2777
2789
سلام عزیز دلم ❤️ صبحت بخیر و نیکی باشه ❤️ الان دارم آماده میشم دخترم رو ببرم کلاس ریاضی انشالله امرو ...

سلام معصومه جان 

من ترفندهای خونه داری و مواظبت از وسایلت رو خیلی دوست دارم  میشه یه کم برای بنویسی لطفا 

ما الان خونه خودمون اومدیم خب همه چی تمیزه منم دلم میخواد همیشه اینجوری بمونه وچون وسایل عوض کردیم سالم بمونن که حداقل تا ۱۰سال دیگه تو فکرشون نباشم دلم نمی‌خواد کارام رو هم انباشته بشه مخصوصا آشپزخونه که قلب خونه اس 

هر راهکاری بلدی یا برنامه خاصی داری اینجا بگو استفاده کنم بقیه دوستان هم نظر بدن خوشحال میشم 

من این چند سال مستأجری هیچ وسیله خورد ریزی هم نخریدم می‌خوام یه لیست بنویسم از وسایل تعویضی و چیزایی که لازم دارم کم کم بخرم از اینکه دورم شلوغ باشه خوشم نمیاد هر چی رو استفاده نمیکنم میدم به بقیه کلا دست به بیرون ریختنم خوبه😅

میون این پستهای این چند روز که همش در وصف بدیهای قناعت بود، و دیگه واقعا داره این بحث خسته کننده میش ...

مطمینا خیلیا اینجا خرجهاشون رو نمیگن

خود من تن صدام ضعیف بود و از پشت باجه واقعا صدام ضعیف بود ی پکیج صداسازی تو اینستا تخفیف خورده بود و دوماه پیش خریدم واقعا صدام رساتر شده با انجام تمریناتش و وطلاعاتم راجع به صداسازی و تن صدا بالاتر رفته. 

برا من ک تو کارم صدای رسا مهمه بنظرم خودم این خرید پکیج ی جور پس انداز بود و در جهت پیشرفت کارم.. با خودم قرار گذاشتم هرموقع کامل تمرینات رو چند ماه انجام دادم چند ماه دیگه پکیجهای دیگه ای بخرم ک هم بدرد خودم بخوره هم شغلم. مثلا فن بیان بداهه گویی و...  . 

چند روز پیش تو ی پیج روانشناسی ی کتاب دیدم معرفی کرده بود من بلافاصله برا خودم هدیه خریدمش😁

ی چادر نماز هم تو ی پیج دیدم خیلی ب دلم نشست ب همسرم گفتم دوست دارم تو برام بخری گفت خودت حقوق داری خب گفتم ن مزه اش به اینه ک تو برام بخری😂 گفت باشه حقوق بدن میخرم برات. درراستای اینکه دوست دارم حس تامین نیاز مردونه اش هم ارضا بشه  و همه چی هم گردن خودم نیفته😁

من خودم اینا رو اینجا خب نمیام بگم اما با حرفام ی سریا فکر کرده بودن فقط دارم جمع میکنم و خرج نمیکنم.. برا بقیه هم مسلما همینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام کاملا درسته ولی من به خاطر شایعاتی که درباره مرغ زیاد شنیده بودم ترجیح دادم ندم و بلدرچین و ...

بنظرم من سالی دوسه بار شربت تقویتی لازمه برای بچه ها. 

شربتهایی مثل ایمونیس واقعا سیستم ایمنی بچه ها رو قویتر میکنه

ما ها به این طور کارها میگیم قناعت 👌میگیم مدیریت صحیح 👌حالا نظریه ها فرق می‌کنه دیگهبعد خوردن بستن ...

عالی بود عزیزم واقعا هم از همچین مادری چنین دختری تربیت میشه به اسم معصومه خانم خیلی لذت بردم🌹

من این مدل کامنتا رو میخونم میگم پاشو به خونه زندگیت برس انگیزه بهم میده 

مادر من خیلی زن مهربون ودلسوزیه اما هیچ وقت اهل مدیریت نبود همیشه ناهار می‌گذاشت برنجش پیمونه نداشت چشمی می‌ریخت اعتقادش این بود شاید همسایه کناری غذا نپخته باشه یا سر ظهر وشام کسی بیاد بابام فقط برنج ایرانی اعلا می‌خرید ویخچالشون همیشه پر گوشت و مرغ اصلا اعتقادی به فریز نداشت میذاشت یخچال ناهار و شام کباب میشد همه رو هم صدا میزد که بیان سر سفره اوایل نامزدی شوهرم می‌گفت خونه شما صبحونه هم کباب میدن این چه وضعشه 

ولی مادرم حواسش به جنبه  های  دیگه نبود مثلاً وسایل ریز آشپزخونه وتکمیلشون بابام هم به نسبت تلاش و درآمدی که داشت خیلی پیشرفت مالی نداشت به نظر من مدیریت زن تو خونه خیلی مهمه مدیریت به معنی نخوردن ونپوشیدن نیست مدیریت یعنی درست انجام دادن اینا که خیلی خوبه 

اونی که میبینی لارج خرج می‌کنه پولش زیاد میشه برکت پولش از ولخرجی نیست یه جا سرمایه گذاری کرده وخاطرش از اون جمعه 

وگرنه من آدم میشناسم حتی هونشو فروخت خرج سفر وتفریح کرد ولی جاش پر نشد 

ما خودمون سفر میریم خوب خرج میکنیم تفریح خرید ورستوران اما خب همین من طلا میخرم شوهرم وام برمی‌داره خونه پیش خرید کردیم قسط دادیم به پشتوانه اینا تو سفر خیالم راحته و خرج میکنم 

وگرنه با ولخرجی بد  خرجی به هیچ جا نمیرسیم

مگه اینکه وامی چیزی بگیری این مبلغو یهو پرداخت کنی یا از قبل خرد خرد طلا بخری بعد بدی به ماشین چون م ...

از x33 راضی نبودی عزیزم؟میشه بگی چرا

چون من یکی از آرزوهامه😁

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام معصومه جان من ترفندهای خونه داری و مواظبت از وسایلت رو خیلی دوست دارم میشه یه کم برای بنویسی ل ...

سلام دوست عزیز واسه اینکه همیشه خونه مرتب و تمیز باشه  نزار ظرف ها داخل سینکت جمع بشن مرتب   بشور تو روز شده حداقل یکبار با سرکه و جوش شیرین تمیزکن هم ضد عفونی میشه هم برق میوفته بعداز هربار شستن ظرف ها سینک و شیرابش رو خشک کن اینجوری لک قطرات آب و رسوب آب نمیگیره به خودش بعد اینکه ظرفا  خشک شدن بچین سر جاشون من خودم هر وقت داخل آب چکانم ظرف باشه زودی خالی میکنم و می‌زارم سر جاشون اینجوری آبچکان همیشه مرتب و تمیزه   وچند روز یکبار پتوها رو بتکون تو حیاط یا بالکن موهای چسبیده به پتوها در میان و روبالشتی و ملفحه ها رو مرتب بشور 

جارو دستی یا همون نپتون خیس کن بعد فرش و موکتات رو باهاش جارو کن کلا موها رو جمع می‌کنه  

بعد از هر بار آشپزی کردن گاز رو تمیز کن باشویندها اینجوری همیشه براق و تمیزه سرخ کردنی داخل خونه درست نکن سعی کن پیکنیک بزاری داخل تراس یا حیاط اونجا انجام بده سرخ کردنیات رو همیشه ی روفرشی تمیز داشته باش هر وقت می‌خواید غذا بخورید اول اون رو پهن کن بعد سفره رو اینجوری دیگه خیالت راحته فرشات لک نمیشن سرویس حموم و دستشویی روزانه تمیز کن و هر ماه ی بار وایتکس بریز که حسابی برق بیفتن

برای هر کاری که میکنی دستمال مخصوص داشته باش مثلاً من خودم با دستمال آشپزخونه اتاق بچه رو تمیز نمیکنم اتاق بچم دستمال مخصوص خودش رو داره چون بنظرم آشپزخونه چربی داره و به مرور دستمال  چربی  رو به خودش  میگیره و اگه بخوام به کمد اتاق بچم بزنم لک میندازه پس واسه هر کاری دستمال جدا بزار گردگیری جدا آینه ها جدا آشپزخونه دستمال گازش جدا دستمال کابینت جدا دستمال خشک کردن سینک جدا  

من باور دارم خواستن توانستن هست
از x33 راضی نبودی عزیزم؟میشه بگی چراچون من یکی از آرزوهامه😁

نه واقعا راضی نبودم 😔 

موتور با بدنه همخوانی نداره ،و در نتیجه شتاب میاد پایین 

سربالایی ها رو باید همینجوری گاااااز بدی 

حالت گرفته میشه 🫠🫠🫠

مطمینا خیلیا اینجا خرجهاشون رو نمیگنخود من تن صدام ضعیف بود و از پشت باجه واقعا صدام ضعیف بود ی پکیج ...

کاملا درسته، 

مهمترین اشتباه بعضی افراد که تازه وارد این تاپیک میشن اینه که عنوانش رو درست برای خودشون ترجمه نمیکنن، عنوان تاپیک مدیریت درآمد و مخارج هست به معنی درست و اصولی خرج کردن و نه خساست و خرج نکردن، 

حالا به نظر من اصلا فرقی نداره به نقطه امن رسیدیم یا نه، که اگه رسیدیم باید از سرمایه ای که داریم لذت ببریم و در کنارش بازم به فکر پیشرفت باشیم نه اینکه راکد بمونیم و بگیم خب من الان در امنیتم پس راحت خرج کنم و برای فردا هم خدا بزرگه،

و اگه به نقطه امن نرسیدیم که خب قطعا اولویت ما میشه دستیابی به امنیت، و در کنارش زندگی سالم داشتن، شامل تغذیه سالم و رسیدگی به روح و روان افراد خانوادست. همین... 

برای چادر نماز هم خیلی کار خوبی کردی👏👏 

حالا از این حرفها گذشته منم گزارش ریزی بدم، 

این روزا دارم وسیله های کاملا بدون استفاده رو رد میکنم و اینو بگم که ما هنریها تا دلتون بخواد وسیله ریز و درشت داریم که یه دوره باید داشته باشیم و بعدش دیگه ممکنه به کارمون نیاد، 

در این گشت و گذر بین وسیله ها دو تا از همون مدل ابزار کار همسرم رو که نیاز نداشت دیروز فروختم ۳ تومن دستم اومد، 

که یه تومنشو بابت حق الزحمه خودم🤭 برداشتم تا مایحتاج آرایشی بهداشتیمو باهاش تامین کنم و دو تومن باقی موندشم گذاشتم برای خرید چند قلم خواروبار و برنج و حبوبات، البته کم میخرم تا پاییز ان شالله عمده خریداری کنیم. اگه یادتون باشه چند روز پیشم با پولی که دستم اومده بود یه پارسیان ۳۵۰ سوتی خریدم که اینم میره برای قسمت پس انداز.

من به این مدل تقسیم بندی پول میگم مدیریت اون، که هم به ضروریات زندگی برسیم و هم به لباس و ظاهر رسیدگی کنیم و در کنارش آینده نگری هم داشته باشیم هرچند کم و اندک ولی در حد توان.

مارک کفشتون چی بودمنم برا مانتو اداری پارچه جنس خوب میخام که بو نگیره و از فرم نیفتهاگه فهمیدید ب من ...

باورت میشه یادم نمیادعزیزم

ازیه پیج چرم فروشی خریدم

آدرس پیجم یادم نمیاد دوباره خریدکنم

بله دقیقا مانتواداری زودازرنگ وقیافه میفته

بعضی هاشم پرزمیده حالااینهارو فروشنده تضمین کردواینجوری ازآب درومد قیمتاشم کم نیست بالای ۲ونیم ۳تومن پول میدیم وبه دردنمیخوره😔

الهی ربی ومن لی غیرک💖
ما ها به این طور کارها میگیم قناعت 👌میگیم مدیریت صحیح 👌حالا نظریه ها فرق می‌کنه دیگهبعد خوردن بستن ...

خدا مادرتون رو حفظ کنه   

خیلی کیف کردم با مدیریتشون   

و افسوس خوردم که چرا من اینقدر کوتاهی کردم در حق خودم و آینده بچه‌هام

سلام خانوما من امروز یه النگو گرفتم به وزن ۳ گرم ۲۸۰ صوت به قیمت ۱۲۴۰۰ طلا گرمی ۳۳۵۰ بود کسی میتونه برام حساب کنه چند درصد اجرت گرفته ممنون از لطفتون

در حسرت دیدار حرم امام حسین  

من زیاد پست نمیزارم ولی خواستم چند تا موردی که خودم بلدم رو براتون بنویسم شاید به کارتون اومد و دوست داشتین 

الان که فصل میوه های جذاب تابستونی هستش 

مخصوصا زرد آلو و هلو ،خیلی راحت میتونین از این دو‌میوه رانی درست کنین و خیلی خیلی هم خوشمزه میشه با ۴ لیوان آب و نصف لیوان شکر و کمی میوه به اندازه ی یه پارچ رانی میده که برای عصر تابستون عالیه 

هم سالم و خوشمزه س 

هم باعث میشه دیگه سراغ نوشیدنی های بیرون نرین 

درسته قبول دارم رستوران گاه گاهی برای روحیه خوبه ولی خدا شاهده 

من به فاصله ی حدودا بگم بیست روز رفتم رستوران بسیار معروف تبریز 

معصومه جان حتما میشناسن (رستوران ایمانی )

جونم براتون بگه دفه ی اول که رفته بودم اونجا چندین ماه قبل بود بگم براتون آذر سال قبل 

حالا بیست روز قبلش که دوباره رفتم واقعا خیلی خوش گذشت و عالی بود ولی ولی ولی بعد بیست روز حالا به دلایلی دوباره رفتیم اصلا نه مزه داد نه چسبید ،اینو از ته دل میگم رستوران رفتن هم بشه هر چند ماه یه بار خیلی خوبه ،اگه کسی نرسید یا بودجه ش کمک نکرد به دل نگیره من یه ماهه نرفتم به نظر من مزه ی رستوران خودشم الان که کیفیت آنچنانی هم ندارن بشه همون چند ماه ی بار ،با پول اون رستوران هر ماه میشه چندین وعده غذاهای خیلی خوشمزه درست کرد …

من خودم قبلا گوشت غذا رو خیلی میریختم ولی الان ب جای گوشت مثلا قیمه باشه لپه و سیب زمینی رو زیاد میگیرم البته که گوشت هم به اندازه میریزم نه که مثل قبل زیاد برای قرمه هم همین طور سبزی و لوبیا رو زیاد میریزم ،،،موقعی که سبزی خوردن میگیرم حتما میگم یه چند برگ اسفناج هم بزاره از همون یه کیلو سبزی خوردنی سبزی آش هم سوا میکنم و تو یه ظرفی یه کم نخود و لوبیا و عدس میریزم پخته شده البته بعد سبزی رو هم میشورم آبش رو میگیرم و میزارم بغل ظرف یه وعده آماده 

برای خیارشور که خیلی خیلی اقتصادی و عالی میشه تو ظرف های سس که شیشه ای هستن چند تا دونه خیار به چند حبه سیر و یدونه فلفل،نصف لیوان سرکه و یه لیوان آب  

عین کمپوت درست کردن میزارین تو آب سرد یه نیم ساعت بجوشه رنگ خیار به رنگ خیارشور تغییر کنه بعد بزارین تو همون ظرف که جوشیده خنک بشه یه روز هم بزارین بیرون بمونه رو کابینت دو روز هم یخچال 

قشنگ آماده ی خوردن 

امیدوارم به کارتون بیاد 

2810