2777
2789

در دوران عقد هستم. خواهر شوهرم سفر زیارتی رفته بود. چون شهر دیگه هستن خبر نداشتم کی رسیدن ایران و همسرم هم چیزی بهم نگفت. دیروز که از همسرم سوال کردم بهم گفت رسیدن. اما باز هم درست جوابم رو نمیداد و سر به سرم میذاشت. بخاطر همین چون نمیدونستم الان خواهر شوهرم و همسرش دقیقا کجا هستن و به شهرشون رسیدن یا توی راه هستن و نمی دونستم شرایط جواب دادن رو دارن یا نه، به خواهرشوهرم پیام دادم و زیارت قبول گفتم و بهش گفتم به سلامتی رسیدین ایران؟ میخواستم شرایط دستم بیاد و اگه جواب داد، همون موقع باهاش تماس بگیرم. تا شب جوابی بهم نداد. 

ظاهرا ایشون ظهر شهر خودش رسیده بوده اما عصر که بهش پیام داده بودم، تا شب جواب من رو نداد و هنوز هم جوابی ازش دریافت نکردم. شما بودین توی این شرایط چطوری رفتار می کردین؟

ایشون آدمی هم هست که خیلی ادعاش میشه و توقع داره. اما زمانی که نوبت خودش میرسه اینطور رفتار میکنه. لطفا نظرتون رو بگید چون واقعا در اطرافیانم نمیدونم از کی راهنمایی بگیرم و خودم هم بلد نیستم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بنده خدا خسته راه و مهمون داریه

نه دیگه اینو نگید. مهمون داری که نیست. خسته راه هم باشی، یه پیام جواب دادن واقعا کاری نداره. همیشه که آدم نمیشه خودشو توجیح کنه.

چندسالشه شاید زیاد اهل پیام نیس نگاه نکرده

اهل گوشی و پیام که خیلی هست. همش توی فضای مجازی و با گوشیشه. من سوالم این بود که الان چکار کنم و اگه باهاش تماس گرفتم چی بگم

نه دیگه اینو نگید. مهمون داری که نیست. خسته راه هم باشی، یه پیام جواب دادن واقعا کاری نداره. همیشه ک ...

خب شاید خستس یا نت نداره یا هزار تا دلیل دیگه 

شما کاری نکن گله هم نکن پیامت رو دادی

نه دیگه اینو نگید. مهمون داری که نیست. خسته راه هم باشی، یه پیام جواب دادن واقعا کاری نداره. همیشه ک ...

وقتی واس خدافظی نگفته و نرفتی  دیگ سلام و .... نداره 

منم بودم ج نمی‌دادم باید میرفتی 

فعلاخسته اس کمی مهلت بده همیشه یه روز بعد تماس بگیر من خودم بشخصه جایی میرم خونه مادرم دوازده ساعت راه وقتی میرسم خونه انگارخونه ام بمب ترکید توش تاجابجاکنم وسایلمونووخستگی راه برطرف بشه یه هفته خسته ام ااامروز ببین جواب میده فوقشم ندادامشب بزنگ وزیارت قبولی  بگو گوشیوهم بده به مادرت اونم زیارت قبولی بگه 

گاهی انسانم آرزوست
2810