سلام به همه خانم های کوشا و پر تلاش
آخر تیرماه رسید و برآیند این ماه و میخام بنویسم :
🥶تیر ماه با یه مریضی سخت اول دخترم و بعد خودم شروع شد
تو اوج گرما دختر عزیزم تو تب میسوخت و هیج جوره تبش پایین نمیومد که رفتیم دکتر و گفت ویروسی هست و بعد اونم خودم سه چهار روز بیمار شدم که با چند تا سرم و دارو کم کم بهتر شدیم
آدم وقتی مریضه قدر سلامتی رو میدونه و خدا رو شکر که پول هست و در خدمت ما هست حدودا ۳تومن هزینه شد
🥶 بعد بیماری بهتر که شدیم چکاپ چشم پزشکی با دستگاه رفتیم خودم و دخترم و پسرم که خودم و دخترم خوب بودیم ولی پسرم استیگمات بود و نیاز به عینک داشت برای اینکه نتیجه رو مطمئن باشم درسته یک جای دیگه هم رفتیم و در نهایت یک فرم خوشگل با جنس درجه یک ژاپن سفارش دادم اونم شد ۳ تومن
لطفا لطفا چکاپ ها رو جدی بگیرید پسر من هیج علائمی نداشت من تو چکاپ متوجه شدم
🥶و ضد حال بعدی دزدیدن گوشی همسرم بود که خود گوشی و کل شماره هاش رفت که هم بار روانی داشت هم مالی
همه این اتفاق ها تو ده روز اول تیر برامون افتاد که بالاخره خون کردیم و انگار کمی اوضاع آروم شد
✳️✳️ ولی از دستاورد ها که بخام بگم
۱- پسرمو کلاس شنا ثبت نام کردیم خصوصی (۳/۷۰۰)نوشتم خیلی راضی ام هم شنا میره هم تو هوای گرم تفریح هست
۲- خودمم کلاس فیتنس ثبت نام کردم و الان جلسه هفتم هست که میرم واقعا عالیه به نظر من ورزش تنها تایمی هست که صد در صد هدر نرفته
۳- سه ماه خرد خرد جمع کردم از طلاسی بگیر تا ویپاد همه روی هم تبدیل به یک سکه تمام مخفی کردم تلاش فصل بهار
۴- روکش دندانم که ۴ ماه پیش ایمپلنت کرده بودم آماده شده و نصف هزینه اونو پرداخت کردم مابقی رو هم بعد از اتمام کار باید واریز کنم
۵- همسرم که گوشی اش رو دزدین چند روز از دوستش گوشی قرض گرفت و در نهایت رفتیم براش یه گوشی عالی خریدیم ،اولترا اس ۲۴
آخرین مدل سامسونگ به ۶۵ میلیون
۶- در جهت رسیدگی به خودم این ماه ترمیم ناخن رفتم و لیزر
۷- برای دخترم یه ست بیرونی خریدیم برای محرم واسه همسرم یه پیراهن مشکی
ووووووو
مهم ترین و بهترین کاری که چند ماهه شب و روز دارم حساب کتاب میکنم و چرتکه میندازم انجام شد ✅✅
دیشب یه خونه دیگه جهت سرمایه گذاری قولنامه کردیم ❤️
ایشالله به حق همین ماه عزیز قسمت و روزی تک به تکتون
خونه قیمتش ۳/۷۰۰ بود که یک چک ۲ میلیارد برای فرداست و ۱/۷ دیگه از محل وام مسکن و رهن خونه جور میشه ایشالله
از امروز استارت کارای وام و زدم
و همه اطلاعاتی که به نظرم مفید بیاد و یادداشت میکنم و ایشالله بعد از روز محضر که اول شهریور میشه براتون پست میکنم