2777
2789
[QUOTE=345137159]دخترای خوشگل موشگل سلام یه سوال این برنامه دی .جی پی که برای تبدیل پول وی پاده برای ...

سلام عزیزم برنامه بانک پاسارگاد از بازار دانلود کنید بهتره.تو خود برنامه افتتاح حساب میکنی و کارت میاد در خونه بدون هزینه.

سه مدل وام بدون ضامن داره

۱.پشتوانه(به محض افتتاح حساب و پلکانی۱تا۳۰ملیون تومن)

۲.برآیند(با سپرده و دریافت امتیاز۱۰تا۵۰میلون تومن)

۳.درآمد(براساس ورودی حساب۲تا۸ملیون تومن)

تو خود برنامه کامل توضیح داده شده 

اگر براتون مفید بود خوشحال میشم کد دعوت منو بزنید

9G46GF

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن خب مابقی رو خودش پس انداز میکنه،تنها خرج خونه به غیر از موارد بالا ک گفتم با منه

خب شما بالا گفتی همه رو خرج میکنه و پس اندازی نداره 

من متوجه نشدم منظور شما از پس انداز چیه

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
[QUOTE=345619553][QUOTE=345137159]دخترای خوشگل موشگل سلام یه سوال این برنامه دی .جی پی که برای تبدیل ...

حتما عزیزم.ممنون از توضیحاتتون.کد دعوت چه امتیازی داره؟ سود وام پلکانیم میشه بگین؟ و اینکه چند سکه برای وام ۵۰ تومنی باید جمع بشه؟ببخشید سوالاتم زیاد شد🌹🌹🌹

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
سلام دوستان من چند ماهی بود نبودم(البته کلا کم حرف بودم و گمون نکنم منو خاطرتون باشه )یه خلاصه کوتا ...

عزیزم منم کارمندم

بنظرت برا مانتو شلوار اداری چه پارچه ایخوبه که خنک باشه و  زود بوی عرق نگیره

سلام دوستای گلم ظهرتون بخیر 🤩  

می‌خوام از تجربه خودم براتون بگم😍

من همیشه برای یکسال اهداف بلند مدت, میان مدت و کوتاه مدت تعیین میکنم و همه ی برنامه هامو توی دفترچه یادداشتم می‌نویسم این خیلی خیلی به کارهام و خرید کردن هام نظم میده و باعث میشه دید باز تری‌داشته باشم

من خودم دانشجو هستم و درآمدی ندارم سعی میکنم از خرجی ماهانه پس انداز کنم🌼

(فقط گاهی از یه کار آنلاین توی خونه درآمد دارم البته خیلی زیاد نیست )

از دوسال پیش تاحالا هدف بلند مدتم خرید ۵۰گرم طلا بود

که خداروشکر با سختی فراوان تا الان تونستم ۳۴گرم بخرم

برای ۱۶گرم با قیمانده  اینطوری برنامه ریزی کردم به این صورت که من از اول سال یه قرعه ده میلیونی پیش دوستم نوشتم که مهر ماه به اسمم در میاد😋

یه قرعه دیگه از این ماه شروع میکنم که دی ماه به اسمم در میاد

و اینکه من هر چی که پول خرجی خونه یا شوهرم یا خودم باشه رو میریزم روی ویپاد. این کارت رو هم از اول سال گرفتم تقریبا تا یک ماه دیگه این وام ده میلیونی رو میتونم بگیرم♥️❇️

قسط هر سه تای اینها با هم میشه سه میلیون اینجوری باعث میشه که من  حتما حتما ماهی سه میلیون پس انداز کنم🙈🙈

اگر قرعه و وام نباشه من خودم واقعا برام سخته پول جمع کردن چون موقع بیرون رفتن وسوسه میشم و پولم رو خرج میکنم ولی اینطوری موظفم هر ماه قسط هامو پرداخت کنم  

درآمد من از شغل آنلاین حدود یک میلیون و هفتصد هزار میشه یک میلیون و سیصد هزار باقیمانده رو هم از خرجی ماهانه خودم برمیدارم سعی میکنم خیلی مراعات کنم توی خرج کردن که این پول رو جمع کنم که اینم خودش داستان داره بازم میام براتون میگم 😘😘

به این شکل تقریبا تا آخر سال سی میلیون پول جمع میکنم و بازم میتونم به گرم طلاهام اضافه کنم

اگر ایده یا پیشنهادی برام داریدکه پولم رو بیشتر کنم لطفا بهم بگید خوشحال میشم

و اینم بگم بهتون که طلاهای من برای خودم هست  یعنی مخفی هستش به یکسری دلایل که اینجا جاش نیست بخوام راجع بهش حرف بزنم☺️❤️

امیدوارم جیب هاتون پر از پول باشه و لبتون خندون😍🌼

کار درستیه صدو هشتاد میلیون بدیم وام ازدواج ششصد تومنی ک قسطش جمعا پنج تومن میشه و چهاردرصده و ده سا ...

چقدر باید پس بدین؟

وامش مسدودی نداره؟

یعنی شما ۴۲۰تومن وام میگیری.چقدر پس میدی؟!۱۸۰ملیون بزاری بانک بعد از ۶ماه دوبرابرشو یعنی ۳۶۰تومن میده که اقساطش کوتاه تره و احتمالا درصدشم بیشتره و اینکه ببین اصلا این وام به چه دردت میخوره؟!میارزه که اینکارو کنی یا ن.انشاالله که خیر نصیبت بشه💚

و شما هرچیزی بخری قطعا بعداز پایان اقساط بیشتر از ۲۰برابر شده مخصوصا خونه و زمین ولی ماشین ریسک تصادف ودزدی و آتش سوزی رو داره.طلاهم ریسک گم شدن و سرقت داره.

خب شما بالا گفتی همه رو خرج میکنه و پس اندازی نداره من متوجه نشدم منظور شما از پس انداز چیه

درسته اشتباه از بیان من بود🩷،،،حالا به نظرت میشه با ۴ تومن یه ماه زندگی کرد؟

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

سلام گلی میدونم عجووولی میدونم دوست داری به خونه و هدفت برسی هر چه زودتر چون خودم هم آدم عجولیم و کم ...

نه عزیزم😘 اتفاقا فعلا قید خونه رو زدم استرسم اصلا ندارم😁وقتی فعلا قسمتم نیست دیگه خودمو هلاک ک نمیتونم بکنم😁😁 فقط کنجکاو شدم نظر شماها رو بدونم ک می ارزه یا نه تو گروههای شهرمون بود ی پرس و جو کردم گفتم ببینم چجوریاس

درسته اشتباه از بیان من بود🩷،،،حالا به نظرت میشه با ۴ تومن یه ماه زندگی کرد؟

شرایط زندگیا باهم متفاوته

طبق چیزایی ک گفتی راجب برنج و گوشت فکر میکنم بشه ولی اگر ۵ تومن باشه بنظر من بهتره

شادی‌های کوچک بیاب خوشی‌‌های کوچک بساز. جوری که بتوانی دوام بیاوری، طوری که زندگی همچنان ارزش زیستن داشته باشد. 
سلام دوستای گلم،هر درسی که از زندگی میگیریم باارزش هست دقیقن عین جواهر،وباید مثل خون تو رگهامون جار ...

چقدررر عجیب اولین بار می شنوم برا طلا ماشین بفروشی🤕

شوهرش چ جور موافقت کرده

بقیه پول هم حیف و میل میکنن

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام دوستان، طلا وزن ۳۰ گرم و ۳۵۰ سوت فی ۳۳۷۰۰۰۰۱۰۵ میلیون چطور حساب کردن؟

عالی حساب کردن 

۲/۷درصد.... یعنی کمتر از ۳درصد حساب کرده براتون. 

اگه امکان داره عکسش بزارید

طلای ۳٠گرمی دیدن داره هااا😉

❌🚫⛔درخواست دوستی دادن=گزارش زدن🚫⛔❌ 
2810