2777
2789
منم اصلا از طلا خوشم نمیاد خیلی بهش فکر کردم چرا این حس و دارم دیدم دقیقا ریشش همینه هر وقت طلا داشت ...

واااااو

چه ریشه یابی دقیقی

الان خودت به خودت طلا بده و منتظر هیچ کس نباش.

به قول فروغ از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را

با هر صرفه جویی 50 سوت طلا بخر. مهم نیست بعد دو ماه بشه یک دستبند 10 گرمی یا یک انگشتر 1.5 گرمی

مهم اون حس لذت و ارضا روحی هست که خودت و فقط خودت به دستش آوردی

به خودت اجازه بده زحمت هات نتیجه داشته باشه. بعدم به هیچ کس نگو. بشه طلای مخفی. 

نهایتش اینه که استفاده نمیکنی. اما هفته ای یکبار بردار نگاهش کن و کیفش رو ببر

ما دنبال روزی هستیم که زندگی روی خوشش رو بهمون نشون بده. غافل از اینکه زندگی همین روزهای در گذر هست و اون روی خوش که در ذهن ماست هیچ وقت نمیرسه. پس بهتره همین امروز رو به خوشی و شادی سپری کنیم

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه یکم بیشتر در مورد چالش ۵۷ تمنی و فوت و فناش توضیح بدی؟؟؟؟من گوشت و مرغ و شوینده و روب و روغن و ...

عزیز دلم مال چند ماه قبل بود اون چالش 👌

هر کسی دوست داشت اجراش می‌کنه 

اول یه کاغذ و خودکار بیار ...بعد غذاهایی که در طول ماه میذاری بنویس 

سعی کن یه لیست باشه که همه ی غذاها تو لیستت باشه 

بعد بیا از رو اون لیست ..ببین کدوم غذا ها وسیله هاش رو تو خونه داری 👌

مثلا شنبه زرشک پلو ....برنج رو داری مرغ رو که میگی دارم 

میمونه کنارش که باهاش چی بخورین ؟

ما برای کنار زرشک پلو ....خیار ماست میخوریم 👌

حالا ماست رو خودم می‌بندم اکثرا ....یه دونه خیار می‌مونه که مثلا یه کیلو خیار میگیرم 👌

باز فرداش روز یکشنبه ماکارونی نوشتی ...ببین چیارو داری تو خونه ؟

سعی کن طبق داشته های تو خونه ات لیستت رو ببندی 

که قشنگ همه وسیله هات از خونه ات استفاده بشه که دوباره هزینه نکنی عزیزم ❤️ 

اینطوری عزیزم ♥️ حداقل پنجاه درصد مایحتاج رو باید داشته باشی که بتونی این چالش رو اجرا کنی 

من برای روزایی اجرا میکنم که ..همه چی تو خونه باشه من فقط صیفی جات لازمم بشه 

برای صیفی جات و میوه و نان می تونی اجراش کنی عزیزم 👌 

مثلا میوه الان داری ...سه روز از اون پول بذاری کنار میتونی میوه ی یکی دو روزت رو دوباره شارژ کنی 👌

فقط باید مدیریت داشته باشی عزیزم و بگردی از جاهای ارزون قیمت مثل تره بار ها هفته بازارها خرید کنی 👌

الان سیب زمینی  اینجا کیلویی ۳۰هزار تومن 👌

ولی من دیروز از طرف باشگاه همون سیب زمینی رو ۱۲تومن گرفتم 👌

جنس همون جنس فقط منطقه بالانشین و پایین نشین فرق داره 

عزیزم به جای یک کیلو سیب زمینی از اینور 

از منطقه ی پایین گرفتم دو کیلو شد ۲۴👌

شش تومن هم صبح دادم به بیست عدد نان شد نون چند روزم 

اینطوری عزیزم فقط باید حوصله به خرج بدی ❤️

وعلا بپری از سر کوچه پول نیم کیلو گیلاس هم نمیشه ۵۷تومن 

اینجا گیلاس حالا ارزونتر شده ...شده کیلویی ۱۵۰هزار تومن 

ولی من از اینجا به هیچ وج نمی‌گیرم از منطقه ی پایین همون گیلاس رو با کیلویی ۶۰هزار تومن میگیرم ...

سلام مبارک این مدل خیلی درخشش عجیبی داره منم دوتاشو خریدم ۱۰ گرم ایشالا بیشترش کنیم

سلام، ممنون عزیزم. منم این دفعه خودم رو به چالش کشوندم، ۱۴ داشتم نمیخواستم الکی خرج بشه، ۵ هم از یه عزیزی که لازم نداشت قرض گرفتم که یه ماه دیگه برگردونم.

عزیزم شما سه تا وام فوری همزمان گرفتین؟ یا وام امتیازی و با مدرک؟

بدون شک باید امتیازی باشه. 

فوری اینطوری نمیشه گرفت ولی امتیازی فک کنم هر دو ماه یا چهارماه میشه گفت. 

یعنی دو ماه یا چهارماه که از اون قسط اول گذشت دومی 

از دومی دو یا چهار ماه گذشت سومی اینطوری. 

مدرک هم سفته الکترونیک بدون اذیت و رفتن به بانک انجام بده. 

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
سلام خوبی معصومه جون انشالا خدا بهترین ها رو بهت بدهمعصومه جون دیدم با غر زدن و فکر و خیال نمیشه تو ...

سلام عزیز دل ❤️همچنین فدات شم 

خب پس بالاخره 

یا راهی خواهم یافت 😍 یا راهی خواهم ساخت 😍 

خوشحالم که راهت رو یافتی 😉👌

باریکلا بهت عزیزم ❤️ الان به حرفم می‌رسی 👌 

به سلامتی انشالله.

خب اگه فرشت تازه است تبدیل کن به طلا 👌

اطلاع ندارم والا دوتا فرزند داریم و این طرح مسکن ملی که ثبت نام کردیم ربطی به فرزند اوری نداره خودم ...

اتفاقا من رفتم راه و شهرسازی یه عالمه آدم اومده لودن زمین بگیرن همه هم نی نی های کوچولو بدست بودن❤️

سلام خانم های گل۹ گرم و ۹۵۰ طلای مستعمل خریدمگرمی ۳۳۴۰ شد ۳۵.۲۰۰میشه حساب کنین چند درصد حساب کرده؟

۶ درصد عزیزم مبارک باشه

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان
سلام عزیز دل ❤️همچنین فدات شم خب پس بالاخره یا راهی خواهم یافت 😍 یا راهی خواهم ساخت 😍 خوشحالم که ر ...

رآه رو ساختممممم تصمیمم اینه اونقدر درست کنم تا بتونم بالاخره یه تکونی بدم به خودممممم 

مگرنه تا ابد بشینم بزنم تو سرم هیچی درست نمیشهههههه که نمیشهههه حالم بدتر میشه که بهتر نمیشههههه

تاپیک خلاصه رو روزی،۱ بار میخونممممم 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
سلام دوستان ...عزاداری هاتون قبول باشه.‌.یه گزارش بدم ازتیرماه که به برکت سیدالشهداخیلی ماه کم خرجی ...

خواهش میکنم عزیزم ❤️ 

خیلی برات خوشحالم که به خودت هم ارزش قایل شدی 👌

بذار مرد زندگیت برات خرج کنه 👌 که بهترین کار ممکن رو می‌کنی 

باریکلا بهت آروم آروم با سیاست پیش برو ❤️😘

رآه رو ساختممممم تصمیمم اینه اونقدر درست کنم تا بتونم بالاخره یه تکونی بدم به خودممممم مگرنه تا ابد ...

آفرین بهت عزیزم 😘 ❤️ همین فرمون ادامه بده 

بهت واقعا افتخار میکنم 😍 

بدون شک باید امتیازی باشه. فوری اینطوری نمیشه گرفت ولی امتیازی فک کنم هر دو ماه یا چهارماه میشه گفت. ...

درسته 

اخه دوستمون برای وام فوری پرسیده بودن ایشون گفتن سه تا گرفتن خواستم مطمئن بشم

عزیزم اولیای ما توقع خیلی خیلی بالایی دارن و منی که سابقه تدریسم کمهدوس دارم همه پایه هارو بتونم تدر ...

سلام من خودم ، چون دیپلمم ریاضی بود و خیلی دوست داشتم ، سختم نبود و پریدم تو دریا و خوب کم کم شناگر ماهری شدم . تعریف از خود نباشه یه جورایی برند مدرسه شدم . اون دفعه خواهر یکی از کلاس پنجمی ها ، خواهر ازدواج کرده بود گفت من از خدا می‌خوام سال دیگه هم اینجا باشید .

و بنده کلی ذوق کردم 🥰🥰 البته حرص هاش به جای خود .

من این خانم حاتمی را نمی‌شناسم.

چنتا کار، راهنمای معلم 

فیلم های آموزشی پرش. 

کتاب ریاضی تیزهوشان 

فیلم های تدریس معلم های خوب ششم که این به لطف کرونا موجود هست.

حقیقتا خودم اومدم فیلم های تدریس ریاضی خودم را تو یه کانال تو روبیکا گذاشتم ولی بعد دیگه نذاشتم 😑 

لبخند بزن که دنیا به لبخند تو زیبا تره 🌺🥰
2810