2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام معصومه جان من ترفندهای خونه داری و مواظبت از وسایلت رو خیلی دوست دارم میشه یه کم برای بنویسی ل ...

سلام عزیز دلم ❤️ لطف داری فدات شم 

ستاره جون من هر هفته یه قسمت از خونه رو اساسی تمیز میکنم .

اول اینکه طبق برنامه ی هر روزه پنج شنبه اول میوفتم به جون

خونه .... خونه رو تمیز میکنم ...جارو میکشم 👌طی میکشم 

اینم بگم ستاره جون من بعد هر بار جارو برقی کشیدن 

همون موقع دستمال مرطوب میکشم سه دفعه ...وقتی تر و تمیز شد میذارم سر جاش ...اینطوری عمر جارو برقی ام می‌ره بالاتر 👌

و خراب نمیشه که من برای تعمیرش بیوفتم به هزینه 😉👌

میگفتم عزیزم ❤️ بعد که مثلا واسه روز پنجشنبه ....مثالا برق انداختن سماور هستش ....اول یه زیر انداز می اندازم 

بعد دونه به دونه با رب و آبلیمو و نمک قشنگ با سیم چند دفعه ای میکشم 👌 

بعد که کامل شستم پهن میکنم رو زیر انداز وقتی که خشک شد .

با جلا سنگ برق می اندازم 😍اینطوری عزیزم 

اینم بگم عزیزم منظور هر زمان بخوام یه قسمت رو تمیز کنم

...حتمااااااااا اولش باید خونه ام رو تر و تمیز کنم بعد که روحیه ام بره بالاتررر ....بشینم یه قسمت رو اساسی بهش برسم 😉😍

اگه دوست داشتین از این هفته به درخواست دوست عزیزمون آذر مینا بود فک کنم ...که گفتن چالش بذار 

پنجشنبه ها هر قسمت رو اعلام کنیم و اون روز رو همگی بهش برسیم 👌 

اکه موافق باشین لایک کنین اکه این پیام بالای پنجاه نفر بود اجرا میکنیم 😉

چشم منم در طول تاپیک حتما از خانه داری ...تمیزی وسیله ها هم اشاره میکنم 

سلام 

شب همگی بخیر 

چیزایی ک‌از تاپیک یاد گرفتم😉

۱_ویپاد نصب کنم ،کارتشون بگیرم و از وام های خرد شروع کنم تا وام‌های بیشتر برسیم(پارسال واسه ۱۰۰ تومن وام ،چندین ماه پول گذاشتیم بانک ملی ،اخرش با هزار التماس و چک و ضامن ،بعد از کلی دوندگی، وام و دادن ب ما 

در صورتیکه اگه با ویپاد آشنا بودم ،دو تا ۵۰ تومن ،خودم و همسرم ،بدون ضامن، میتونستیم ب پول برسیم)

۲_مایحتاج خونه و خودمونو لیست کنم تا با پولی ک بعد از دادن قسط و وام برام‌میمونه ،علاوه بر خوراکی ها ،وسایلی یا لباس و ...هم بتونم بخرم 

مثلا من همیشه میخواستم قابلمه هامو ببرم واسه ترمیم ،ولی چون نگران بودم ک‌نکنه پول کم بیارم هیچ وقت این کار و نکردم ،امروز ک قیمت کردم ۱۵۰۰ تومن زیاد شده بود 

تصمیم گرفتم دو تا دو تا ببرم درستشون کنم 

یا مثلا این ماه واسه خودم خرید کنم 

ماه بعد برای پسرم 

ک قبلا چون همه رو میداشتم یهو 

خیلی بهم فشار میومد 

خب این هم بود انشای من😁🦋🌸

)معصومه خانم ،خوب بییییییید😃😂😂😂😂)

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
سلام عزیز دلم ❤️ لطف داری فدات شم ستاره جون من هر هفته یه قسمت از خونه رو اساسی تمیز میکنم .اول اینک ...

ممنونم برام نوشتی عزیزم ❤️😘آره به نظر منم خیلی خوبه نگه داری از وسایل و مرتب بودن خونه زندگی هم بی ارتباط با موضوع تاپیک نیست 🌹

به به چقدر هم شیک و خوشگل 😍دستت درد نکنه بانو چرا که نه ...

سلام خوبی معصومه جون اینارو من درست نکردم مدلای ژورنالیه مدلای خودم رو نفرستادم که تبلیغ نشه 

به نظرت کسی می‌خره این مدلی،؟؟؟؟

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
من زیاد پست نمیزارم ولی خواستم چند تا موردی که خودم بلدم رو براتون بنویسم شاید به کارتون اومد و دوست ...

به به معصومه جان عزیزم ❤️ لذت بردم از بیان خانه داری ات 

قسمت خیارشور رو یادداشت کردم حتما به دردم میخوره 

اگه خوب در بیارم 😀😁مصرف خیارشورمون بالاست 

هزینه ام میاد پایین انشالله 

بله ایمانی رو هم میشناسم ...غذاهاشون گرونن 

همون میشه سالی یکی دوبار فوقش رفت 😉😀😁🤭

اونجا ک خیلی خوبه تنوع هم زیاد ولی تو گرما و شلوغی اصلا نمیتونم حوصله م نمیکشه

صبح زود برو با قیمتای اونجا میتونی کلی خرید کنی 

گرمه اما یه لباس خنک بپوش یه شربت یا آب خنک بردار اونجا هم یه آبمیوه خنک بگیر حالش رو ببر

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
2810