2777
2789
عنوان

تو خیابون بهم نگاه میکنن

183 بازدید | 12 پست

میدونم مشکل از معز خودمه 

ولی بخدا دست خودم میس 

۲۱سالمه 

دانشجوام 

مشکلاتی که دارم زیادن 

یکی از اونا کمبود شدید اعتناد بنفسه طوری که تو خیابون حس میکنم همهههههه دارن نگام میکنن و وقتی کسی نگاه کنه و باهاش چشم تو چشم شم حس بد میگیرم 

و دائما تو ذهنم راجب خودم بد قکر میکنم 

مثلا فکر میکنم با همه ادما فرق دارم 

یه ایراد بزرگ دارم 

در صورتی که همه چیم معمولیه

خیلیا از چهرم تعریف میکنن میگن ناز و خواستنی هستی ولی من خودمو قبول ندارم 

واقعاااااااا دیگه خسته شدم 

هرروز میام دانشگاه

مثلا اگه جایی آدم زیاد باشه برا اینکه باهاشون چشم تو چشم نشم گوشیمو میگیرم دستم 

این موضوع خیلییییییییییی منو ادیت میکنه 

ذهنم اشفتس 

گاهی خوبما ، نگاه دیگران اصلا برام مهم نیس و جالبه اون روز کسی بهم نگاه نمیکنه و همه چی اوکیه

خواهش میکنممم اگه هرکدومتون مشکل منو داشتید یا دارید راهنماییم کنید 

نگاهو ک همه میکنن به همه نگاه میکنن تو روبندم بزن برو نگاه میکنن

من با ماشین دوسری روم نمیشه از یه خیابون برم از بس نگاه میکنن منم موذب میشم 

ممکنه همه بشن این دلیل این نیست ک شما کمبود دارید

بهم بگید براتون حمد بخونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در هر حال نگاه میکنن چون ما هم راه میریم چشمون رو نمیبندیم که مجبوریم به اطراف نگاهرکنیم همش نمیشه به کفش نگاه کرد راه رفت😁من یبار سرم انداخته بودم پایین پیاده رو راه میرفتم سرم خورد لوله پلیکا 😄

شما عزت نفست خیلی پایینه ..و شاید یه خورده هراس اجتماعی هم داری باید روی خودت کار کنی و باهاش مواجه شی ..اتفاقا سعی کن با آدما چشم تو چشم شی و عادی نگاه کن .نگاهت رو ندزد .یه وقتایی الکی برو از بقیه سوال بپرس ،آدرس بپرس...روی خویشتن دوستیت هم کار کنی .قربون صدقه خودت برو .وقتی یه چالش کوچیک پشت سر میذاری از خودت تشکر کنی ...افکار منفی که سراغت میاد بهشون بها نده و با جمله های مثبت راجع به خودت خنثی شون کن 

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

چرا اینقدر منفی فکر میکنی

چرا فکر نمیکنی شاید کسی که نگات میکنه از قیافت خوشش اومده

همش حس زیبایی به خودت بده..مثلا اگه تو آینه از دیدن خودت لذت میبری مرتب نگاه کن و از خودت تعریف بده و شکر کن بابت تک تک اعضای صورتت

یا اگه از آینه حس منفی میگیری زیاد نگاه نکن فقط خودت رو زیبا ترین فرض کن

با یه جمله دو جمله منو دیگران فایده نداره .مشکلت باید از ریشه حل بشه.من قانون جذب امیر شریفی رو بهت پیشنهاد میکنم عااااالیع

دوستی داری که باهاش بری بیرون برید خرید کافه وقت بگذرونید اگر نه احتمالا عوارض خونه نشینی و منطقه ام ...

من تنهایی مشکلی ندارم راستش 

چون هرروز تو دانشگاه هستم 

پیاده میرم گاهی 

با آدما گرم میگیرم