2777
2789
سلام عزیزان برا گرفتن وام رسالت ، حق عضویت انجمن حامیان فرهنگ قرض الحسنه میخواد پرداخت کنی ؟؟؟ برا ...

سلام عزیزم بله این حق عضویت به جای کارمزد وام رسالت هست که البته خیلی کمتر از اون کارمزد هست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید یعنی چی که به دستتون نمیفته؟ میشه توضیح بدید

یعنی ما ترشی و ... که سرکه داشته باشه درست نمیکنیم از بیرون میخریم یا وسایل میخریم میدیم کسی درست میکنه البته به جز پول سرکه

مامانم میگه اگه درست کنیم خدایی نکرده اتفاق بدی میافته برمیگرده ب خانواده شوهر

مثلا الان من میتونم درست کنم ولی مامانم نه     

خلاصه که یه چی عجیب غریب

بابای همکارم خیارشور گذاشته بود بعد نوه شون مریضی خیلی بدی گرفت میگفتن به خاطر درست کردن اون

یا خواهر خانم همکارم فوت بود به شوهرش گفته بود وسایل ترشی که میاری خونه یه اتفاقی میافته 

بیشتر ترکها این اعتقاد و دارن

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
عزیزم بانک مهر ایران رو من دقیق نمیدونم بدون ضامن به غیر از اون وام ۵۰ میلیون فوری چطوری هست .ولی رس ...

ببخشید فیش حقوقی چند تومنی گذاشتی ؟

من یه بار یادم حدود ۲۰ گذاشتم که وام سقف و بگیرم اعتبارسنجی رد شد اعتراضم زدم زنگم زدم پشتیبانی بازم رد کرد میگفت ما همه چیو میسنجیم و ازش کم میکنیم حتی اجاره خونه 

میگفتم اخه من ک مستاجر نیستم قسطم ندارم یه

دلیل بگید 

خلاصه زرنگ تشریف دارن پول اعتبارسنجی هم اول کسر میکنن دیگه بهشون اعتماد ندارم بخوام پول زیادی بذارم

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست
عزیزم‌ الان با این چیزی که شما نوشتی احساس میکنم صاحبخونه تون منصفه،چون گفتین جای دیگه باید ۱۵۰ بدین ...

بله صاحبخونمون ادم خوبیه، رهن کاملش میشه ۲۱۰میلیون که بازم به نسبت بقیه جاها واقعا خوبه

ولی همین کرایه گرفتنش برامون سخته

آفرین عزیزم وقتی چک و قسط داره یعنی داره کار می کنه خوبه که فهمیدی باید به نیاز های خودت هم برسی فقط ...

ورزش نمیتونم خیلیم لاغر شدم افتضاح شدم ۴۵ کیلو🥲🥲🥲 

دخترمو نمیتونم جایی بذارم ماشینم نداریم که چند ساعتی بذارمش مهد یا جایی ۲ سالشه هنوز 

برای صورتم ۶ مرداد نوبت گرفتم از یه اسکین کر خودم ۴ تومن درامد دارم از همون خرج خودم میکنم 

لباسم برای بیرون دارم تا پاییز 

برای توی خونه باید بگیرم که باز منتظرم حقوق بعدی شوهرمم😂 

خانما برای افزایش وزن و از شیرگرفتن بچه اگه ایده ای دارین منو توی دورهمی تگ کنید بگید ممنونم❤️😘

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
خوب اگر صد میلیون رو بذاری بانک بهتون چقدر سود میده؟ که با همون سود بخشی از اجاره رو پرداخت کنیدشما ...

سپرده ۱ساله ۲۰ونیم درصده که ماهی ۱۶۰۰تا ۱۷۰۰ سود میده

خودم نه شاغل نیستم

بودم ولی چون شیرخوار دارم نمیتونم کار کنم تا کمی بزرگتر بشه

زهرا جان من حدود ۹ ماه پیش یک زنجیر حدود یک و نیم گرم از د ی ج ی کالا خریدم که البته قبل از عید با ط ...

ممنون عزیزم

میدونی مدل زنجیر چیه؟

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
2810