2777
2789
عزیزم شرایطش که عالیه،من اگه تو شرایط شما بودم وامو میگرفتم و یه نکته مهم،،مینشستم یه لیست از احتیاج ...

خخخ مرسی از راهنماییت

آره خودمم خیلی دوست دارم بگیرم. ولی ب این فک کردم ک یمقداری از پول رو بزنم تو ی کاری. مصلن لوازم خونگی از تهران یا مرز بیارم بفروشم تو آشناها. حداقل در کنار سختی قسط دادن ی چیزی ام بتونم دربیارم. بقیشو طلا بخرم

تو این چند ماه میشه گفت تقریبا هیچ مراسمی دعوت نیستیم و خرج آنچنانی نداریم

واسه ماشین ک حتما پول برمیدارم دیگه خرجی نداشته باشه

@مامان_سبحان۷

عزیزم من فروردین وام فوری از مهر گرفتم ده تومن الان نگاه کردم ک از اردیبهشت تا تیر معدلم هفت و خورده ای میتونم دوباره وام فوری بگیرم در حالی ک هنوز اقساط قبلی تموم نشده؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همسرم یه بار نمیگه که چرا با بیست ملیون می‌بندی چه خبر ❤️ولی برای چیزای دیگه مسلما دیگه نخوام رسید . ...

میشه یکم بیشتر در مورد چالش ۵۷ تمنی و فوت و فناش توضیح بدی؟؟؟؟

من گوشت و مرغ و شوینده و روب و روغن و برنج رو جداگانه میخرم

یعنی این روزی ۵۷ واسه سیب زمینی و پیاز و نون و میوه و نوشیدنیه 

ولی واقعا کم میاد😗🫠

اقااا ی چیزی 

تو تاپیکت میپرسمممم  چون من شناسایی شدم میترسم تاپیک بزنم

نگا من رلم واسه تولدم هیچیییی نخریدددد بعد اینقد من گفتم زدم توسرش گفت بخدا پول ندارم درک کن واست جبران میکنم

امشب تولد مامانشه بش میگم چی میخری واسه مامانت

میگ هیچی پول میدم

پولم بخاد بده کم کم ۱ تومن میده

خیلی اعصابم خورد شد تازه الان مثلا داره جمع میکنه بیاد خاستگاری

من خیلییی ناراحت شدم بعد بخاطر اینکه عاف میشد قهر کردم

شما بودین ناراحت نمیشدین؟

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
با امتیاز اسنپ کلاب ۶ صوت بهم هدیه داد چون تو اسنپ کلاب امتیاز بالا بود بعد رفتم سایت طلاسی ی ۵۰ هزا ...

از کجای طلاسی میشه پارسیان خرید؟

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
همسرم یه بار نمیگه که چرا با بیست ملیون می‌بندی چه خبر ❤️ولی برای چیزای دیگه مسلما دیگه نخوام رسید . ...

خداخیرت بده معصومه جون این چند روز خیلی پست انرژی منفی بود واقعا حرفهای درست و بجایی زدی آنقدر اطرافم دیدم ک  خوب خوردن خوب پوشیدن چ ریخت وپاشهایی ک نکردن دور از جون موقعی ک آقا فوت کردن پول کفن و دفن نداشتن اگر اقوام کمک نمیکردن 

دوستان اینو حداقل راهنمایی کنید؟الان اون کسری وجه که میگه چیه؟

فک کنم یا کل پولت هست 

یا پولی ک بعد از خرید کردن ،برات میمونه

ایران خانوم قشنگمون با همه قومیتا و مذاهبشه که رنگی و قشنگه🪷🌺❤️‍🔥پس تویی که کامنت یا تاپیک ضدقومیتی و ضدمذهبی میذاری خیلی خطرناکی ،باید به بدترین شکل باهات برخورد بشه،چون نه تنها شعور نداری بلکه یه کتاب تاریخ هم دستت نگرفتی که بدونی گوشه به گوشه ایران چه تاریخ و ابهتی داره ،پس اگه با خاک یکسانت کردم لایقته🤢
فک کنم یا کل پولت هست یا پولی ک بعد از خرید کردن ،برات میمونه

نمیدونم‌ من بلد نیستم کار کنم باهش متاسفانه،دفعه اولمه 

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
ممنون عزیزم 🥰🥰🥰نازی جون قیمه ها با ماستا قاطی شد حسابی 🥰😁نه عزیزم ببخشید شاید من بد توضیح دادم ...

مرسی که توضیح دادی🤣🤣🤣

اون جا که گفتی خونه سه خواب قاطی کردم..... کار خوب و بسیار به جایی کردی چون همین خونه جدیده شک نکن خیلی کمک حالتون میشه و خیلی زود اون خونه سه خواب مورد نظر در اون جای باکلاس مشهد میخری 

منتظر اون خبر خوبه هستیم💪🏻😉

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
خداخیرت بده معصومه جون این چند روز خیلی پست انرژی منفی بود واقعا حرفهای درست و بجایی زدی آنقدر اطراف ...

قربونت برم عزیزم ♥️ انشالله دوباره به روال برمیگردیم 

و دوباره از بچه ها گزارش کار میبینیم 😉♥️

سلام خوبی معصومه جون انشالا خدا بهترین ها رو بهت بدهمعصومه جون دیدم با غر زدن و فکر و خیال نمیشه تو ...

اگر خواستی فرش عوض کنی من یه شماره دارم مال اسلامشهر قیمت خوب برمیداره همسایه ما یه جفت فرش فروخت ۱۵بهش ۷تومن گذاشت روش رفت از در کارخونه یه جفت نو خرید ❤️

سلام به خانومای پولدار خوشگل😍 میخوام از ماجرای طلا خریدنم بنویسم براتون انگیزه بشه❤️ من دانشجوام و ...

خیلی خیلی مبارکااااا خیلی هاااا 

بیشترش بخری. 

خودم هم مجردی با پول تو جیبی هام یه دستبند سکه ای و گوشواره خریدم خدایی هنوز کع یادم میفته میگم نازی افرین به تو و اون دستبند دیگه دلمو زده بود و گوشواره هم شکسته بود دادم ست کارتیر 👌🏻😉

ولی متاهل که شدم دیگه پولی برا طلا باقی نمیمونه 😅😅

پس تا مجردی بخر که برد میکنی. 💪🏻

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
2810