2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من گاهی وقتا بیکارباشم حوصله داشته باشم میرمفقط دقت کن مسیر هایی که بهت میخوره ببین مقصد ...

سلام امروز عصر یه ساعت رفتم جاهای نزدیک و مسیرهای نزدیک رو انتخاب کردم دو تاش خانم بودن یکیشون یه پسر جوون بود 

آره اگر دو تا مرد بیشتر بودن اصلا سوار نمی کنم 

امیدوارم بیشتر زن باشن 😀

از این طلایی ها که نگین و آویز دارن عکس نگرفتمقبلا دیده بودم ولی چون گرون بود نخریدم الان چون در مسی ...

اینا قیمتش کمتره ۳۵۰ الکی پول نده 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام دخترا ما قراره بریم سفر از صبح بیدار شدم خونه رو تمیز و مرتب کردم تو یخچال خیار گوجه کاهو سبزی ...

موفق باشید😍چطوری اززیپادوام گرفتید؟

بایدپول بخوابونید؟میشه وام مبلغ بالاترهم گرفت؟

الهی ربی ومن لی غیرک💖
از این طلایی ها که نگین و آویز دارن عکس نگرفتمقبلا دیده بودم ولی چون گرون بود نخریدم الان چون در مسی ...

اینا ۱۵۸ ۱۴۸ تومن بیشتر نیست گرونتر نخری

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
من این سوال را چند بار پرسیدم و البته سوالات دیگه ولی فقط لایک شده. اگر متوجه شدی ب منم بگو واقعا نی ...

دوستان دیگه از سوالات تکراری خسته شدن.کسی سوالی داره حداقل ۳۰صفحه آخر تایپیک بخونه اگر جوابشو ندید بعد بپرسه جوابشو میگیره🌹

دو ۳ تا مغازه دیدم قیمتش بسته به مدلش ۲۵۰ تا ۳۰۰ بود دی جی هم الان دیدم زیر ۲۰۰ نیسولی بازم میگردم

من برعکس همه میگم برووو بخر حالش ببر. 

۳۵٠هزار نه میلیون که.... تا الان جوونی دلت اینو میخواد و اینکه اگه نخری هر وقت ببینیش چشمت دنبالشه. 

❌تو کار میکنی زحمت میکشی که چه بشه.... برو چیزهایی که دلت میخواد بخر و لذتش ببر. 😉❌

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
من برعکس همه میگم برووو بخر حالش ببر. ۳۵٠هزار نه میلیون که.... تا الان جوونی دلت اینو میخواد و اینکه ...

بله در راستای تغییر و ارج دادن به خودم میخوام بخرم

قبلا اگه متوجه میشدم قیمت بالا نمیخریدم الان بهتر شدم سعی میکنم به کیفیت نگاه کنم

2810