم چندین ساله تاریخ اعتبارش تموم شده ...

سلام مثل اینکه سری جدید اعلام کردن ثبتنام بدون گواهینامه هستش 

منم از دیروز تو اینستا و اخبار دیدم ثبتنام فقط با کارت ملی 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

دوستانی که طلا خریدین مبارکتون باشه 

منم با توجه به کامنت های بالا سوال برام پیش اومد 

آیا منم میتونم وام( برایند) ویپادم که ۴ قسط ازش مونده رو  تسویه کنم و وام جدید ۲۰ تومنی از برایند بگیرم 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
عزمزمه گفت با طلای خام حساب میکنم من سر در نمیارم میشه روش محاسبه طلا رو با زبون ساده بهم توضیح بدی ...

عزیزم وقتی میری طلا فروشی جلو خودش گوشی تو در بیار 

گرم طلا رو در قیمت یک گرم ضرب کن 

مثلا ۲ گرم طلا که قیمت هر گرم ۳۵۰۰ هست

۲×۳۵۰۰=۷۰۰۰

بعد ببین طلا فروش چقدر بهت بیشتر گفته

هر چی گفته بود فرقی نمیکنه بهش بگو اوو خیلی زیاده مثلا ۵۰۰ تومن زیاده برام بخام بیشتر بدم، یه تخفیف بهم بدین حتما اون تخفیف و بگیر

حالا اگه میخوای درصد اجرت رو حساب کنی در ادامه بهت با مثال میگم

مثلا ۲ گرم طلا رو طلا فروش به شما ۷۵۰۰ قیمت طلا 

طلا هم گرمی ۳۵۰۰

۷۵۰۰ رو تقسیم بر دو گرم طلا کن

۷۵۰۰÷۲=۳۷۵۰

هر گرم ۲۵۰ بالاتر از قیمت تابلو بهت گفته

حالا ۲۵۰ رو بر ۳۵۰۰ که قیمت تابلو هست تقسیم کن

۲۵۰÷۳۵۰۰=۰/۰۷

میشه ۰/۰۷ یعنی ۷ درصد اجرت گرفته

همه اینارو تمرین کن رفتی طلا فروشی سریع انجام بده اصلا هم خجالت نکش که جلو خودش حساب کنی

خیلی طلا فروشا یه چیز دیگه میگن یه جور دیگه حساب میکنن

یعنی من از طلا فروشم مطمئن باشم وقتی حساب نمیکنم بعدش پشیمون میشم 

اصلا شاید طلا فروش اشتباه کنه چون خیلی حساب کتاب داره کارشون احتمالش زیاده پس خودت حساب کنی مطمئن تره

دوستانی که طلا خریدین مبارکتون باشه منم با توجه به کامنت های بالا سوال برام پیش اومد آیا منم میتونم ...

نه عزیزم اونا درباره ی وام پشتوانه گفتن وام برآیند دوباره باید سکه جمع کنید

2810