2777
2789
ببخشید فیش حقوقی چند تومنی گذاشتی ؟من یه بار یادم حدود ۲۰ گذاشتم که وام سقف و بگیرم اعتبارسنجی رد شد ...

عزیزم من هم پارسال که اعتبارسنجی انجام دادم فیش حقوقی ام حدود ۱۲ اینطورها بود و یک قرارداد اجاره هم که برای خونه خودم بود و نوشته بود اجاره خونه میگیرم که مبلغ اجاره هم حدود ۱۵۰ میلیون رهن کامل بود اون موقع اعتبارسنجی رو برای من زد با اقساط ۸ میلیون و پانصد و مبلغ وام هم ۱۸۵ میلیون .

بعد امسال چون از خود فیش حقوقی ام باز قسط کم میشه دریافتی حقوقم ۱۰ میلیون و پانصد بود و همون قرارداد هم ۲۰۰ میلیون رهن کامل بعد داخل اعتبارسنجی برام زده ۴۰۰ میلیون با اقساط ۲۲ میلیون میتونم وام بگیرم .

شاید به این خاطر هست که من الان چند سالی هست خیلی از رسالت وام گرفتم و اقساطم هم همیشه مرتب پرداخت کردم . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سپرده ۱ساله ۲۰ونیم درصده که ماهی ۱۶۰۰تا ۱۷۰۰ سود میدهخودم نه شاغل نیستمبودم ولی چون شیرخوار دارم نمی ...

عزیزم صندوق های بورسی بیشتر میدن برای ۱۰۰ میلیون .

حلال فاند هم برای شما که پولتون رو یک سال لازم ندارید گزینه خوبی هست که سود سالیانه اش ۴۱ درصد هست با بازپرداخت ۳ ماه یکبار که البته خودتون حتما حتما در موردش تحقیق کنید ولی من خودم از روند سود دهی اش راضی هستم . 

عزیزم من هم پارسال که اعتبارسنجی انجام دادم فیش حقوقی ام حدود ۱۲ اینطورها بود و یک قرارداد اجاره هم ...

عه من اون موقع خونه داشتم میتونستم تو اعتبار سنجی بذارم

ولی اطلاع نداشتم

ولی بانک مهر یه بار وام گرفتم مدارک سند خونه و ماشین اگه داشتی میتونستی بارگزاری کنی

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

سلام‌دوستای گلم

منم یه ریز گزارشی بدم‌و‌برم☺️

ششم همین‌ماه وام بلو گرفتم و باپس اندازی که‌داشتم ۴گرم طلاخریده بودم😌

امیدی نداشتم این ماه دوباره بتونم طلابخرم ولی خداخواست و شد😍😍

هیچ‌وقت امیدتونو ازدست ندید همه‌چی شدنیه اگربخوایم👌

ازششم‌تاالان یه چشم‌روشنی نوزاد و یه تولد دعوت بودیم که همسرم پول زیادی بهم داد و چون معقول نبود اینقدر پول بدم بقیشو پس انداز کردم و با یکم پس انداز این‌چندروزه تونستم یک گرم طلابخرم😍💃

خوشحال ترینم😍

بچه ها قدرت هدف نویسی رو‌دست کم‌نگیرید😬

من همیشه فکرمیکردم نوشتن کارسخت و الکیه ولی واقعا به انرژی مثبتش ایمان آوردم🙂

من نوشته بودم تااخرسال انشالله ۱۵گرم بتونم طلابخرمولی بعید میدونستم چون من خانه دارم🙂و فقط پولی که همسرم برای خرجی میده دستمه

ولی بامدیریت تونستم تاالان که چهارمین ماه ساله۱۰گرم طلاروبخرم 😍💪

پیش به سوی پنج گرم باقیش☺️

من‌تونستم شماهم‌میتونید😍

امروز طلا۳۴۴۸بود

یک گرم و پنجاه سوت طلای مستعملم شد۳۸۰۰💸

ادامه‌داره

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡

خانمهایه کم توجه کنیدونظربدین لطفــــــــــــــــن

من در60تومن طلادارم امسال خریدم خردخرد 

ماشین نداریم پارسال فروختم وبعدهرچی دنبال وام بودیم نشدهمه بانکهافقط روسپرده وام میدن 

حالامن یه فکری به سرم زده نمیدونم کاردرستیه یاانه اگه تاییدش میکنیدکه تااخرماه برم دنبالش چون خیلی به نظرات اینجااطمیان دارم میدونم خیلی فکرهاتون ماشالله اقتصادیه بخصوص معصومه خانم ومامان سبحان و...

میکم طلاهاروبفروشم 60تومن بعدبیست تومن بزارم روشون بشن 80تومن بزارمشون بانک سپه یاهربانک دیگه ای که وام میده بعدسه ماه 80بگیرم باپولهام بشن 160تومن برج 7که گرفتمشون بعدیه بانک دیگه دوباره 160بخوابونم تابرج 10بشه 300وخرده ایی باهاشون یاساینایاکوییکی چیزی بگیرم یانه طلاهامونگه دارم وبزارم شوهرم بفکرباشه ولی ماشین که گرفتم بنام خودم میشه احتمالن

متاسفانه نمیشه متن طولانی تایپ‌کرد😏ارسال نمیشه

درادامه صحبتام میخاستم‌بگم امروز کارت ویپاد من و بلوی همسرمم رسید😊

برای فردا خواهرهمسرم و‌باخانوادش و‌پدرمادرهمسرم دعوت کردم شام😌

به همسرم گفتم خرجیم‌کمه پول بزن برم خرید🤭درصورتیکه که همه چیز توخونه بود

همسرمم دوتومن زد و‌من‌مستقیم زدم به حساب ویپادم و‌افتتاحش کردم😍

اینم ازگزارش بنده

عکس طلاروهم‌میزارم جهت انگیزه دوستان😌

بیشترش نصیب شماعزیزان❤️

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باش ᥫ᭡
عزیزم صندوق های بورسی بیشتر میدن برای ۱۰۰ میلیون .حلال فاند هم برای شما که پولتون رو یک سال لازم ندا ...

عزیزم شما کدوم پروژه حلال فاند رو برداشتی؟

منم دارم تحقیق میکنم در موردش

ورزش نمیتونم خیلیم لاغر شدم افتضاح شدم ۴۵ کیلو🥲🥲🥲 دخترمو نمیتونم جایی بذارم ماشینم نداریم که چند ...

تو خونه ورزش کن 

شبکه جم فیت ۲۴ ساعته ورزش داره 

تو گوگل هم سرچ کنی ورزش رایگان هست 

عزیزم بانک مهر ایران رو من دقیق نمیدونم بدون ضامن به غیر از اون وام ۵۰ میلیون فوری چطوری هست .ولی رس ...

سلام عزیزم چند ملیون چند وقت خوابوندید

راحت وام میده ؟

وزن شروع 73😔.   وزن هدف 63🥰
خیلی کم هست که این قدر ، صندوق های بورسی بین یک میلیون و صد تا یک میلیون دویست برای ۵۰ میلیون سود می ...

عزیزم سوال دیگه هم داشتم 

وام پنجاه میلیونی برآیند ویپاد ۶ماه گرفتم که سر ماه باید اقساطش بپردازم

تو بازپرداخت یک جا من میتونم کل پول باسودش رو شش ماه بعد پرداخت کنم 

یعنی تواین شش ماه هیچ پولی نمیپردازم

وزن شروع 73😔.   وزن هدف 63🥰

مامان سبحان جان سوالم شاید بسیار تکراریست در صورت امکان پاسخم را بدهید

گلم وام ب ل و ب ان ک اینگونه است که سه ماه نباید گردش مالی از ۳میلیون کمتر باشد درسته؟ 

بعد طبق چه ضمانتی ده میلیون ب ل و وام میدهد؟ 

ده میلیون رو میشود به کارت دیگر اتتقال داد؟ 

من الان از نظر روحی تقریبا میشه گفت اینجا مرده متحرک هستم. حتی فکر به رفتن ازینجا هم حالمو جا میاره ...

ماری جان برو برو و خودتو راحت کن 

من میفهمم چی میگی 

خودم از یه شهر بزرگ اومدم یه شهر کوچیک حالا نه به این صورتی که شما میگی اینقد کوچیک و بدون امکانات ولییی اصلا راضی نیستم بااینکه چیزی کم ندارم ولی حال دلم اونطور که باید خوب نیست ۱۰سال هم گذشته ولی من اصلا نتونستم خودم راضی کنم فقط آرزومه هرچی زودتر برم حالا فاصله ام با شهر خودم فقط نیم ساعته ها بااینحال ... 

برو موفق میشی انشالله 🙏🏿🙏🏿

2810