2777
2789
امروز تونستی ثبت نام کنی؟؟یا از قبل میگی آخه من با دو سیستم اینترنت قوی نتونستم الآنم زده ظرفیت پر

الان هم سايت راحت باز ميشه و پر نشده ميتوني ثبتنام كني 

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
اره امروز خيلي جالب بود از اونجايي كه قبلا بالاي بيست بار ثبتنام كردم اون موقع ٢٠٦و پرشيا قرعه كشي ب ...

من باردارم چند وقت بعد به دنیا اومدن میتونم ثبت نان کنم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار درستیه صدو هشتاد میلیون بدیم وام ازدواج ششصد تومنی ک قسطش جمعا پنج تومن میشه و چهاردرصده و ده سا ...

تجربه ی خودمو میگم شاید به دردت بخوره.

من پارسال اردیبهشت ماه بود که ۲۰میلیون تومنی پول داشتم همسرم گفت بزار بگذاریم بانک ملی یه وام روش بگیریم.

دوسه ماهی گذشت،دیدم میانگین خوبی نداده ،وکارمند شعبه می‌گفت حالا تامهر هم صبر کنید.

منم عصبی شدم به شوهرم گفتم الا بالله پولارو درمیاری از این وامهای فرزنداوری میخری.

همسرم شماره ی یک دلالی رو داشت که مرتب از این وام ها استوری می‌کرد.

خلاصه وام ۹۰میلیونی رو به مبلغ ۲۲میلیون خریدیم.

مدارک رو که همسرم آورد خونه سیم کارت کار نمی‌کرد غیر فعال بود.

هر چی به این دلال زنگ میزدیم امروز فردا می‌کرد وتریپ عصبی به خودش گرفته بود هی میگفت یه هفته دیگه فعال میشه وهمینطور این پروسه یه ماه ادامه داشت.

تا اینکه همسرم زنگ زد تهدیدش کرد بش گفت من عجله دارم که مجبور شدم همچین وامی بگیرم ،یه ماه گذشته یه سیم کارت فعال ندادی ثبت نام کنم.

که گفت اون مدارک و بیار انگار مشکل دارن یه وام دیگه بت میفروشم.

باز یه مدارک دیگه برامون آورد شانس ما سایت ها اون موقع بسته شدن و هرجا میرفتیم میگفتن فعلن سایت ها بستس،برای ثبت نام.

منم که زمان خیییییلی برام مهم بود و از یه طرف هم بی تجربه تو انتخاب بانک.

صبح ها ساعت ۵بیدار میشدم وهی اطلاعات میزدم تا سایت یه روز اتفاقی باز شد ومن بانک صادرات وانتخاب کردم.

وچقدر خوشحال بودم .

زهی خیال باطل،که بعدن فهمیدم این بانک خیلی کند عمل میکنه .

طوری که ما از پارسال آذر ماه ثبت نام کرده بودیم.

وتا امسال اردیبهشت نوبتمون نشد.

که به پیشنهاد یه دوستی گفت لغو ثبت نام بزن وبیا یه بانک دیگه ثبت نام کن.

چاره ای نداشتم ۵۰۰هزار پول دادم که منو تو بانک سپه ثبت نام کنه.

والان ۸۸۰نفر جلومون هستن .دوسه ماهی طول بکشه احتمالن.

تازه اگه موقع گرفتن وام مشکل دیگه آب برامون پیش نیاد.

این وام دهن منو سرویس کرد .

امیدوارم جوابتو گرفته باشی عزیزم  

♦️#شخصیت_ثروتمند/تلاش كنيد تا در پنج زمينه زير، هر روز حداقل يک درجه پيشرفت كنيد

١) تسلط بر جسم: ورزش، تغذيه، كنترل وزن، رسيدگی به ظاهرتان، ترک سيگار،الکل و وابستگی های جسمانی ديگر.

٢) تسلط بر هيجانات: خشم، پرخاشگری، عصبانيت، افسردگی، دمدمی مزاجی، نااميدی، خوشی های بی اساس، لذت جويی با پيامدهای منفی.

٣) تسلط بر مسائل مالی: تعادل بين دخل و خرج، اقتصاد در مصرف و مديريت مالی زندگی.

۴) تسلط بر زمان: مديريت زمان، جلو افتادن از برنامه ها، پيگيری كارها و به موقع عمل كردن.

۵) تسلط بر روابط: مديريت روابط بين فردی و اجتماعی خود با ديگران (دوستان، خانواده، فاميل و رفت و آمدهای ديگر)

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
تجربه ی خودمو میگم شاید به دردت بخوره.من پارسال اردیبهشت ماه بود که ۲۰میلیون تومنی پول داشتم همسرم گ ...

اولین بارتون بود امتیاز وام میخریدید؟ مبلغ امتیاز ۱۹میلیون هست برای مانده درنوبت 

این ۲۲میلیونی که ازشما گرفته برای وام اماده برا پرداخت هست 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
من باردارم چند وقت بعد به دنیا اومدن میتونم ثبت نان کنم

اره گلم در طرحهاي بعدي ان شاءالله ميتوني 

به سلامتي زايمان كني نامدار بشه خدا پشتو پناهتون باشه 😍

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
اره گلم در طرحهاي بعدي ان شاءالله ميتوني به سلامتي زايمان كني نامدار بشه خدا پشتو پناهتون باشه 😍

مرسی عزیزم خدا نی نی شماهم نگهداره🤩

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
منم کوئیک طرح مادران ثبت نام کردمبه همه ماشین میدن یا قرعه کشیه؟

والا من زنگ زدم نمايندگي گفت بدون قرعه هست

چند وقت ديگه پيام واريزي مياد طي چند مرحله واريز كنيد

یه تجربه خرید لباس بهتون بگم.مخصوصا برای لباس تو خونه ای

چند وقت پیش یه شلوار تو خونه ای خریدم به قیمت ۷۰ هزارتومن 😯 با خودم گفتم من که برای توی خونه میخوام همین خوبه و با قیمتی که داره مگه چقدر میخوام ازش کار بکشم🤣🤣

پوشیدم نه از قیافه افتاد نه پرز داد نه رنگش رفت مثل روز اول نو نو 

هنوزم دارمش و هرکی میبینه میگه از کجا خریدی و چند؟

ولی دیگه اینجا یاد گرفتیم قیمت اصلی خرید رو به کسی نگیم😌😉😎

این شد تجربه اگر لباسی خریدم و دیدم جنسش خوب از آب دراومد و قیمتش مناسب بود برم ازش بخرم و بعدها دوباره استفادش کنم چون معمولا جنسهای قیمت مناسب بازار شانسی خوب از آب درمیان

و البته مدلی میگیرم که نگن مال عهد دقیانوسه😁

یه تجربه دیگه اینکه قبلا چای بسته بندی میخریدم و چون یه بسته اش برای ما زیاد بود دیگه از طعمش خسته میشدیم 

الان چای فله میخرم‌.اول یه ۱۰۰ گرم میخرم میام خونه دم میکنم اگر از امتحانش سربلند بیرون اومد 😁میرم ازش بیشتر میخرم

@masumehjoon   اون سری گفتی نیم‌کیلو چای خریدی که زیاد مورد پسندتون نبود و الان با چای دیگه قاطی کردی فکر کنم به دردت بخوره اول ۵۰یا ۱۰۰ گرم نمونه بعدش انتخاب چای😉😊

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم
اولین بارتون بود امتیاز وام میخریدید؟ مبلغ امتیاز ۱۹میلیون هست برای مانده درنوبت این ۲۲میلیونی که از ...

بله عزیزن اولین بارمون بود.

همین ۲۰میلیون و اگه گذاشته بودم تو ویپاد تا الان دوتا ۵۰میلیونی باش وام میگرفتم.

به هر حال تجربه شد برامون.

2810