2777
2789

بچه ها شما با ۱۴ سال سابقه تو‌کار زیبایی حاضرین بنا به شرایط که منطقه تون روعوض کردین الان برین توسالن واسه ماهی شش /هفت تومن؟ البته بعدچندماه میتونی‌مشتری بیشتری بخاطر کار حرفه ایت جذب کنی ودرامد هم میره بالا خیلی دو دلم برم ، نرم 

نرم هیچکی نمیگه بیا عشقم این‌ پولا بدون زحمت واسه تو🥲یعنی همون شش هفت تومنم ندارم

صبح تا غروبم باید بمونم سالن بچه تنها میمونه البته باباش کارش طوریه که میتونه بهش سر بزنه خودمم نزدیکم ولی مغزم هی اینارو مرور میکنه که بمونم خونه واینقدر بخوابم که بترکم کارتامم خالی😁

#مستر_بین‌

سلام. 

تو عالم بچگیم یه کمدی از مستربین دیدم همیشه تو ذهنمه. رفته بود رستوران و از یه غذا خوشش نیومده بود 

شروع کرده بود اون غذا رو جاهای مختلف میچپوند که مثلا تموم شه. حتی تو کیف یه خانومی از میز بغل.‌

گارسون اومد پاش به لبه میز خورد و یکم میز غذا و غذای دستش آشفته شد 

مستربین هم شروع کرد جاهای مختلفی که غذا رو چپونده بود رو نشون میداد و وانمود میکرد بر اثر برخورد جزیی گارسون غذا اون قسمت ها ریخته. 

مثلا کیف خانم میز بغلی رو نشون میداد و غذا رو درمیاورد و سرشو به علامت تاسف تکون میداد که یعنی بابت گارسون این غذا تو کیفه.  

بزرگ که شدم این حرکت مستر بین خیلی تو ذهنم موند. جاهایی که یکی رو پیدا میکنیم و گناه عالم و آدم رو به گردنش میندازیم. خودمون غذا رو تو کیف چپوندیم، اما سر تاسف رو برای یکی دیگه تکون میدیم. 

چند وقت قبل،خواستم این موضوعو بگم گفتم یکم آب ها از آسیاب بیفته. 

صبح تو راه اداره دورهمی رو یه نگاه کردم، سردرد گرفتم. 

چند وقت قبل، یاس اینجا حرفی زد، خیلی ها بهش هجوم بردن. 

گذشت، یاس خاموش شد حلالیت هم گرفت، اما اگه یه درصد ماها مقصر باشیم، بخدا که راه درستی نرفتیم.

کسانی اومدن حرف زدن که من به ندرت تو تاپیک دیده بودمشون، که مخاطب نبودن، اومدن کیف خانم میز بغلی رو نشون دادن که این جا هم بخاطر یاس غذا ریخته.‌

بعد محرم میریم برای امام حسین گریه میکنیم. بخدا ما زمان امام حسین زنده بودیم پرونده سازی میکردیم. با چهارتا تاپیک ملت، زخمهایی رو تو صورت طرف میزنیم که شاید اون لحظه نخواد یادش بیاد. اگه من دو هفته قبل یه تاپیک احساسی زدم اون لحظه تو اون احساس بودم، شاید دلم نخواد الان کسی باهام در مورد اون موضوع حرف بزنه. 

بعضی آدمها، بخاطر تنهایی یا هرچی، از زخم هاشون میگن. زخم مردم رو تو چشمشون نکنیم. 

ریپلای نکنید بی زحمت. 

عوضش شب میام یه پست اقتصادی میذارم. 

مهربون باشیم. 

آتیش بیار نشیم😁 

دل نشکونیم.  

همه اونایی که منو میشناسن، میدونن من اینجا رو تو چه حالتی پیدا کردم. من رو تخت بیمارستان در حالی که ممکن بود زنده نمونم اینجا رو پیدا کردم. با بغض بچه ها گریه کردم با خوشحالیشون خندیدم. 

شاید شما که دور و برت شلوغه نفهمی، گاهی حرف زدن مجازی برای آدم معجزه میکنه. معجزه رو از بین نبریم. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم وقتی میری طلا فروشی جلو خودش گوشی تو در بیار گرم طلا رو در قیمت یک گرم ضرب کن مثلا ۲ گرم طلا ک ...

عزیزم وقتی سوت داره حسابش سخته ادم نمیدونی اون مقدار سوت رو چطور حساب کنه اونم یک توضیحی میدید ممنون میشم 

سلام خانمها عاقلانه هست که من طلا بفروشم و ماشین ثبت نام کنم در ضمن ماشین نداریم و اینکه چون قرعه کشی هست دو دل هستم که اسمم در نیاد همون دکو تکه طلا هم از دست داده باشم لطفا راهنماییم کنید 

ایران خودرو سالی یکبار ثبت نامی میزاره ؟یعنی تا اخر سال دیگه ثبت نام نمیکنه؟

#مستر_بین‌سلام. تو عالم بچگیم یه کمدی از مستربین دیدم همیشه تو ذهنمه. رفته بود رستوران و از یه غذا خ ...

سلام عزیزم صبحتون بخیر، ببخشید ریپلی کردم، ممنونم ازتون، چقد قشنگ و آموزنده نوشتید، پر از نکته بود، خدا خیر دنیا و آخرت بهتون بده

من نمیدونم شرایط این شرکت چیه ولی قبلا از این مدل سرمایه گذاری ها سیلی محکمی خوردم و تو زمان بیکاری ...

شاید شما پول سنگینی رو توی کار گذاشتید .و شاید شرکت هرمی بوده.. متاسفانه خیلی ها از اون زمان ضربه خوردن

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.
سلام عزیزم شما طرح مادران رو ثبت‌نام کن. برخلاف سایر ثبتنامی ها طرح مادران نیاز به پول اولیه نیس.انش ...

همین حرف شما رو زدم میگه ن دیگه مث قبل نیست کسی حواله نمیخره حواله فروختن سخت شده 

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

شما ثبت نام کنید چون طرح مادران هست اصلا پول نمیخاد که بزارید بانکبعدش به امید خدا ماشین که دراومد س ...

ممنون عزیزم 

فقط نمیدونم حواله شو کجا بفروشم تو دیوار بزارم یا خوده نمایندگی خیلی سر درنمیارم 

همسرمم همکاری نمیکنه میگه حواله فروختن درد سره 

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

#مستر_بین‌ سلام.  تو عالم بچگیم یه کمدی از مستربین دیدم همیشه تو ذهنمه. رفته بود رستوران و ...

سلام دوست قشنگم 🌹

حرف های قشنگ و نابی مثل حرف های خوب خودت که کمک حال بقیه باشه.... امید و انگیزه بده..... باید طلا گرفت باید تشکر کرد. 

کنار هم هستیم برا کمک کردن بهم...برا خوب کردن حال همدیگه....ولی نه برای عقده و حرف دروغ و تعریف الکی کردن از خودمو. 

بعضی حرف هااا و رفتار ها دوست قشنگم حلالیت بردار نیست...دل معصومه گل شکسته بود و ناراحت شده بود از حرفش کسی که این همه زحمت میکشه برا این تاپیک و وقت و انرژی میزاره امید ها و انگیزه ها میده تو این گرونی و تورم و مشکلات.

خیلی_دوست_دارم_دوست_قشنگم#  

#بهترین_هستی_بانو^‍ 

💐🌹🌹🌹😘😘😘❤

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام عزیزم من نزدیک سه ماهه که خودم اشتروکش رو خریدم . ببین من یه مبلغی رو برای اشتراک دادم اندازه ۴ ...

بااحترام به نظرتون وپستتون. من خیلی یه ایرانی خیلی محتاطم وهیچوقت گول همچین شرکتایی رونمیخورم. یه گروه دوستانه داشتیم توی واتساپ یکی ازدوستا توی یه شرکتی بود باتترکارمیکرد انقدرتبلیغ کرد که اره بعد یکماه پولو برداشت میکنی بقیش سوده والان پول من چندبرابر شده ومثل شمامیگفت فقط توی ایرانه که باید کلنگ بزنی پول دربیاری وخلاصه این حرفا چندتاازدوستامون اون زمان نفری سه تومن گذاشتن ومثلا خواستن وارد شن تاچندروزاولم همه چی خوب بود ولی بعدش کاشف به عمل اومد اون شرکت داشته ورشکسته میشده اینم برای اینکه بتونه پولشوبکشه بیرون بقیه روگول زد وپولشون رفت ودستشون به هیچ جایی بند نبود😕حالا من نمیگم شماهم همچین قصدی داری ولی اینجور شرکتا که اطمیمانی نیستن واکثر کاربرای اینجاهم بازحمت یه پولی پس انداز میکنن اگر یهو این شرکت بخواد کلاهبرداری کنه دستشون به هیچ جایی بند نیس. 

لطفالایک نکنین. 
ممنون عزیزم فقط نمیدونم حواله شو کجا بفروشم تو دیوار بزارم یا خوده نمایندگی خیلی سر درنمیارم همسرمم ...

بله دیوار هم بزارید مشتری پیدا میشه. 

و اینکه الان در برنامه دیوار راحت سرچ کن ببین حواله رو چقد میفروشن و حتی شوهرت میتونه به عنوان خریدار حواله زنگ بزنه ببینه شرایط فروش حواله چطور هست که بدونید دردسر داره یا نداره. 

بعد بررسی هاتون کنید. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
2810