2777
2789
عزیزم من خودم چهارم رو خیلی سال قبل فقط یک سال تدریس کردم ولی الان پرسیدم گفتن خانم عباس زاد کلیپ ها ...

مامان سبحان جان نازنین یک سوال داشتم خدمتتون بانک مهر امتیاز وامش تا سه سال ماندگار هستش میخواستم بدونم بانک رسالت هم به همین شکل هست؟یعنی اگر مبلغی بگذاریم و بعد برداریم امتیاز دریافت وام برای چند وقت برای ما باقی میمونه؟

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
آفرین بهت عزیزم 😘 ❤️ همین فرمون ادامه بده بهت واقعا افتخار میکنم 😍

امیدوارم بیام و از موفقیت  هام بگم 

ممنون که هستی یاشاااا 

باورت میشه به خودمم دارم میرسم نه اینکه کلی هزینه کنم مثلا یه آرایش حال دلممم بهتره

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اطلاع ندارم والا دوتا فرزند داریم و این طرح مسکن ملی که ثبت نام کردیم ربطی به فرزند اوری نداره خودم ...

ممنونم عزیزم خدا بچه های گلت رو حفظ کنه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
خیلی هم عالی معصومه جون چقد سیاستای زنونت قشنگن...منکه امروز به شوهرم گفتم طلاهامو فروختی و زمینی که ...

نه دیگه قربونت برم چرا همچین حرفی می زنی بهش 

بالاخره اونم دوست داره که پیشرفت کنین 👌

طلا رو هم عزیز دل جمع می‌کنیم واسه پیشرفت های بزرگ و کوچک 

یه چیزی بگم براتون شاید باورتون نشه 

من خودم وقتی طلامو میفروشم خوشحال میشم 😉

چون میدونم که پشت اون طلا فروختن یه پیشرفتی خوابیده😍

خودم دو دستی به زور  تقدیم میکنم به همسرم که عزیزم من انقدر تونستم جمع کنم بیا فلان جا سرمایه گزاری کنیم 

یه متر زمین بگیریم ...حتی تو قله ی قاف هم بشه بگیریم 

من خوشحال میشم میگم پیشرفت دیگه عزیزم ❤️ 

تو هم سعی کن یه طورایی از دل همسرت در بیاری 👌

هیچی ارزش دل شکستن طرف مقابلمون رو نداره 

همسرت شریک زندگیت ❤️عشق زندگی ات 

هیچ وقت نخواه که خوردش کنی عزیزم 👌 

اونم تلاش می‌کنه که پیشرفت کنین 

قدرررر بدون 

نفروخته که خدای ناکرده قمارر کنه عزیزم 

یا به این اون خرج کنه 👌

کاربران عزیز 🌸

لطفا برای ✅وقت و ✅انرژی و ✅چشم دیگران ارزش قائل باشید و

پست هایی که ارزش اقتصادی ندارن نذارید 🙏🏻

مثلا دوست عزیزی نوشته “خواهش میکنم” درحالیکه با لایک پست موردنظر میتونست منظورش رو برسونه و از جلو رفتن صفحات جلوگیری بشه

یا دوست عزیزی اگر راجب مسائل پیرامون مسکن و وام و … سوالی داره بره توی تاپیک های شخص مورد نظر ازش سوال بپرسه( چون معمولا این مباحث توی این تاپیک گفته شده) 

مثلا منظورم سوالیه که جوابش رو ۱۰ صفحه قبل میشه تو تاپیک پیدا کرد

و من بشخصه نظرم اینکه وقتی تاپیک میره توی «پربازدیدها» حتما قفل بشه. چون پست های نامربوط زیاد میشه و گاهی بحث بوجود میاد و صفحات الکی جلو میره و خوندن تاپیک سخت میشه!

بی حد و اندازه عاشق شوهرمم و بعد چندسال زندگی تازه قدرشو میدونم از خدا ممنونم که منو متوجه عشقِ شوهرم کرد❤️ خواهرشوهر و مادرشوهر عزیزم اگر منو اینجا پیدا کردید، یاد اذیت های خودتون بیفتید 😢
عزیزم داخل اینترنت خیلی تدریس های رایگان زیاد هست .برای پایه ششم به نظرم تدریس های خانم حیدری خوب هس ...

خيلي ممنونم عزيزم

تلگرام هم كانال دارن؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
سلام تدریس آنلاین هم دارید پسرم امسال میره ششم

بله. من تخصصم یادگیری آنلاین و الکترونیکی هست ، ولی هیچ ابراز نمیکنم متاسفانه  😅😅😅

من هم تو استاد سلام حساب کاربری ساختم و هم استادبانک .

هر کدوم که دوست داشتید هست . اونجا باید درخواست بدید و من خودشون لینک میکنند. 

البته مقداری از هزینه را خود سایت برمیداره.

اگه خواستید تو اپلیکیشن قرار هم میتونم به صورت مستقیم ، بدون این سایت ها بگذارم 🌱🌱🌱.

یه نکته بگم که پیامم خالی از نکته اقتصادی نباشه ، یه موسسه برای معلم هاشون ، به من گفتند که کارگاه بذارم ، معلم های غیرانتفاعی بودند ، منم گفتم باشه 😎

خیلی هم استرس داشتند چند بار پوستر را با من هماهنگ کردند و جلسه حضوری و آنلاین با گوگل میت گذاشتند و ...

بهم گفتند چند نفر باشه گفتم چون کارگاه بیشتر از ۱۵ نفر نباشه و ..

خوب جمعیت زیاد بود و چند گروه شون کردند 🌍 

جلسه ۴ ساعته به پایان رسید ...

و چقدر همه دوست داشتند و دو سه نفر گفتند میشع اگه دوباره کارگاه گذاشتید ما را هم بگید و ...✅✅

نکته اقتصادی اش اینجاست‌ . یکی گفت کلاس خصوصی هم میذارید و من به لکنت افتادم و گفتم آره ، نمیدانم و... 😢 هیچ وقت با این موقعیت مواجه نشده بودم و این خانم گفت ببخشید کانال و پیجتون را میشه بدید؟؟؟😎😎

و من گفتم ندارم😣

دختره گفت باورم نمیشه من گفتم حتما کانال دارید و فیلم های آموزشی را میذارید و می‌فروشید و ... 

و من واقعا خجالت کشیدم 😶😶 از خودم ، که چرا هیچ وقت همت نکردم که فیلم ها را بذارم، این همه فیلم آموزشی و..‌.

می‌تونستم منبع در آمد خوبی داشته باشم 😡😡😡

چقدر امکان وجود داشت و من نمیدونستم 🤬 و البته همت نکردم .

شاید به خاطر اعتماد به نفس پایین 

شاید تنبلی 

نمی‌دونم ..‌‌

دوستان خواهشاً شما هم دنبال موقعیت های جدید کسب پول باشید 

اینجوری باعث خیر رساندن به بقیه هم می شوید 🥰

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
خواهش میکنم عزیزم ❤️ خیلی برات خوشحالم که به خودت هم ارزش قایل شدی 👌بذار مرد زندگیت برات خرج کنه 👌 ...

سلام معصوصه جون ...اره واقعاازوقتی بااین تاپیک وتاپیک سیاست هااشناشدم خیلی باسیاست خداروشکرزندگیموتغییردادم...الان میفهمم توزندگی هم مسافرت لازمه هم لباس هم خوراک خوب هم طلاوهم به خودمون رسیدن والبته هم کمک به دیگران کردن...من قبل این تاپیک فکرمیکردم بایدبرای رسیدن به هدف ازهمه چی زدامااینجایادگرفتم بایدازمسیرم لذت برد...ازتون ممنونم😇😇😇😇 

ممنون عزیزم 😍❤️ اره حتما میگم راستش مدت ها بود که تصمیم داشتم که خونه الان و عوض کنم ولی میدونستم ک ...

عزيزم شغل شما دولتيه؟؟

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
عزیز دلم مال چند ماه قبل بود اون چالش 👌هر کسی دوست داشت اجراش می‌کنه اول یه کاغذ و خودکار بیار ...ب ...

سخته ولی میشه

سختش اینجاس ک روزانه باید خرج کنی ینی تقریبا هرروز باید وسایل بخری خب

یباره ام بخری خب روزای بعدم لامصب یهویی میبینی یچیزی میخای یهو ب خودت میای میبینی از ۷ روز بعدش قرض کردی

خرج مهمونی رو چطور میبندین؟

مصلن من مهمون بیاد حداقل ۳ وعده خونمونن.

خب میوه و عصرونه و صبحانه و غذا کلی میشه

چطوری برنامه بریزم چیا درست کنم ک بصرفه باشه

عزیزم اولیای ما توقع خیلی خیلی بالایی دارن و منی که سابقه تدریسم کمهدوس دارم همه پایه هارو بتونم تدر ...

میتونی به افراد نیازمند ، رایگان تدریس کنی هم ثواب داره هم خودت کلی تجربه کسب می‌کنی . من تابستان رایگان به یک بچه بی سرپرست ریاضی درس دادم . فهمیدم اوتیسم داره ، یکمی از اوتیسم میدونستم و بعد کتاب دوم نیاز های ویژه را بررسی کردم و خودم کلی تجربه ناب پیدا کردم و یه سودی هم به این بچه رسید.

ولی یه چیزی ششم زحمتش زیاده ، خرداد هم تا وسط ماه درگیری و ... منم بعد سفید شدن موهایم در ششم دارم فرار میکنم ، بچه ها امتحان نهایی دارند برای تیزهوشان میخوان اماده بشن، ریاضی ششم سخت تره اما یک جلسه هم کمتر پنجم و...

در کل زحمت معلم بیشتر هست ولی برای تجربه خوبه. 

جمله ی در گوشی اصلا اصلا نترس ، بپر تو دریا 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
خیلی خیلی مبارکااااا خیلی هاااا بیشترش بخری. خودم هم مجردی با پول تو جیبی هام یه دستبند سکه ای و گوش ...

قربون شما عزیز دلم❤️ 

بیشترش سهم خود شما و بچه‌های تاپیک 

کارتیر که عالیه عاشقشم.مبارکتون باشه.😍 

برای اینکه پستم نکته اقتصادی داشته باشه: 

چند وقت پیش رفتم برای زیر مانتو تاپ مشکی ساده بخرم.

از دست فروش کنار خیابون قیمت پرسیدم گفت ۷۵ تومن

دوتا کوچه بالاتر رفتم.داخل کوچه یه مغازه بود لباس راحتی می‌فروخت.رفتم داخل دیدم دقیقا همون مارک و سایز رو ۵۵ تومن گف.خریدم اومدم بیرون.

پنج دیقه بیشتر راه نبود ولی ۲۰ تومن پول سیو شد.

همون ۲۰ تومن خرج یه هفته پول بی‌آرتی به دانشگاه شد هربار سه تومن🌱 

پول‌های خرد رو دست کم نگیریم😁

2810