2777
2789
۱۷ تومن از بانک گرفتم۲۰ تومنم خودم گذاشتم این دو تا شکسته رو خریدم

عزیزم ۳ تومن فقط گذاشتین 

وام گرفتین درجا؟

قبلا حساب نداشتین ؟

وامش پایان سال باید تسویه کنید

ما بانک کار گشایی نداریم 

یه بانک ملی داریم میشه بنظرتون ؟

بعد طلا گذاشتین یا ن؟

کاربر قدیمی هستم کاربری قبلی ترکید 
سرچ کردم. تئورب خوبن. عملی نیستن

ببخشید من از تایپیک عقبم و الان کم. کم پست های شما رو میخونم

چند وقت پیش یه خانمی رو تو اتوبوس دیدم میگفت تابستونا تو خونه سوتین نخی درست میکنم میفروشم که کم کم الان مشتری هام زیاد شدن تو زمستون هم لباس خونگی 

به نظرم ایده بدی نبود میتونید راجع بهش سرچ کنید

از سوتین نخی فکر کنم استقبال بشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درخواست وام رو توبام میدیضامن رو تو بام معرفی میکنیضامنم تو بله احرازهویت میکنه خودشوو تمام۸۳۳۸۶ بگم ...

شرایط ضامن رو میگی عزیزم 

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
سلام. اتفاقا بنظر من 17 شهریور و بازار فردوسی بدترین جاها برای خرید هستن جون بشدت زائر میره اونجا و ...

سپاس دوست خوبم خدا بهت خيرو بركت بده طلاي بدون اجرت هم ميشناسي بهم معرفي كني؟

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
سلام ، من وام مهربانی گرفتم ، فوق العاده راحت بود گرفتنش ، ضامن رو فقط کد ملی اش رو میدید و باید داخ ...

مامان سبحان جان من میخام سامانه بام ثبت نام کنم 

مرحله دوم که میخاد رمز پویا برام پیامک بشه گیر میکنم 

پیغام میاد که رمز دوم براتون پیامک شده در صورتی که پیامی نمیاد 

اینم بگم کد شناسایی و اینا ( مرحله اول پیامک میاد) 

چیکار باید بکنم ؟؟

نمیدونستم چی به چیه، فک کردم حالا که خیلی وقته حساب باز کردم حتما میشه درخواست داد، معدل چطور بگیرم؟ ...

از قسمت خدمات معدل حساب انتخاب کن

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سلام عزیزم ، صبح شما هم به خیر .عزیزم فرمول وام مهربانی بانک ملی و رسالت و کلا همه وام های قرض الحسن ...

ممنون عزیزم این فرمول برای محاسبه وامهایی مثل آتیه سپه هم کاربردیه؟

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
سپاس دوست خوبم خدا بهت خيرو بركت بده طلاي بدون اجرت هم ميشناسي بهم معرفي كني؟

گالری حقانی همون نزدیکای حرم هست که تو نشان بزنین میاره. 

واسه طلا من تا حالا از مشهد خرید نکردم ولی بازم براتون میپرسم. 

مامان سبحان جان من میخام سامانه بام ثبت نام کنم مرحله دوم که میخاد رمز پویا برام پیامک بشه گیر میکنم ...

عزیزم رمز دوم اون کارتی که دارید باهاش ثبت نام میکنید فعال هست ؟

اگر فعاله دوباره چند ساعت بعد امتحان کنید شاید اختلال در سامانه باشه . 

ممنون عزیزم این فرمول برای محاسبه وامهایی مثل آتیه سپه هم کاربردیه؟

نه عزیزم اون امتیاز دهی اش سریعتر بود .

برای اون ۱۰۰ میلیون میگذاشتید بعد از ۲ ماه ۱۰۰ میلیون با بازپرداخت ۲۴ ماهه وام میداد . 

من چرخ گوشت و خردکن ندارم برا سنگدان بدیم قصابا چرخ میکنن؟؟

بله جفتشو من میدم قصاب چرخ میکنه خودم کم پیش میاد چرخ کنم و عزیز گوشت رو کیلویی ۶۰۰میگیرم نیم کیلو سنگدان هم شد ۶۳تومن

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
سلام مجدد من امروز رفتم یه دستبند گرفتم با اجرت کم5.850 وزنش بود پولش شد20500000 به نظرتون گرون حسا ...

خیلی خوب حساب کرده تقریبا ۴درصد مبارکت باشه به دلخوش استفاده کنی

مامان قوی که عاشق بچه هاشه  ❤️خدایا مراقب خانواده ۴نفرمون باش❤️.     عزیزان تاپیکهای اقتصادی تگم کنین 😍🥰
نه عزیزم اون امتیاز دهی اش سریعتر بود .برای اون ۱۰۰ میلیون میگذاشتید بعد از ۲ ماه ۱۰۰ میلیون با بازپ ...

مامان سبحان من 100 تومن دو ماه تو سپه سپرده کردم

100 تومن وام گرفتم 36 ماهه - 21 درصد

همین طرح نگین آتیه

چطور شما 24 ماهه گرفتی؟

نه عزیزم اون امتیاز دهی اش سریعتر بود .برای اون ۱۰۰ میلیون میگذاشتید بعد از ۲ ماه ۱۰۰ میلیون با بازپ ...

آهان درست میگی

خیلی ممنون عزیزم از راهنماییت

2810