2777
2789

الانم من یه هفتس به همسرم میگم خونه رو بفروش آپارتمان بخریم میتونیم یه ۸۰متری بخریم،،،،اما قبول نمیکنه میگه بشین صدات در نیاد تا ویلایی بزرگتر بخریم،😐

منم تو زندگیم زیاد اشتباه کردم اول اینکه اصلا به طلا اعتقاد نداشتیم،،،،بعد اینکه من بعد ۹سال به همسرم واسه شغلش اعتماد کردم و دست و بالش و بستم ،😔

همسر من ۲۱سالش بود سالش بود ازدواج کردیم به نظرم کلش باد داشته و خیلی نمیتونست مدیریت کنه الان دیگه مردی شده قربونش برم،😁 باز میگم اونموقع خیلی بلد نبود خوب شد اعتماد نکردم اینجور ارووم میشم،،،،

قبلا قسط قرض،خرج همه چیز پای من بود،،،الان ۶ماه همه چیز گردن خودشه اصلا ازش خرجی نمیگیرم اصلا به هیچ کار ندارم ،،،یهو میگه پاشو بریم مسافرت میگم چشم،😍میگه وضعیت قرمز رعایت کنید میگم چشم،،،،حس خوبی دارم خیلی ده سال اذیت شدم الان احساس میکنم ملکه شدم ،🤣

پول میزاره خونه رو یخچال میگه هر چی خواستین از این بردار بخر ،کارتش خونس اما اون بدهی و قسط و،،،،به اون دست نمیزنم اما حساب پولاش و نداره مثلا امروز ۳۰۰برداشتم میوه خریدم ،،،میبینی بعضی اوقات هیچ پولیم نیست،،،مرغ و،،،،تموم بشه میگم تموم شده میگه پاشو بریم فروشگاه ،،،،خریدم بیشتر خودش انجام میده مگه مثل امروز خودش سرش شلوغ باشه من بخرم،،،،اما دیشب بهش گفتم مثل بچه ها به منم پول بده گفت تو هرچی خواستی از رو یخچال بردار گفتم نه بدم میاد خودت بده،،،،راستش میدونم انشالله خونه بخریم ممکن منم باز درگیر مدیریت بشم دلم میخاد تا اونموقع حسابی استراحت کنم تا شوهرمم یاد بگیره 

چرا دقتی حقوقت میاد فروی ب ی جیزی تبدیلش نمیکنی. مثلا ی سکه. یا بریزی به حساب مس انداز ک نتونی دست ب ...

اخه میدونی من حقوق ثابت ندارم

مغازه دارم میبینی امروز تو کارتم پوله فرداش باید بدم جنس بگیرم

همینجوری حساب کتاب نداره خرج اینور اونور میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترااونایی که از اعتبار اسنپ که طلا خریدین ارزش داره بخرم یا نه؟

من دیشب خریدم از سایت طلاسی با اعتبار اسنپ امروز سودش اومد روش خیلی کمه ولی برای پس انداز طلا بدون اینکه بری طلا فروشی و پولا هرز نره خوبه

میشه در مورد ویپاد یکم بگین چجوریه کجا باید ثبت نام کنیم

سلام عزیزم وقتتون بخیر💗

هر بانکی الان یه اپلیکشن داره ویپاد اپلیکیشن بانک پاسارگاد هست❤

ویپاد رو از بازار یا مایکت دانلود کنید و مرحله به مرحله با وارد کردن اطلاعاتی که از خودتون میخواد نصبش کنید💗

خیلی راحت و نصبش کاملا رایگان کارت بانکیشم رایگان میاد درب منزل💗

ویپاد وامهای بسیار خوبی داره اکثر خانمهای تاپیک این برنامه رو دارن❤

تو یه مرحله از نصب ویپاد کد م ع رف ازتون میخواد اگه تمایل داشتید ممنون میشم کد م ع رف بنده رو بزنید همش با حروف بزرگ

کد م ع رف:SP8X3Q

عزیز پسر منم ۲ سال و ۱۱ ماهشه واضح حرف نمیزنه همه کلمات رو میگه اما میخوره مثلا بخورم رو میگه بورم ی ...

تجربه من میگه پسرها دیر تر حرف میزنن و تا ۴سالگی فرصت هستش ولی هرچی زودتر ببری به نفع خودت و بچته چون به مرور زمان عصبی میشه چون بقیه خرفاشو نمیفهمن.اصلا هم نترس گفتم یه مرکز خوب و خلوت پیدا کن مراکزی که بچه های سالم یا آدم بزرگ ها رو میبرن مراکز دولتی اصلا نرو چون شلوغ و پراز بچه های مریض روان آدم بهم میریزه.چندجا بچرخ خوبشو پیداکن من اولا هفته ای یک بار میبردم که حدود ۴۰دقیقه بود بعدش کم کم بهتر شد هفته در میون میبردم الان تقریبا قطع کردم دیگه نمیبرمش .اگر میتونید تو خونه فارسی حرف بزنید فعلا و خیلی باهاش کار کنید کلمات اشتباهشو تصحیح کنید حتما تذکر بدین بهش ولی گیر ندین.ویزیتش هم آخرین بار من ۴۰۰تومن دادم ماه پیش بود.میتونی مهد کودک و باشگاه هم ببری بچه هاتون بنظرم بهتر از پرستار تو خونه ست هزینه اشن کمتره 🧡 

عزیزم خداروشکر ان شاالله روزی برسه منم بچه ام حرف بزنهپسر شما شرایطش چطور بود توی سه سالگی پسر من کل ...

عزیزم پسر من سالم هستش فقط تکلمش ناقص بود❤️ انشاالله فرزند شما هم سخن میگه پشتکارتو از دست نده🌹

عزیزم پسر من سالم هستش فقط تکلمش ناقص بود❤️ انشاالله فرزند شما هم سخن میگه پشتکارتو از دست نده🌹

خداروهزارمرتبه شکر

ان شأالله با دعای شما  

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
تجربه من میگه پسرها دیر تر حرف میزنن و تا ۴سالگی فرصت هستش ولی هرچی زودتر ببری به نفع خودت و بچته چو ...

مهد میبرم اما کلا درونگراست و کم حرفه و اینکه اونجوری نیس که کلا نفهمیم چی میگه کامل میفهمم ولی مشکلم خوردن کلماته و اینکه چهارتا حرف س ش ر خ رو تلفظ نمیکنه مثلا میگه ماما من بوگ شدم دیگه نمیدونم چرا بزرگ رو اونجوری میگه والان ۱۰ روزه هی تلفظ صحیح کلمات رو خودم تکرار میکنم واسش

بزرگترین ظلمو سایپا و ایران خودرو ب ما کردن و دارن میکنن... ما اسفند ۴۰۱ ماشین پارس ثبت نام کردیم. ب ...

وای ایران خودرو خیلی اذیت میکنه من قبلا هم شنیدم ازین جریانات سر تارا و ۲۰۷داشتن 

من دیشب خریدم از سایت طلاسی با اعتبار اسنپ امروز سودش اومد روش خیلی کمه ولی برای پس انداز طلا بدون ا ...

عزیزم طلاسی که جزو فروشگاههای اسنپ نیست چطور خریدید متوجه نشدم

خودم ششم ولی همه پایه ها را میتونم .خانم پشتیبان گفت، ۸۰ تومان بدی، پروفایلت توی سرچ بالا میاد. گفت ...

عزیزم اولیای ما توقع خیلی خیلی بالایی دارن 

و منی که سابقه تدریسم کمه

دوس دارم همه پایه هارو بتونم تدریس کنم مخصوصا پایه ی ششم

مامان سبحان جان هم گفتن پایه ششم تدریس میکنن

بنظرتون من از کجا اموزش ببینم؟؟؟

میخواستم دوره های خانم حاتمی رو شرکت کنم هزینش خیلی بالا بود

بنظرتون چ کانالی خوبه گام به گام اموزش بده تلگرام باشه که فیلمارو همیشه داشته باشم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
باشه عزیزم شما دومین نفر هستین گفتین بهم اره منم تا یچیزی شد زرتی طلا فروختم بقول مامان اما خب هروقت ...

یه وام بگیر مثلا اندازه نصف حقوقت قسطش باشه ماشین یا طلا بگیر یا یکاری کن نتونی خرجش کنی بعد دیگه بقیه شو دادی هم عیبی نداره خیالت راحت حداقل نصفش پس اندازمیشه❤️

هنوز ندادن. هنوز اصلا خبری نیست فقط پیام میدن این ماشین هارو میتونین جای ماشیت خودتون بگیرین

بما هم همینطور ای وای از دستشون

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
خودم ششم ولی همه پایه ها را میتونم .خانم پشتیبان گفت، ۸۰ تومان بدی، پروفایلت توی سرچ بالا میاد. گفت ...

عزیزم اولیای ما توقع خیلی خیلی بالایی دارن 

و منی که سابقه تدریسم کمه

دوس دارم همه پایه هارو بتونم تدریس کنم مخصوصا پایه ی ششم

مامان سبحان جان هم گفتن پایه ششم تدریس میکنن

بنظرتون من از کجا اموزش ببینم؟؟؟

میخواستم دوره های خانم حاتمی رو شرکت کنم هزینش خیلی بالا بود

بنظرتون چ کانالی خوبه گام به گام اموزش بده تلگرام باشه که فیلمارو همیشه داشته باشم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
2810