2777
2789
سلام دخترا ما بالاخره اومدیم خونه خودمون قسمت همه مستاجرا انشاالله 🌹 4/5هزینه اسباب کشی شد خونمون گ ...

ستاره عزیز مبارکت باشه و خاطرات خوش توش بسازین❤

من چند وقت پیش یکم پول داشتم و یه مقدار وسیله خونه لازم بودیم و از اونجایی که چرخ زندگیمون یه موتورست😁میدونستم شوهرم دیگه جای قرض و وام نداره به عنوان وام خونگی آوردم وسط ولی بااقساط خیییییلی کم که روش فشار نیاد😂😂😎😎

فکر کنم یه دو سه سالی طول کشید

میدونی چرا نگفتم مال خودم نیس،چون نمیخواستم فکر کنه من گنج قارون دارم و ازش پنهون کردم.ما هم که نمیخوایم خرج خارج از زندگیمون کنیم پس حداقل برگرده دوباره سرجاش

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام . نخر 😁😁😁 لیلی دیلی رو تو اینستا دنبال میکنی.؟ راهای مینایمالیست شدن رو میگه برو دنبالش کن

وای ی حساب کتاب سرانگشتی کردم

اگ این ماه ادم باشم بدون خساست فقط با حذف غذای بیرون و لباس الکی خریدن قشنگ میتونم ۲۰تومن ذخیره کنم

برگ هام ریختن بخدا😐

حیف دارم زحمت میکشم کارمیکنم پول بابت چرت و پرت خرج میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله، حتما شروع کن،یه تجدید نظر تو برنامه زندگیت داشته باش،پول با زحمت به دست میاد ولی خرج کردن ...

اصلا اومدم رو کاغد نوشتم ماهی ۲۰تومن الکی الکی خرج چیزای بیخود میکنم

لباس غذای بیرون بیرون رفتن های الکی

خیلی ناراحت شدم

میخوام این ماه حواسمو جمع کنم ببینم میتونم یدونه از النگو هامو بخرم اضافه کنم بهشون

بزرگترین ظلمو سایپا و ایران خودرو ب ما کردن و دارن میکنن... ما اسفند ۴۰۱ ماشین پارس ثبت نام کردیم. ب ...

شما اسفند بودین کی بهتون تحویل دادن؟منم هایما تابستون امسالم هنوز هیچ خبری نیست

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
منظمم نیستعین تاپیک های بامداد خمار بردارن کاش راهنما بزنن تو یه تاپیک قفل شدهاولشم گفتن چت معمولی ن ...

عزیزم 15 صفحه اول تایپیک مخارج یک از همین استارتر چکیده مطالب ب صورت منظم گذاشته شده 

بخونید راه و چم و خم این تایپیک دستتون میاد

سلام به همه خانم های کوشا و پر تلاش آخر تیرماه رسید و برآیند این ماه و میخام بنویسم :🥶تیر ماه با یه ...

سلام سلام..به به مبارکاباشه به دلخوش عزیزم..🥰🥰.اگردوست داشتی از روندجمع کردن پول خونه هم برامون بگی....

وای ی حساب کتاب سرانگشتی کردماگ این ماه ادم باشم بدون خساست فقط با حذف غذای بیرون و لباس الکی خریدن ...

چرا دقتی حقوقت میاد فروی ب ی جیزی تبدیلش نمیکنی. مثلا ی سکه. یا بریزی به حساب مس انداز ک نتونی دست بزنی.  اینجوری ک باشه دیگه نداری ک خرجش کنی

باشه عزیزم شما دومین نفر هستین گفتین بهم اره منم تا یچیزی شد زرتی طلا فروختم بقول مامان اما خب هروقت ...

مامان منم همین طور شد کار کرد بعد بابام گفت میخاستی کار نکنی مگه من ازت خاستم .بنظر من خانما حتما باید یه چیزی بنامشون باشه مخصوصا اونایی که دستشون تو جیب خودشون هست .شما هم عزیزم به همسرت کمک کن بگو مثلا به فرض  این پنج ملیون ریختم حسابت ولی کارتت هیچ وقت نده دستش .بنظر من ادم هیچ وقت نباید صدش بزاره برای بقیه 

سلام به خوشگلای خسیس اماده حمله خودم،😍😍

ما الان ده سال ازدواج کردیم دوسال اول کرج بودیم هفت سال شهریار،،اونموقع اومدیم شهریار یه همسایه داشتیم اونم تازه از شهرشون اومده بود اونا سه سال زودتر از ما ازدواج کرده بودن،،،خیلی زیاد هزینه خوراک و مدیریت میکرد همسرش اونموقع ۳۳سالش بود و بیکار بود،،،رفت تو آشپزخونه کمک اشپز یه حقوق خیلی کم میگرفت،،،،اما رهن و وضعیت مالی بهتری از ما داشتن مادر شوهرش خیلی زیاد هواشون و داشت،،،باهم دوست شدیم البته من فازم باهاش جور نبود اما خب اون خیلی بع من وابسته بود طفلی،😁زن خوبیه اما خب تیکه بنداز بود خیلی شکاک بود و منم شلوغ و کلا اون ساکت و خانوم بود ،😐 دیگه غریبی و تنهایی باهاش دوست شدم خیلی نصیحتم میکرد میگفت خیلی خرج خوراکتون بالاس کم میوه بخر،،،عشق اثاث خونه بود و منم حرف گوش کن نبودم،،،اونموقع حرص می خوردم که چرا شوهرش نمیره شرکت حقوق بیشتر بگیره اما الان همسرش یکی از بهترین اشپزای شهریار شده ماهی بین ۳۰تا۴۰حقوق داره،،،،دوسال خیلی سختی کشیدن به شدت حقوق پایین و کار زیاد داشت،،،خانوم شد صاحب قرعه و وضعیت مالی بهتری داشتن منم با هزار جور قرعه و قرض این خونه رو پیدا کردم ،،،،اونموقع ارزونی بود و صاحب این خونه چون داشت زمینش و میساخت زیر قیمت فروخت،،،بهش گفتم سمانه تو پولت بیشتر بیا توام خونه بخر،،،گفت نه تو قوطی کبریت خریدی،،،گفتم تو میتونی اپارتمان۸۰متری بخری،،،گفت نه من نوساز کلید نخورده دوست دارم،😐 خلاصه ،،،این خانم همسر زرنگ و عاقل داره خودش به شدت تو خوراک خسیس،،،اما متأسفانه عقلش به چشمش،،،،هر سال وسیله خونه عوض میکنه اعتقاد داره مردم وسایلش و میبینن نه املاکش،،،باز سه سال پیش پول داشت پراید ۹۰بخره من میخواستم پراید۸۸بخریم پولمون کمتر بود گفتم بخر گفت نه فقط پراید ۹۵,,,هنوز وسیله ندارن،،،،لامصب عقل نداره طلا هم بخره منم اونموقع عقل طلا خریدن نداشتم حداقل بهش پیشنهاد بدم،😁

عزیز پسر منم ۲ سال و ۱۱ ماهشه واضح حرف نمیزنه همه کلمات رو میگه اما میخوره مثلا بخورم رو میگه بورم ی ...

عزیزم به نظر من حرف زدن بچه ۲ سال و ۱۱ ماهه به این شکل خیلی هم غیرعادی نیست کم کم گفتار بچه ها تا ۴ یا حتی برای بعضی ها ۵ الی ۶ سالگی کامل میشه .

مهم این هست که حرف میزنن .

@masumehjoon @مامان_سبحان37 میشه راهنمایی کنید سوالم چند تا پست بالاتره واقعا مرددم بخرم یا نخرم و ...

عزیزم اسم من رو اشتباه تگ کردید .

اگر برای طولانی مدت پولتون رو لازم ندارید همون سکه تمام بخرید ، حتما از جای معتبر خرید کنید و به سال هم دقت کنید که ۸۶ باشه .

طلای شکسته یا همون بدون اجرت هم میتونید بخرید .

2810