2777
2789
درسته عزیزم منم حرفت رو قبول دارم از یه طرف هم میگم اگه صبر کنم و وام بگیرم طلای ۲۰ میلیونی گیرم می ...

نمیشه از کسی قرض کنید و بخوابونید ویپاد تا زودتر سکه جمع کنید

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزن اولین بارمون بود.همین ۲۰میلیون و اگه گذاشته بودم تو ویپاد تا الان دوتا ۵۰میلیونی باش وام م ...

درسته 

بعضی وقتا گره میفته تو یه سری کارا که ما حکمتش رو بعدا میفهمیم

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلام دوستان من چند ماهی بود نبودم(البته کلا کم حرف بودم و گمون نکنم منو خاطرتون باشه )یه خلاصه کوتا ...

سلام عزیزم تبریک منو بپذیر منم ازمون دادم با رتبه ۲۰۰قبول نشدم کتبی اینجا خیلی درس خون هستن شهر کوچیکیه یک ماه تموم خوندم خیلی سفت وسخت ولی قبول نشدم هنوز که هنوزه خیلی ناراحتم

میشه بگی منابع چیا رو خوندی من کتبی ۲۰۰آوردم حدنصاب اینجا ۲۱۵ بود

بلو ۲۲ درصدهویپاد ۲۳ سقف وام بلو ده تومنه که اونم شرطش اینه ۳ ماه میانگین موجودیت ده تومن باشه و اقس ...

عزیزم ببخشید من یه سوال دارم لازمه برای دریافت وام ویپاد حضوری بریم بانک ؟ یا میشه همه کاراشو غیر حضوری انجام داد؟ بدون ضامن چجوری اعتماد میکنن ک پول و پس میدیم؟

عزیزم اگه امکانش هست ادرسشو ب منم بدید

حتما

من کانال ایتا ازشون دارم

اسمش هست طلافروشی صفایی. فقط هم دست دوم دارن

آدرسشون چهار طبقه. مجتمع تجاری ارگ

اینم آدرس کانال ‌که توی ایتا بزن

Goldnps@

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
عزیزم ببخشید من یه سوال دارم لازمه برای دریافت وام ویپاد حضوری بریم بانک ؟ یا میشه همه کاراشو غیر حض ...

همه چی آنلاین هستش

دوم اینکه خوب اینجوری نیس مبالغ بالارو راحت به شما بدن مثلا اولین وامش رو باید یک میلیون واریز کنید بعدش دوملیون کارت بکشید در اینجا مطمعن میشه که شمایک ملیون دارین.

بعدشم بالاتر از ۳یا۵ هم باید یه کارکردی داشته باشه برا شوهر من ارور میداد که شما شامل شرایط درخواست وام نیستید برا ۵ تومن

و درآخر اگر اقساط معوقه داشته باشید بدهکار بانکی میشین و تو هیچ بانکی دیگه افتتاح حساب نمیتونید انجام بدین نمیتونید ضامن بشید و دسته چک هم بهتون نمیدن و رتبه اعتبار سنجی تون هم میاد پایین💚

سلام دوستان. من 14 ساله ازدواج کردم و از اون موقع فقط یه دست مبل خریدم و تمام وسایلم برای جهازم هست و قدیمی شده. از مهر ماه میخواییم شروع کنیم و خونه جدید بسازیم. حد اقل یکسال طول میکشه. من خودم کار میکنم و از فروردین حدود 100 تومن پس انداز دارم که گذاشتم برای وسایل خونه. ماه اینده میخواستم 50 تومن هم وام بگیرم برم قالی بخرم تا دوباره پولهامو جمع کنم برای مبل و .....

همسرم میگه حالا که طلا اومده پایین برو تمام 100 تومن رو طلا بخر تا اون موقع هم خدا بزرگه خودم برات میخرم . اگر نشد وام میگیرم و میخرم و در نهایت اگر نشد همین طلا رو بفروش و برو وسیله بخر.

با این پول نزدیک 30 گرم طلا ابشده بهم میدن. به نظر خودم منطقیه ولی بازم خواستم نظر شما رو بدونم .بالاخره مشورت کردن برای هر کاری خوبه.

حالا شما اگر جای من بودین چیکار میکردین؟

میخواستم یه ایده ای مطرح کنم البته ما خودمون این کار انجام دادیم و نسبتا خوبه💚

ما یه صندوق تاسیس کردیم به این صورت که ابتدای کار اومدیم گفتیم هر سهم صندوق قیمتش یک ملیون تومنه و هرکس میخواد از مزایای صندوق استفاده کنه باید سهم بخره 

خوب در مرحله اول سهام فروختیم بعدش اومدیم ماهانه یه مبلغی به عنوان حق عضویت از سهامداران گرفتیم مثلا ماهی ۱۰۰هزار تومان 

و هر وقت ده ملیون جمع شد به ترتیب خرید سهام بهشون وام دادیم مثلا اولین کسی که هرید دومی و...الان بعداز تقریبا دوسال موجودی صندوق به ۵۰ملیون رسیده و حق عضویت ماهانه ۲۰۰هزارتومانه 

اینم بگم حق عضویت هر فروردین زیاد میشه و اگر کسی بخواد سهام خودشو بگیره و بره سهم اولیه که خریده به اضافه حق عضویت هایی که تا اون لحظه داده بهش پرداخت میشه 💚

وام ها هم بدون سود و ضامن هستش.

2810