2777
2789
نههههههههه. نکن دختر . لطف مکرر حق مسلم . در باب این مسأله میشه ساعت ها معایب را گفت ولی شما از من د ...

یعنی پولمو ندم به همسرم 

وای چه بدبختی گیر کردم 🤦🏽نمی‌دونم بدم یا نه 

یه سریا میگن بده یه سریا میگن نده 

منم فعلا بهش گفتم نمی‌دم 

یبار گفتم میدم 

خودمم نمی‌دونم با خودم چند چندم عزیزم 

مرسی که باز تجربه شخصی تونو بهم گفتین مهربون

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من تو دوران عقدم و نامزدم از مخارج چیزی به من نمیگه پولم نیاز داشته باشم باید خودم بهش بگم بهم میده اونم در حد 300یا400 لباس و وسایلم خودش برام میخره یعنی همه چیز تحت سیطره ی خودشه حالا چجوری باید باهاش رفتارکنم که روندمون برعکس شه تو مدیریت مالی من بهترم

عزیزم هر چی هم که دلت برای همسرت بسوزه بازم این کار نکن کمک بکن حتما حتما چون زندگی مشترک هست من خود ...

باشه عزیزم 

شما دومین نفر هستین گفتین بهم 

اره منم تا یچیزی شد زرتی طلا فروختم بقول مامان 

اما خب هروقتم داشته باشه میخره ها 

ولی خب نه در حد اولی مثلاً یکم پایین تر یکم وزن کمتر قیمت کمتر ...

مامانم میگه من ۲۵ سال کار کردم دادم بابات آخرشم گفت نمی‌رفتی کار مگه من بهت گفتم بری کار کنی 

سه طبقه خونه ساخت مامانم با حقوقش توی این سالها ولی یدونه هم بنامش نیست 

میگه آخرشم تو اینجوری میشی نده بهش 

اما منه ساده زود گول میخورم 🤦🏽🤦🏽🤦🏽

همسرم می‌دونه مامانم همچین شخصیتی داره تا میگم نمی‌دم حقوق خودمه میگه پس منم بگم پول نمی‌دم حقوق خودمه و مامانت بهت یاد داده خنده خنده میگه حرفشو ولی میگه 🤦🏽

منم موندم واقعا ...

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

این ک کارت حقوقت رو کلا رو بدی بهش اشتباه محضکمک کن ولی در مواقع لزوم

ا

بله درسته  ممنونم

مثلاً از حقوق ۵,۶ تومن چقدر خرج کنم خوبه ؟!

ممنون از پاسخگوییتون عزیزمخدا رحمت کنه پدرتون رو براشون فاتحه میفرستم..باعث تاسفه همچین مردای بیفکرم ...

عزیزم ببخش که من دخالت میکنم،،چون گفتی بچه دارید یه نکته ایی رو خواستم بگم،،

اینکه میگید دعوا زیاد دارید و حرمت ها از بین رفته من کاملا درکتون میکنم💔چون خودم دوسال پیش تو شرایط شما بودم بخاطر فشار روانی زیادی که رومون بود،،،ولی ما بچه ایی داشتیم که تقریبا دوسال برای داشتنش هرشب اشک ریختم که خدا بهم بچه بده،،حقش نبود که خانواده نداشته باشه،،حقش نبود که بابا مامان عصبی داشته باشه،،،حقش نبود اگه جدا میشدم بچم بیرون میره بچه ایی رو میبینه که با خانوادشه پسرم حسرت بکشه،،روز اول مدرسه اش بابا یا مامانش نباشه😢به اینا که فکر میکردم دلم اتیش میگرفت،،بارها و بارها و بارها نشستم با همسرم صحبت کردیم و نتیجه گرفتیم که اروم تر باشیم بخاطر بچه.....هر حرفی که میزدیم و کاری که میخواستیم بکنیم میگفتیم بخاطر بچه امون،،،اینجوری کم کم رابطه امون بهتر شد و اروم تر شدیم،،،البته اینکه هردوتا مون قبول کردیم که پدر و مادر هستیم و مسئولیت داریم کوتاه اومدیم و گذشت کردیم....شما زنو شوهر حتما مشاوره برید،بخاطر بچه اتون کوتاه بیاید،،نمیدونم سر چه مسائلی دعوا دارید ولی حتما قابل حله،،،حتی اگه یکدرصدم قابل حل نیست بنظرم تو سکوت زندگیتون رو بکنید نزارید روح روان اون بچه اسیب ببینه که بعدها حسرت میشه براتون و غیرقابل جبرانه.....دلیل دخالتم و ریپلای پیام هاتون فقط بچه اتون بود،،

امیدوارم زندگیتون اروم و بدون  دعوا ادامه دار بشه

میشه در مورد ویپاد یکم بگین چجوریه کجا باید ثبت نام کنیم

عزیزم ثبت نام اینترنتیه ، کارت میاد دم خونه و از اولین روز میتونی وام یک میلیونی رو فعال کنی و بعد از باز پرداخت به ترتیب هر مرحله یک میلیون وامتون اضافه میشه و 2,3,4,....تا 30میلیون وام مرحله ای میتونی برداشت کنی ، اگه تو حساب هم پول داشته باشی با جمع کردن سکه و امتیاز تا 50میلیون وام شش ماهه تا یکساله بهت تعلق میگیره و مهمترین و قشنگ ترین قسمتش اینه که نیاز به ضامن نداره و تمام مراحلش اینترنتی هست و هر لحظه درخواست وام بدی همون لحظه به حسابت واریز میشه ، البته که ثبت نام و درخواست کارت و مابقی کارهای اینترنتی رو دخترم برام انجام داده و من زیاد وارد نیستم ، من فقط قشنگ میتونم خرجش کنم😂 میتونی از باقی دوستان و مامان سبحان عزیز راهنمایی بگیری.

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

از من به همه شما نصیحت هم خوب خرج کنید هم پس انداز زندگی دو روزه زیاد به خودتون سخت نگیرین که بعدش زیادی مال بزارین برای وراث که سرش دعوا شه. میدونین افراد کلا از  سی درصد چیزی که جمع میکنن میتونن استفاده کنن بقیه برای بچه هاشونه. دیدم کسایی که خرج نکردن و چطوری پولشون از بین رفته پس انداز خوبه اونم بصورت طلا یا سهم اونم بلند مدت بمونه برای بچه ها. اما میبینم اینجا بچه ها با اینکه دارن یه رون مرغ میزارن برای چهار نفر خوب داری خوب نمیخوری یا یه مسیر ت گرما با اتوبوس میاد که اسنپ نگیره  یا سالی یه لباس خوب نمیگیره جاش مدام طلا بخری خب جوونیت داره میره کی میخوای خوب بخوری و بپوشی

اگه اول زندگی هستین وام بگیرین طلا بگیرین و..... و بعدش که یه خونه خریدین و ماشین به خودتون استراحت بدین جوونی کنید سفر برید تا بچه هاتون بزرگ بشن دوباره خرد خرد طلاهایی که جمع میکنید میشه پس اندازشون. یعنی هم خودتون لذت ببرید هم بچه ها

بعد چند سال میبینید شکسته شدین پیر شدین ولی یه سفر بی دغذغه نرفتین یه خرید بی استرس نرفتین یه میوه لاکچری نخوردین که چی جمع کنم برای بچه هام بعد میبینی اونا دارن جای تو خوش میگذرونن اون موقست که  میگی ای دل غافل که من چه ظلمی به خودم کردم اینو به چشمم دیدم  در اطرافیان که میگم.

خانما منو راهنمایی کنید لطفا❣البته قبلا صحبت شده ولی من اسکرین نگرفتم و حالا برام سواله!فرق میلی گلد ...

کسی اطلاع نداره؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
2810