2777
2789

و نکته دیگه جای اینکه قناعت کنید منبع درامدتون زیاد کنید. اتفاقا تو یه کتاب بود میگفت کسایی که خوب خرج میکنن چون کم میارن میرن دنبال منابع جدید درامد و اینطوری پوللشون بیشتر میشه.دررابطه با منابع جدید درامد بیشتر مطالعه کنید

عزیزم ببخش که من دخالت میکنم،،چون گفتی بچه دارید یه نکته ایی رو خواستم بگم،،اینکه میگید دعوا زیاد دا ...

سلام عزیزم 

دقیقا دیشب خودم داشتم به همین موارد فکر میکردم 

بچه م رو خدا بطور معجزه آسایی به من داد تو اوج نا امیدی 

فقط اون ضربه میخوره

خیلی از همسرم خواهش کردم بریم مشاور اما معتقده همه مشاورا خودشون مشکل دارن و زندگی خوبی ندارن 

فقط توجیح میکنه....

ممنون از دعای خوب و زیباتون

خودمم دیگه ب این نتیجه رسیدم رهاش کنم و در سکوت زندگیم بگذرونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به مرد ها زیاد در رابطه با پول سخت نگیرید چون اصولا مردها ولخرجن  و دوست دارن بهترین هارو بخورن. جلوشون بگیرین یه روزی ول میکنن میرن با کسی که خوب خرج میکنهذو خوب میپوشه. اونوقت میگی ای داد بیداد

یه داستانم بگم برم یه زن روستایی بود که یه بز داد و مدام مراقب بود بزش نمیره چون شیرش میفروخت و خرج میکرد اون فقط همین بز داشت مدام قناعت میکرد تا زندگیش از همین بز بگذره تا اینکه مرد. رفت اون دنیا دبد تو سرنوشتش هفتا بزه گفت خدایا من که یه بز داشتم خدا بهش میگه اگه اونو میخوردی و بهتر زندگی میکردی من هفتا برات کنار گزاشته بودن خودت نخواستی که خوب زندگی کنی

حتما خانم ها برای خودشون پس انداز جدا داشته باشن مردهارو نمیشه شناخت درامد مخفی قدرت میده به زن که اگه خدای نکرده اتفاقی افتاد اواره اینور اونور نشه. خرج زندگی با مرده کمک کنید به مرد اما نه اینکه خودتون فراموش کنید. از پس انداز خودتون خونه و ماشین بخرید اینطوری نمیتونه بگه من بنامت کردم  و ادعایی داشته باشه. مردها خیلی خوبن ولی اگه ورق برگشت و بد شدن دست خالی نمونید با این همه تلاشی که تو زندگی کردین

روز آخر تیر این ماه خداروشکر همینطور که میخاستم پیش رفت و بودجه رو رسوندم دستمون هم بازتر شد.حالا ما اول هر ماه حساب کتاب میکنیم که چقدر طلا بخریم که طی ۲_۳ روز جمع بندی میکنیم همون تبدیل به طلا میشه بقیه هرچی موندمخارج ماه پیش رو می‌نویسیم دو تومن هم اضافه میزاریم پیش بینی نشده.بودجه بندی به اون شکل که خانم های اینجا دارن ما نداریم.ولی همینکه همه چیز میاد رو کاغذ عالیه.حالا جزییات وقتی حساب کتاب کردیم می‌نویسم.مثلا می‌نویسم ۳ تومن تره بار و یا ۱ تومن لبنیات و ۱ تومن فلان لباس ۱ تومن و... ۲ تومن اضافه واس پیش بینی نشده. یه مبلغ ثابت هم برای قبوض و قسط که اونارو هم برمی‌داریم بقیه اش میشه طلا.

سلام دوستانمن خیلی لباس میخرمچیکارکنم😐

خوب خودتون میدونید عیب کار کجاست بر طرفش کنید دیگه،کمتر بخرید،تاپیک مینیمالییست شدن یعنی چه،و همین تاپیک رو دنبال کنید قلق کار دستتون میاد،حتما این تاپیک هارو دنبال کنید 

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
خوب خودتون میدونید عیب کار کجاست بر طرفش کنید دیگه،کمتر بخرید،تاپیک مینیمالییست شدن یعنی چه،و همین ت ...

مرسی عزیزم

اره میخوام برنانه ریزی کنم برای ماه جدید

ببینم زندگی چجوری میگذره زندگیمون

از من به همه شما نصیحت هم خوب خرج کنید هم پس انداز زندگی دو روزه زیاد به خودتون سخت نگیرین که بعدش ز ...

ازه واقعارخوب نخوری ک مثلا اینده چی بشه اینده ای ک معلوم نیست باشی یا نباشی. اونهایی ک مثلا کمتر میخورن کمتر میپشون از بچه هاشون بپرسین باور کنید میگن راصی نیستیم . بابامامانمون خسیسن. . دیرین ایتجا تامیک میزنن اره نته باباهامون خسیسن خب تو روشون ک نمیزن بگن 

سلام به همه خانم های کوشا و پر تلاش 

آخر تیرماه رسید و برآیند این ماه و میخام بنویسم :

🥶تیر ماه با یه مریضی سخت اول دخترم و بعد خودم شروع شد 

تو اوج گرما دختر عزیزم تو تب میسوخت و هیج جوره تبش پایین نمیومد که رفتیم دکتر و گفت ویروسی هست و بعد اونم خودم سه چهار روز بیمار شدم که با چند تا سرم و دارو کم کم بهتر شدیم 

آدم وقتی مریضه قدر سلامتی رو میدونه و خدا رو شکر که پول هست و در خدمت ما هست حدودا ۳تومن هزینه شد 

🥶 بعد بیماری بهتر که شدیم چکاپ چشم پزشکی با دستگاه رفتیم خودم و دخترم و پسرم که خودم و دخترم خوب بودیم ولی پسرم استیگمات بود و نیاز به عینک داشت برای اینکه نتیجه رو مطمئن باشم درسته یک جای دیگه هم رفتیم و در نهایت یک فرم خوشگل با جنس درجه یک ژاپن سفارش دادم اونم شد ۳ تومن 

لطفا لطفا چکاپ ها رو جدی بگیرید پسر من هیج علائمی نداشت من تو چکاپ متوجه شدم 

🥶و ضد حال بعدی دزدیدن گوشی همسرم بود که خود گوشی و کل شماره هاش رفت که هم بار روانی داشت هم مالی 

همه این اتفاق ها تو ده روز اول تیر برامون افتاد که بالاخره خون کردیم و انگار کمی اوضاع آروم شد 

✳️✳️ ولی از دستاورد ها که بخام بگم 

۱- پسرمو کلاس شنا ثبت نام کردیم خصوصی (۳/۷۰۰)نوشتم خیلی راضی ام هم شنا میره هم تو هوای گرم تفریح هست 

۲- خودمم کلاس فیتنس ثبت نام کردم  و الان جلسه هفتم هست که میرم واقعا عالیه به نظر من ورزش تنها تایمی هست که صد در صد هدر نرفته 

۳- سه ماه خرد خرد جمع کردم از طلاسی بگیر تا ویپاد همه روی هم تبدیل به یک سکه تمام مخفی کردم تلاش فصل بهار 

۴- روکش دندانم که ۴ ماه پیش ایمپلنت کرده بودم آماده شده و نصف هزینه اونو پرداخت کردم مابقی رو هم بعد از اتمام کار باید واریز کنم 

۵- همسرم که گوشی اش رو دزدین چند روز از دوستش گوشی قرض گرفت و در نهایت رفتیم براش یه گوشی عالی خریدیم ،اولترا اس ۲۴ 

آخرین مدل سامسونگ به ۶۵ میلیون 

۶- در جهت رسیدگی به خودم این ماه ترمیم ناخن رفتم و لیزر 

۷- برای دخترم یه ست بیرونی خریدیم برای محرم واسه همسرم یه پیراهن مشکی 

ووووووو

مهم ترین و بهترین کاری که چند ماهه شب و روز دارم حساب کتاب میکنم و چرتکه میندازم ‌انجام شد ✅✅

دیشب یه خونه دیگه جهت سرمایه گذاری قولنامه کردیم ❤️

ایشالله به حق همین ماه عزیز قسمت و روزی تک به تکتون 

خونه قیمتش ۳/۷۰۰ بود که یک چک ۲ میلیارد برای فرداست و ۱/۷ دیگه از محل وام مسکن و رهن خونه جور میشه ایشالله 

از امروز استارت کارای وام و زدم 

و همه اطلاعاتی که به نظرم مفید بیاد و یادداشت میکنم و ایشالله بعد از روز محضر که اول شهریور میشه براتون پست میکنم 

مرسی عزیزماره میخوام برنانه ریزی کنم برای ماه جدیدببینم زندگی چجوری میگذره زندگیمون

ان شاالله، حتما شروع کن،یه تجدید نظر تو برنامه زندگیت داشته باش،پول با زحمت به دست میاد ولی خرج کردنش کار چند دقیقه است،سعی کن همیشه خوشتیپ و خوش پوش باشی،در کنارش خونه و زندگیتم مرتب باشه،کم و کسری نداشته باشی،خوب بخوری،خوب گشت و گذار کنی،در کنارش پس اندازم داشته باشی،اگر یه اتفاق یهویی افتاد مدیریت خودتم به رخ بکشی و پول داشته باشی که از اون اتفاق سربلند بیرون بیای،به قول معصومه جون تو همه چی بیست باش

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

تو تیر ماه 

فقط یکبار رستوران رفتیم ✅

خرید احساسی لباس نداشتیم فقط واجبات ولی با کیفیت ✅

یک مهمونی ۲۵ نفره داشتم که خیلی عالی برگذار شد ✅

یک مهمونی دیگه هم داشتم که ۱۰ نفر بودن اونم همین طور ✅

حواسم به مصرف آب و برق و گاز بیشتر از همیشه بود✅

تقریبا هر روز بچه ها رو پارک بردم ✅

از خونه همه چی برمیدارم بیرون که میخام برم که مجبور نشم برم سوپر ولی پیش میاد که برم اونم بخاطر بچه ها✅

میتونم با جرات بگم هیچ اسرافی نداشتم تند تند مواد فریزر و یخچال و چک میکردم ✅

فعلا همینا یادمه 🙌❤️

2810