2777
2789
خب قبلش باید معدل میگرفتی بعد هزینه اعتبار سنجی میدادی نه فقط برای وام فوری برای همشون‌ همینطوره

نمیدونستم چی به چیه، فک کردم حالا که خیلی وقته حساب باز کردم حتما میشه درخواست داد، معدل چطور بگیرم؟ با چند ماه پول خوابوندن؟

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🙏
منم دو بار از ولی گرفتمدو تا ۲۰۰ و خورده ای بسیار راحت و سریع بود و بسیار چسبیییدالانم یه طرح بهتر گ ...

عزیزم چه مدت چه مبلغی گذاشتین برای وام بانک ملی من زدم مثلا دویست تومن دوساله فکر کنم زیاد بود خواب سپرده 

طرح جدید اسمشه؟

برای خواسته ام دعا میکنی برام🙏لطفا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ، من وام مهربانی گرفتم ، فوق العاده راحت بود گرفتنش ، ضامن رو فقط کد ملی اش رو میدید و باید داخ ...

عزیزم ضامن حتما باید کارمند و یا بازنشسته باشه؟ یه فرد عادی هم میتونه ضمانت کنه؟

دوستان من ۴۰۰وام گرفتم ک ماشین ثبت نام کنم ک نتونستم 

ماشین بازار آزاد هم نمی‌خوام 

زمین هم با این قیمت گیرم نمیاد 

بهترین کار الان برام چیه 

سکه امامی؟ 

خونه های مسکن مهر هم اینجا دو تومن ب بالاست 

موندم چ کار کنم 

خواهرانه راهنمایی کنید

منم دو بار از ولی گرفتمدو تا ۲۰۰ و خورده ای بسیار راحت و سریع بود و بسیار چسبیییدالانم یه طرح بهتر گ ...

سلام عزیزم مراحلشو بعد از افتتاح حساب تو بام توضیح میدی لطفا ممنون. 

عزیزم چه مدت چه مبلغی گذاشتین برای وام بانک ملی من زدم مثلا دویست تومن دوساله فکر کنم زیاد بود خواب ...

اعتبار ملی

عزیزم دقیق یادم نمیاد چون از همه پول میگرفتم میزاشتم برمیداشتم خوبیش اینه که مبالغ مختلف رومیدی مدت سپردهرو میدی مدت بازپرداتتهای محتلف میدی

مبلغ وام و قسط رو میده

سلام

دوستان من به همفکری شما نیاز دارم

ما تو شهرمون دو تا صندوق قرض الحسنه داریم که وام 4 درصد میده که باید ده ماهه تسویه کنیم

من امسال ۱۸ تومن وام گرفتم و میخوام واسه شوهرم هم حساب باز کنم  البته هرسال هم مبلغش افزایش پیدا میکنه

با توجه به این وام با سود کم ایا به صرفه است که وام بلو رو بگیرم

درضمن من خودم خونه دارم و درامد ندارم و شوهرم هم شغلش فصلیه

بیشتر نگرانم که نتونم قسطها رو بدم و اخه سود ۲۶ بلو درصده

سلام عزیزم مراحلشو بعد از افتتاح حساب تو بام توضیح میدی لطفا ممنون.

درخواست وام رو توبام میدی

ضامن رو تو بام معرفی میکنی

ضامنم تو بله احرازهویت میکنه خودشو

و تمام

۸۳۳۸۶ بگمونم ۲۴ پاسخگو سوالات بام

سلام عزیزم التماس دعا. مرکز خرید ۱۷ شهریور خیلی قیمت های مناسبی داره برای خرید همچنین بازار فردوسی ت ...

سلام. اتفاقا بنظر من 17 شهریور و بازار فردوسی بدترین جاها برای خرید هستن جون بشدت زائر میره اونجا و خیلی گرون میدن تازه اجناس 17 شهریور بنجوله. 

ماسالی چندبار میریم مشهد اونجا خونه داریم. دیگه همه جای مشهد میشناسم. 

بنظرم برای خرید ادویه  برن مصلی اونجا خودشون بخرن تا براشون آسیاب کنن 

برای لباس بچه برن عبدالمطلب. جنساش خیلی شیک و خوبه 

برای مانتو  و شال برن خیابون ایثار 

واسه خریدای دیگه مثل کیف و کفش و پارچه... خیابان دیالمه بازارچه سراب و... که اتفاقا نزدیک حرم هم میفته خیلی خوبه. 

واسه لوازم آرایشی هم سر چهارراه قرنی پاساژ های لوازم آرایشی هست قیمتاشون عالیه

ولی بازار رضا و 17 شهریور و فردوسی و بازارهای اطراف حرم اصلا خوب نیست. 

سلام. لطفاً هرکس میتونه منو راهنمایی کنه ، بکنه. چون واقعا میخوام‌ خون گریه کنم. هرکاری میکنم رزق نم ...

عزیزم ما هم 4 نفریم دو تا بچه 15 و 10 ساله دارم حقوق شوهرم 12 تومنه بدون بیمه4/5 تومن قسط داریم 

یعنی عملا بدون یارانه 7/5 واسمون میمونه یه کم سخته ولی با همون داریم میگذرونیم 

باید مدیریت کنید خریدهای الکی رو حذف کنید فقط ملزومات رو بخرین

سلام. لطفاً هرکس میتونه منو راهنمایی کنه ، بکنه. چون واقعا میخوام‌ خون گریه کنم. هرکاری میکنم رزق نم ...

عزیزم حوصله کن 

به نظرم مداومت در یک کار داشته باش 

اولش به قولی کاهو خوری داره ولی کم کم به امید خدا بهتر میشه 

سلام عزیزم صبحت بخیر🤗میشه فرمول کلی محاسبه وام واسمون توضیح بدی.قبلا محاسبه وام مهر رو ازت پرسیدم و ...

سلام عزیزم ، صبح شما هم به خیر .

عزیزم فرمول وام مهربانی بانک ملی و رسالت و کلا همه وام های قرض الحسنه بانک ها فرمولشون شبیه هم هست و مثل همون وام بانک مهر .

فقط حسن وام مهربانی و رسالت این هست که وقتی امتیاز وام به بازپرداخت ۶ یا ۱۰ ماهه هم برسه وام تعلق میگیره و برای کسانی که توانایی بازپرداخت اقساط دارن خیلی خوب هست .

در صورتی که بانک مهر تا امتیاز وام به بازپرداخت ۱۸ ماهه و به تازگی که فکر کنم ۲۴ ماهه نرسیده وام رو نمیده . 

وگرنه فرمول یکی هست و مثلا اگر ۱۰۰ میلیون پول بگذارید بعد از هر ماه ۲۵ میلیون وام بهتون تعلق میگیره با بازپرداخت ۱۰ ماهه .

وام مهربانی که بازپرداخت ۶ ماهه هم داره برای هر ۱۰۰ میلیون بعد از یک ماه ۴۰ میلیون با بازپرداخت ۶ ماهه وام تعلق میگیره . 

2810