من زیاد پست نمیزارم ولی خواستم چند تا موردی که خودم بلدم رو براتون بنویسم شاید به کارتون اومد و دوست داشتین
الان که فصل میوه های جذاب تابستونی هستش
مخصوصا زرد آلو و هلو ،خیلی راحت میتونین از این دومیوه رانی درست کنین و خیلی خیلی هم خوشمزه میشه با ۴ لیوان آب و نصف لیوان شکر و کمی میوه به اندازه ی یه پارچ رانی میده که برای عصر تابستون عالیه
هم سالم و خوشمزه س
هم باعث میشه دیگه سراغ نوشیدنی های بیرون نرین
درسته قبول دارم رستوران گاه گاهی برای روحیه خوبه ولی خدا شاهده
من به فاصله ی حدودا بگم بیست روز رفتم رستوران بسیار معروف تبریز
معصومه جان حتما میشناسن (رستوران ایمانی )
جونم براتون بگه دفه ی اول که رفته بودم اونجا چندین ماه قبل بود بگم براتون آذر سال قبل
حالا بیست روز قبلش که دوباره رفتم واقعا خیلی خوش گذشت و عالی بود ولی ولی ولی بعد بیست روز حالا به دلایلی دوباره رفتیم اصلا نه مزه داد نه چسبید ،اینو از ته دل میگم رستوران رفتن هم بشه هر چند ماه یه بار خیلی خوبه ،اگه کسی نرسید یا بودجه ش کمک نکرد به دل نگیره من یه ماهه نرفتم به نظر من مزه ی رستوران خودشم الان که کیفیت آنچنانی هم ندارن بشه همون چند ماه ی بار ،با پول اون رستوران هر ماه میشه چندین وعده غذاهای خیلی خوشمزه درست کرد …
من خودم قبلا گوشت غذا رو خیلی میریختم ولی الان ب جای گوشت مثلا قیمه باشه لپه و سیب زمینی رو زیاد میگیرم البته که گوشت هم به اندازه میریزم نه که مثل قبل زیاد برای قرمه هم همین طور سبزی و لوبیا رو زیاد میریزم ،،،موقعی که سبزی خوردن میگیرم حتما میگم یه چند برگ اسفناج هم بزاره از همون یه کیلو سبزی خوردنی سبزی آش هم سوا میکنم و تو یه ظرفی یه کم نخود و لوبیا و عدس میریزم پخته شده البته بعد سبزی رو هم میشورم آبش رو میگیرم و میزارم بغل ظرف یه وعده آماده
برای خیارشور که خیلی خیلی اقتصادی و عالی میشه تو ظرف های سس که شیشه ای هستن چند تا دونه خیار به چند حبه سیر و یدونه فلفل،نصف لیوان سرکه و یه لیوان آب
عین کمپوت درست کردن میزارین تو آب سرد یه نیم ساعت بجوشه رنگ خیار به رنگ خیارشور تغییر کنه بعد بزارین تو همون ظرف که جوشیده خنک بشه یه روز هم بزارین بیرون بمونه رو کابینت دو روز هم یخچال
قشنگ آماده ی خوردن
امیدوارم به کارتون بیاد