سلام به خانومای پولدار خوشگل😍
میخوام از ماجرای طلا خریدنم بنویسم براتون انگیزه بشه❤️
من دانشجوام و فعلا سرکار نمیرم و بابا ماهیانه بهم میده در حد خرج روزمره.
قبلا یه سال سرکار پاره وقت میرفتم با نصف حقوقم طلای آشکار خریدم نصفش هم مخفی پول نقد پس انداز میکردم برای کاری.چون ۶ماهه بهش نیاز داشتم طلا نخریدم...
خلاصه اون کار انجام نشد پولش موند.رو هم رفته ۲۵ تومن پول سیو شد.اواسط خرداد رفتم طلا فروشی که همیشه ازش خرید داشتم.همیشه با سود پنج درصد بهم میفروخت.
پشت ویترین سه تا النگو بود چشممو گرفت.دوتاشو گفتم وزن کرد به وزن۶/۹۱۰ با گرمی ۳۳۷۸۰۰۰.
گفتم آقای فلانی مشتری قدیمیتونم کمتر حساب کنید اگه امکانش هست گف با سه درصد بزنم راضی میشی گفتم بله😁
شد ۲۴/۰۵۰/۰۰۰ گف ۲۴ تومن بده
دلم پیش اون یکی النگو مونده بود ولی پول نداشتم
گفتم میشه یه ماهه نگه دارید برام، گف یه ماه خیلی زیاده نهایتا ۲۰ روزه.تشکر کردم و خوشحال برگشتم.
با یه میلیون باقیمانده هم لباس خریدم ک نیاز داشتم.
تو خونه ی زنجیر داشتم ب وزن ۱/۵ گرم پاره شده بود اونو گفتم تعویض میکنم.میدونم تعویض ضرره ولی دلم پیش النگو مونده بود.
بقیهش هم از وام دانشجویی ۷ میلیونی که قرار بود دو ماهه واریز کنند.گفتم اگه نشد هم قرض میگیرم وقتی واریز کردن قرضمو میدم.
خلاصه گذشت تا رسید ب آخرین روز فرصت خرید طلا.
صبح بیدار شدم دیدم هنوز وام رو نریختن گفتم خدایا دوس ندارم قرض بگیرم.خودت یه راهی نشونم بده بتونم النگو رو بخرم.
رفتم دست و صورتمو شستم. برگشتم دیدم پیامک واریز وام اومد
ینی تا چند دیقه دهنم باز مونده بود😍😍😍
گفتم خدایا تو چقدر بزرگی چقدر بخشندهای.دمت گرم که نذاشتی ب بندهت رو بزنم❤️
زود لباس پوشیدم رفتم طلافروشی.۱/۵ گرم زنجیر رو با قیمت گرمی۳۵۰۰.میشد ۵۲۵۰۰۰۰ گف رند میکنم ازت ۵۳۰۰۰۰۰ میخرم.
بخاطر پاره بودنش ذره ای کم نکرد.به قیمت تابلو برداشت ک هیچ حتی روش هم گذاشت.خدایی مرد منصفیه😍
وزن اون النگو هم ۳/۷۶۰ با سه درصد۱۳۵۵۰
۵۳۰۰ زنجیر ،۷ تومن پول وام.موند ۱۲۵۰
یه میلیون پول نقد از عیدیهام گذاشته بودم کنار برای مبادا
یه میلیون اونو دادم.۲۵۰ هم از پول توجیبیم دادم.
خلاصه با تلاش فراوان صاحب سه تا النگو شدم.من قبلا از طلا خیلی بدم میومد ولی الان عاشقشم.فقط هم ب خاطر این تاپیک و انرژیش هس.😍❤️