2777
2789
سلام خوبی معصومه جون اینارو من درست نکردم مدلای ژورنالیه مدلای خودم رو نفرستادم که تبلیغ نشه به نظرت ...

آهان ....والله مونده به سلایق ...منکه سلیقه ام بود عزیزم ♥️ اکه نیاز باشه حتما میگیرم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبح زود برو با قیمتای اونجا میتونی کلی خرید کنی گرمه اما یه لباس خنک بپوش یه شربت یا آب خنک بردار او ...

شما تهرانی ؟

از چه ساعتی هستن ؟

کدوم قسمت باید برم سمت لوازم ارایش ؟

والا برا شلوغی بازار اصلا یادم نیس اخرین بار کی رفتم ولی بدم نمیاد برم یه خرید کامل انجام بدم چون تو محل تنوع کم و به قول شما خیلی گرون تر

سلام شب همگی بخیر چیزایی ک‌از تاپیک یاد گرفتم😉۱_ویپاد نصب کنم ،کارتشون بگیرم و از وام های خرد شروع ...

سلام عزیزم ❤️ 

تصمیم خوبی گرفتی گلم 😉من خودم ماه پیش دوتا تابع ی کوچیک داشتم بردم ...دادم درست کردند 

آهان ....والله مونده به سلایق ...منکه سلیقه ام بود عزیزم ♥️ اکه نیاز باشه حتما میگیرم

معصومه جونم این زرده رو خودم درست کردم

البته اگه راهنمایی ات نبود درست نمیکردم درسته کلی هزینه ربان و وسایل شد اما انشالا همه اش رو تبدیل به طلا کنم

تلاش می‌کنم طلاش کنمممممم 

ساغول دوست خو بممممممم

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
شما تهرانی ؟از چه ساعتی هستن ؟کدوم قسمت باید برم سمت لوازم ارایش ؟والا برا شلوغی بازار اصلا یادم نیس ...

بیا دورهمی بهت بگم اینجا شلوغ نشهههه

عزيزانم راستي من هم بلو بانك هم ويپاد دارم ولي تاحالا ازشون استفاده نكردم كسي هست بهم راهنمايي كنه چطور ميشه باهاشون وام گرفت؟؟؟يا چه كارايي دارن🌹🌹

الهم صلي علي محمد و آل محمد💖 
سلام عزیزم ❤️ تصمیم خوبی گرفتی گلم 😉من خودم ماه پیش دوتا تابع ی کوچیک داشتم بردم ...دادم درست کردند

معصومه جون منم چندتا قابلمه دارم میگن درست نکنید سرطان زاست بهتره قابلمه نو بخرید نمیدونم چیکار کنم

ممنونم شما هم همینطور❤️زیپاد باید پول بذارید دو برابر میانگین حساب بهتون وام میده اما بیشتر از 10نمی ...

چه خوب ممنون که بیان کردید

اگر۵تومن بزارم چندماه طول میکشه ده تومن بده؟

وقسطش چقدرهست عزیزم

الهی ربی ومن لی غیرک💖
عزيزانم راستي من هم بلو بانك هم ويپاد دارم ولي تاحالا ازشون استفاده نكردم كسي هست بهم راهنمايي كنه چ ...

بلو زیاد جالب نیست 

اما ویپاد وام هم پلکانی داره 

یه وام‌هم داره ک ب ازای هر ۱۰۰ تومن یه سکه میده ،ک ۴۵۰۰ تا سکه ۱۰ تومن وتم میده و ...

ب نظرم ویپاد بهتر از بلو عه 

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
2810